PINGUINII delibereaza - capitol interimar(2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Aha. thnx pt urmare. Cu tinuta, dupa mine mai bine ca a renuntat la preselectie; o sa aiba suficiente ocazii in viata pt fuste scurte si va fi mai pregatita pt experienta.

Si acum trecand la Alinuk: hands-off! te-am vazut in poze pe blog si te alinti, spanx auzi


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Asaaaaa ... sunt impresionata de seriozitatea adolescentei. Adica sa dea ea o fusta scurta pe o ora de istorie ? Nu credeam ca mai exista asemenea copii in ziua de azi

Raportul meu de weekend cuprinde

1. Un meci de soccer sambata, in deplasare, castigat cu 2-0 ... urmat de dinnerul care mi-a inlocuit diamantul si o comedie vizionata de pe un DVD inchiriat, pe numele ei "The babymakers", asta dupa ce s-a terminat "Puss and Boots" de asemenea inchiriat pe DVD.

Ca scurt review cinematografic, "Puss in Boots" este un must, extrem de bun filmul din toate punctele de vedere - idei, umor, animatie si voci interpretare, mai ales Banderas care are un accent fermecator .
The babymakers - nu am decat doua cuvinte - o porcarie.

2. Duminica un birthday party la care s-a dus barbatul cu copiii, timp in care eu am nimicit rosiile si castravetii din gradina, ca se umplusera de buruieni si nu mai aveau nici o fructa. Dupa care am bifat o sesiune de shopping cu fetitza mea fashionista , in care i-am cumparat 2 rochite, adidasi, pantofi care "spin", o bluza, un paltonash superb negru cu blanizta roz si bascutza pe cap gen Jackie Kennedy si niste papuci de casa.
Nu stiu cati bani am cheltuit, nu prea multi sper ... dar stiu ca azi dimineata aveam febra musculara de la mers prin mall. Ea ? Nu parea marcata de efortul fizic si financiar ...

Dezamagirea maxima a fost cand am ajuns acasa si i-am prezentat lui fiu-meu, cadoul lui - 6 maieuri masura L, ca cele pe care le avea ii veneau pana la buric si era mereu cu spatele gol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ah ! Si tocmai mi-am cumparat bilet la NY Film Festival, pentru Octombrie, cand ruleaza filmul lui Mungiu - Dupa Dealuri .

Sa mai spun ca nu am barbat bun - el va sta acasa cu copiii si mie mi-a dat verde, cu amicii, Dupa Dealuri ... dupa care, ma gandesc sa planific un dinner undeva, poate chiar in Manhattan, ca sa le dau ceva de mancare in semn de apreciere si iubire .

A mai fost cineva Dupa Dealuri ? Asta e filmul de la Cannes, nu ? Ala unde actritele din rolul principal au luat marele premiu de interpretare ? Sau confund ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

eu am supravietuit primei zile de audit (din 4, pentru cele care-au trecut cu gratie peste postul meu anterior ma rog, 3 jumate).

in schimb era sa-mi omor jumate din colege - noroc ca eram la distanta de ele asta a fost chestia care m-a scos intotdeauna din sarite: nu ca eu am un program de 10-11 ore muncite practic pe zi (sau cat inseamna 270 de ore/luna impartite la zilele lucratoare, ca mi-e lene sa calculez si n-are sens), ci ca sarcinile pe care le impart cu altii trebuie sa supraveghez tot eu ca sunt facute, sau ca sunt facute asa cum trebuie. asa ca azi am renuntat total la dramul de diplomatie care (nu) ma caracterizeaza si am zis-o direct. pai ce naiba, cer sa se comande niste kituri si tu trimiti comanda fara sa scrii cate? (asta dupa ce dau mail cu toate detaliile si cu document atasat ca exemplu, si mi se raspunde ca nu era nevoie, doar a mai facut atatea comenzi...) sau stam si clocim o factura de la sfarsitul lui august ca n-avea semnatura mea. pai pisici, eu n-am glumit cand am zis ca mai ajung pe la birou in octombrie. da, am mai ajuns, dar dimineata foarte devreme (inainte de a-mi veni restul de colegi), seara dupa program, sau in week-end. si ca sa vezi, factura nu mi-a sarit in brate direct din biroul de la receptie, unde-a fost depozitata asteptandu-ma (sau din biroul de la financiar, nu stiu exact unde era, oricum nici ala nu-i prevazut cu arc sa catapulteze factura cand imi simte aura in firma ). si ce sa vezi, azi s-a rezolvat dand ok-ul pe mail, si o s-o semnez cand pot. asa, si a trebuit sa treaca 24 de zile ca sa aveti revelatia asta?

