PINGUINII delibereaza - capitol interimar(2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Vin si eu din urma....spanx e ok.....da` cum sa iau marimea?In functie de dimensiuni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

mama, vivi, o sa-ti coplesesti jumatatea cu atatea noutati! va doresc succes, sa va iasa proiectele.

sa stii ca eu asteptam de la tine o urmare: s-a dus fiica ta sa-si cumpere pantofii cu toc?

mada, daca poti returna nexus-ul, eu te-as sfatui sa o faci si sa-i iei copilei ipod. cred ca acuma si alea fac poza (noi am avut demult primul model, ala nu avea, da ma indoiesc ca apple a lasat el ipodu' fara camera) in plus sunt o gramada de aplicatii si joculete super-cute pt copii (de la puzzles, desen, colorat, minienciclopedii, litere, cifre, animale - io-ti zic din ce foloseau ai mei). Iar cand mergeam la drum lung cu masina e o idee fantastica sa ai ceva sa tina copilul ocupat. Sunt foarte intuitive si usor de manevrat pt copiii mici; in plus fata ta nu cred ca are nevoie sa dea telefoane inca

Ai mei erau la varsta fetei tale numai cu el, acuma sunt cu ipadurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:



Legat de cadouri si jumatati: anul trecut i-am facut dlui sot cadou de ziua lui un curs de tras cu arcul. Nu l-a urmat niciodata fiindca nu am putut sa mai folosim cuponul (poveste lunga, da in fine, io zic ca gestul conteaza nu? Anyway, banii dusi au fost)

Anul asta daca am de lucru pana de ziua lui, ii iau o canoe. daca nu, un swiss knife pt mers pe munte/ padurit etc. Daca va spun ca aici gasesc mai usor canoi (care o fi pluralul ?????) pe toate drumurile decat bricege de alea, ma credeti?




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Aquai,Nexusul l-am primit cadou mai anul trecut..cred, oricum recent,asta e la meu....am zis sa-i iau fetei ceva ieftin sa se distreze si ea.....acu` ca nu m-am gandit...in loc de telefon puteam sa-i iau o treaba de asta mai mare....da` mintea romanului cea de pe urma....ca eu nu-s adepta prostiilor astora noi....eu am cinci telefoane cu cinci abonamente si crede-ma nu conteaza ce telefon folosesc la toate minutele se consuma la fel de repede.Ba astea cu touch sunt asa sensibile fara apa pe maini,fara murdarie pe maini....yacs....da` las ca atunci cand implineste cinci ani ii iau.
Acu` deja bazaie ca vrea altul.......
E copil si are toane...si eu nu am minte...
Gata ma fac gospodina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:



heh heh, sensibile... au si astia de la apple o calitate. ipadul traieste si cu gem, si cu peanut butter si ciocolata si... muci de copii raciti . se curata usor si n-a murit inca, il avem de vreo 3 ani?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana



Inca o idee de cadou pentru Celcesforaie - zugravesc totul pe dinafara.




:)) Asta cu TOTUL vopsit si inauntru, si pe dinafara imi aminteste de o nuvela umoristica de-a lui Ephraim Kishon, cand barbatul casei, dorind sa-i faca o surpriza sotiei, se gandeste sa vopseasca cu argintiu ceva minuscul,acolo, si- apuca frenezia, si-l fascineaza culoarea, si-l indeamna gandul rau sa mai vopseasca si aia, si aialalta, pana reuseste sa vopseasca TOTUL cu argintiu.


In alta ordine de idei, sunt nervoasa si necajita, voiam sa mergem in Romania pentru o saptamana si in ultima clipa, adica azi, am vazut ca e expirat de-o luna pasaportul la unul din copii. Nu vrem sa mergem pe risc, asa ca marti abia o sa tabaram la consulat, sa ne faca unul pe-un an, ca se elibereaza pe loc, e varianta cea mai potrivita acum...

Buflea, noi avem des viespi si cuib de viespi in pod, mai gaseste sotul meu faguri mici si ii zdrobeste, dupa ce afuma in prealabil. Am vazut zilele trecute cea mai mare viespe inalnita de mine vreodata,cred ca avea 4 cm, numai capul avea 5-7 mm, fara exagerare. Ne-a intrat in casa - eu am o teama groaznica de viespi si ganganii, imi repugna cu totul... Sotul s-a luptat cu ea, cu matura tepoasa de gradina a biruit-o! Am gasit capul pe jos a doua zi cand aspiram holul, de aceea stiu, brrr...

Taunii astia mari sunt asa de periculosi pentru copii, nu stiu cum de sunt asa multi in zona noastra - pe un vecin l-a intepat si i s-a umflat antebratul si s-a invinetit ( si nu era alergic!), de zici ca l-a calcat trenul, nu alta.Ma gandesc ce efect are atunci la un copil, daca pe adult il termina asa veninul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Julia...la voi nu se poate cumpara un antialergic?Acu` nu stiu cum e pe acolo,dar eu am in casa pentru copii tot timpul xyal,peritol si flonidan(substantele de baza sun loratadina) si pentru noi dexametazona....urasc gandacii si tot ce e insecta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Ah, nu s-a dus sa-si cumpere pantofi cu toc.
A preferat sa-si petreaca ziua de sambata cu niste prieteni, baieti bineinteles.
Oricum mi-a spus ca doar a amanat cumparatura, ca nu cumva sa cred ca a renuntat asa pur si simplu

Si apoi vineri i-am sugerat (stiam eu ce stiam)) sa se incalte cu pantofii cu toc, deja existenti, (tocul ceva mai mic decat aia din dorinta) si a cam venit cu picioarele praf facute.

Io degeaba i-am spus ca nu prea merge platfusul cu toc inalt ca mi-a ranjit in nas. Asa ca am lasat-o sa experimenteze.



Are acusica o alta alegere de facut. Preselectia pentru Miss sau ora de istorie. La istorie are cel mai afurisit prof din liceu (a bagat deja spaima-n ei cu diverse reguli) care i-a avertizat ca stie ca multi merg acolo ca sa scape de ora lui si ii va asculta data viitoare.
Ideea e ca preda cate 5 pagini de caiet studentesc.

Sunt tare curioasa ce va fi.









--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Viviana eu m-as bucura indiferent de alegerea fetei

1. daca alege preselectia inseamna ca e curajoasa, are incredere in ea... pe termen lung poate constitui o experienta importanta
2. daca ramane la ora de istorie inseamna ca e constiincioasa si increderea poate veni din alte valori..

..asta nu inseamna ca nu le poate face si pe amandoua

succes!


noi cu adaptarea la gradi, incepem sa intram in linie dreapta


o saptamana minunata va doresc!

hai ca am luat-o razna cu spanx ul asta, zau ca o sa dau un search
sa-mi iau si eu
(ceva recomandari ..de la specialiste...!?




Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)


De dragul Artei



............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Nu a ales preselectia. Nu din cauza istoriei. Intre timp s-a dumirit ca tebuie sa aiba o tinuta adecvata: fusta scurta si decolteu larg.

Nu e inca pregatita pentru asa ceva. Era furioasa pe ea ca nu e pregatita sa se arate astfel si sa fie catalogata dupa asta si suparata ca rateaza ocazia.
I-am zis si io ca o sa mai aiba ocazia la 18 ani la boboceala din facultate.



--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput