Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Hola, fetelor

o doriti?

Coteasca, nu vreau sa te sperii dar noi de cand am inceput gradinita o tinem in muci si tuse, cu pauze, evident.... Nu a fost de stat acasa, adica nu a facut febra, nu a avut ochi rosii sau indispozitie dar.... o tinem de atunci numai asa. Aerosoli, ser fiziologic, sirop de tuse, astea sunt la noi in meniul zilnic.
Asa ca trebuie sa va asteptati la din astea din partea lui Tudor saracutzul, asta-i situatia

mami de Antonito din 18 august 2010 si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

in primul rand, felicitari palomina! Sa ai o sarcina usoara!

Am o intrebare pentru mamicile cu 2-3 copilasi: de la ce varsta i-ati culcat in aceeasi camera? Oare e devreme sa le pun impreuna (in paturi diferite, evident). Natalia doarme inca la noi in dormitor si imi doresc tare sa imi recuperez camera...

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Adriana, multumesc

mami de Antonito din 18 august 2010 si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Salutare mamici dragi!

Sorina esti fata descurcareata, vei face fata si fara ajutoare, mai ales daca Bogdan incepe cresa. Ma bucur ca Elena mica e o mancacioasa, chiar daca asta inseamna sa stea aproape non-stop la tzitzi, isi va regla ea programul pe la 2 luni. Daca imi aduc bine aminte si de Bogdan povesteai la fel, tzitzi non-stop . Oricum ar fi, te invidiez, mi-as dori sa mai avem si noi puterea, rabdarea si curajul sa mai facem un bebe. Mai vedem...

Coteasca sanatate lui Tudorel! Sa speram ca nu va fi nevoie sa intrerupa cresa din cauza racelilor, dragul de el! Mai ales daca o sa inceapa sa-i placa, e pacat sa-l iei de langa copii. Cu injuraturile...of, partea asta e neplacuta. Ma gandesc ce ne-o astepta si pe noi

Palomina multumim de cafea! Chiar am nevoie ca am dormit f. prost asta-noapte. Si voi cu raceli, of! Sanatate multa!

Noi ieri am avut primul kk pe parchet . Dupa ce l-a "plantat" acolo, s-a asezat pe olita sa faca pipi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare
Ce activitate restransa!!!
Eu intru in fiecare zi sa vad noutatile, dar daca nu mai scrie aproape nimeni, nu-mi arde sa vb singura...
Suntem binisor, Raul a cules niste muci cine stie de unde, dar , na , a venit toamna, e de asteptat si din 1 nov iar incerc sa-l dau la cresa si sa ne obisnuim cu muci, nu?
Tb sa incep vigantolul si extrasul de coacaz negru. De azi, daca nu uit...
Cu olita noi stam f bine, doar noaptea ii mai pun pampers, se cere de cele mai multe ori, avem si incidente de 2, 3 ori pe saptamana. Dar ma omoara cu pisu din picioare, nu stiu sa-i tin puta, la sfarsit vesnic il picur pe sandale

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

Poze petrecere 2 ani

Mergi la inceput

Paula, se vede ca au inceput mai multe mamici serviciul....poate de asta ...

Noi iar am renuntat la olita/reductor nu vrea nici in ruptul capului sa stea, nici la gradi, nici acasa. nu mai zic ca nu spune cand face...da semne ca ar vrea sa faca precum taica-su dar trebuie sa ne luam un inaltator ca vrea doar la toaleta asa ca parca ma vad in primavara cu doua randuri de pampersi

mami de Antonito din 18 august 2010 si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

La noi nici vorba sa renunte la pampers, asa ca si noi avem 2 randuri.

Din pacate asa e cu gradinita, muci si tuse cu pauze scurte. Noi suntem in plin proces de tratament pt imunizare (homeopat, dureaza 3 luni). A mai avut viroze dar mai rar si nu s-au manifestat prea dur (fara nas infundat si tuse suparatoare)

rody - sper sa gasiti ce doriti voi! Spor la cautari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Hello fete dragi!

Apar si io pe aici.

Felicitari Palomina pt sarcina! Sa fie usoara si frumoasa!

Noi suntem bine, am deschis magazinul (haine second) sapt trecuta, a mers binisor... Am o fata angajata, si eu merg zilnic de la 17 la 19 (cand vine soacra-mea sa stea cu V). Ca program imi place, ca am timp de V, il culc la amiaza. Daca ar merge cat de cat magazinul, un an de zile, ca apoi vlad va merge la camin (pana la 16) si stau eu la magazin, si imi iau doar o angajata cu 2 ore. Mai vedem pana atunci.

Sorina, ma bucur ca e frumoasa viata in 4!

Nici nu mai stiu ce am citit, ca nu am apucat sa raspund la timp. dar sper ca voi fi mai activa de acum.

V e un poznas, e cumitntel si ascultator (cand negociem). Mereu vrea afara, un pic nu sta locului, e plin de energie. Vorbeste multe si frumos, ii merge mintea, de ne tot minunam cate le scoate si le gandeste. E un iedutz tare scump.

Va pup cu drag! Sanatate copilasilor raciti!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

chiar ma gandeam cu sotul ce sa facem...sa-l ducem inapoi la campulung la bunici sau sa-l mai tinem la cresa...nici noi nu stim ce sa facem
ma gandesc ca daca sta o sapt sanatos si una bolnav n-am facut nici o treaba cu cresa, in fine sper sa se refaca repede ca de vineri nu am

pai ori acum, ori peste un an, ori peste doi, tot va intra in colectivitate si va trece prin perioada de acomodare care nu va fi tare usoara . uite noi, dupa o luna de pauza, dupa 2 zile deja in a treia zi avea muci . azi parca e mai bine, nici nu stiu ce sa-i dau ca si-asa e mare chin cu siropelele la ea

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Va pup si tare imi mai este dor sa mai stau la ca cafelutza, o barfa....

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

Mergi la inceput