na ca m-am descarcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

4 zile de audit ? Pai mi se pare parfum ... aici, dupa scandalurile cu Enron, companiile publice se auditeaza trimestrial ... asta dupa ce se auditeaza intern lunar. Aveam o vreme cand ii vedeam pe aia de la Deloitte mai des ca pe barbata-meu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

ultima data cand am verificat nu eram companie publica ci doar un amarat de monitor care lucreaza in studii clinice, unde pana acum un audit dura doar 2 zile - fie la firma, fie, cum e asta, la site (adica un medic si echipa lui, implicati in studiul respectiv, si, fireste, monitorul responsabil de acel site).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Julia, despre viespi ... pai daca faci ca mine, adica platesti o caruta de bani si vin "specialistt" sa-i intzepe pe ei, atunci o sa dea cu niste chimicale si nu isi mai fac cuib ... Mie mi se pare foarte periculos pentru copii, pot calca din greseala pe una cand merg prin iarba sau nu stiu daca ii pot intepa si asa, in timp ce se joaca.
La mine, copiii mai joaca baschet in fata garajului vecinei si in primavara au tot spus ca sunt albine acolo ... Eu am crezut ca are vecina cuib in garaj, dar s-a dovedit ca cuibul era pe craca pomului meu, care atarna duios in spatele garajului ei

Mada, tu de ce Nexus vorbesti ? Samsungul caruia i-am facut eu reclama acum 3 capitole ? E bestial telefonul, sunt extrem de multumita ... Singura neplacere e ca e cam mare, zici ce e o paleta de ping-pong.
Viv, ca tot vorbim de tel, tocmai a iesit noul IPhone ... Eu ti-am sugerat sa mai astepti pentru fica-ta putin si sa i-l iei pe asta nou ... Cica e foarte bun si foarte rapid, asa spun cei de la mine de la serviciu care l-au comandat.

Este ora 6:00 A.M si stau pe forum de vreo 2 ore ... Nu stiu de ce nu pot dormi si eu nu am probleme cu somnul de obicei ... Eh, poate e timpul sa am ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

www.clove.co.uk/samsung-galaxy-nexus-16gb" target="_blank">asta

l-am primit cadou de neculai sau craciun....tableta aia .....no,nici nu-mi place....o sa-i iau Evei ipad ceva..nu stiu...la anul cand face 4 ani.Acum i-am luat unul modest,dar ok...la pret super bun....se joaca,butoneaza si asculta muzica....sunt cu capu` stiu...dar....

Azi a vomat la gradi a doua oara..mi-o indeasa alea cu mancare,disperate sa nu planga de foame,ea varsa(ceea ce nu face si nici nu a facutpna ieri)apoi urla de foame...eu mai rabd cam inca o saptamana apoi le spun si parerea mea....am vrut sa-i fac o bucurie micutei a fost destul de necajita...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Da, asta e telefonul ... dar nu stiam ca a aparut in Dec anul trecut, eu eram sigura ca a aparut in primavara anului asta.

In fine, eu sunt multumita, imi place foarte mult, in afara de faptul ca e cam mare pt o dama, mi se pare mai mult un telefon barbatesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Ha, ha, ha, Buflea, eu as fi asteptat si pana la IPhone 7.
Domnisoara NU.
Dupa ce a aparut Iphone 5 i-a spus lui ta-su: "acuma stiu sigur ca o sa ti-l cumperi ca sa-mi faci mie in necaz" Ca si cand rolul nostru asta e. Auzi, sa-i facem ei "in necaz"!

Acuma mai nou zice ca nu vreau sa-i cumpar tocoaie ca-s geloasa pe ea. Ca ar arata mai bine.
Ca uite acu' nu stiu cat timp cand asteptam la semafor a fluierat unu'. Si eu trebuie sa stiu ca pe EA a fluierat-o si nu pe MINE.
Asa sa stiti! Mie mi-a trecut vremea si de asta mor de ciuda.


Eumada, vezi daca intr-adevar vomita ca o indoapa. Fata mea dupa 2 saptamani de gradi a inceput sa vomite. La ea a fost o treaba "nervoasa". Nu vroia sa stea acolo. Ii era frica.





--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput