Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

salutare!

multumim pt urari! suntem pin zona mai mult pe FB!
nu prea departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani pentru toti cei ce poarta numele de Sf.Maria!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!
Elena, noi suntem toata saptamana. Azi nu stiu daca reusim sa ne organizam, dar sper sa ne vedem pana plec.
Iuliana, voi cum aveti program de plimbare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Žneatza, delfinariu

vad ca e taaare liniste, nu stiu care pe unde sunteti ca nici pe fb nu-i aglomeratie

no, pentru cand va treziti si poftiti, va astept cu si cu cozonac Rosenkrantz, ca ieri m-am luat cu altele si am uitat

is tare prinsa cu cautatul casei, m-a enervat la culme proprietara alataieri: vine sa se planga Mariei de niste vecini pe care i-a dat afara din casa ca nu i-au mai putut plati chiria si alte chestii care n-au de-a face cu un copil de 11 ani!! numai bine la final ii spune ca i s-a stricat telefonul asa ca eu, cand am ajuns acasa la amiaza vineri si m-am trezit fara apa, era sa ma dau cu capul de pereti. daca-mi iesea aia in cale, o dadeam pe ea sigur. drept pentru care mi-am luat gasca si am facut baie in celalalt capat de oras . bun, ieri a umblat Florin pe-acolo pe la contoare si a dat drumul la apa, mi-e egal ca o sa aiba de comentat dar eu fara apa nu pot! am adus apa de la vecini sa arunc la wc!!!! si la amiaza ne-am spalat pe maini cu apa cumparata!!

ieri am colindat partea asta de oras si am vazut cateva apartamente, unul chiar mi-a placut grozav dar e cam micut (cu doar 2 dormitoare). ce vreau eu stiu ca e greu de gasit (casa cu terasa, eventual balcon) dar nici nu m-as muta doar de dragul mutatului, ca imi trebuie o saptamana sa-mi strang lucrurile si inca una sa le aranjez

va pup, mamici dragi

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani, Maria, Marian!!

La multi ani, Ana!

Noi suntem virusati, eu si la menstre..
Vichisorul e la capitolul: Cum chinta/iade/duame/ micul deiieiias. Poezii degeaba spunem, daca nu-s cu ritm, n-au farmec, imediat ma opreste si-mi spune: canta si ma secundeaza (uneori) la cantece, de cele mai multe ori termina versul. In rest e un turc veritabil, eu incerc sa il opresc din o activtate, el se uita la mine si rade, daca il iau (ca na, mai trebuie) si il intrerup, urmeaza un show destul de aiurea, cu maini in par sau fluturand peste ochii/nasul meu, asta cu toate anuntarile in prealabil..
Aaa, si limba turca e mai aproape de el decat limba romana . Exprimarile lui sunt criminale: Pizza mancat, mana bagat acolo. Se minuneaza din orice si e ff vocal, atat cand e bucuros, cat si cand e suparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

La Multi Ani tutror ce poarta numele Sf Marii!!!

noi abia am intrat in casa. i-am facut gazei paste si de acu ne odihnim
a fost frumos zilele astea si am profitat de caldura asa ca am stat mai mult pe afara.

va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Micya esti in Romania, ca nu mai stiu?
Urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!
Fetelor am o nelamurire: copilului meu nu i-au iesit toate maselutele, mai sunt de iesit vreo 3 dupa cum am vazut eu. Este normal? Ai vostri au dantura completa?
In rest: laptele il refuza categoric, stie toate animalutele din carticele, stie cum face fiecare,incet incet se pune pe treaba cu vorbitul.
Aseara am fost la o nunta si m-am simtit excelent, chiar aveam nevoie de-o iesire de asta.
Ma duc la nani ca maine-i luni(adica azi)
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata

vin si eu cu , nu am mai apucat sa intru de ceva vreme...dar am citit tot ce ati scris

noi suntem bine, am luat o hotarare, daca nici saptamana asta copilul meu nu vrea sa zica ca face pipi cand e afara, il las afara cu pampers pana la majorat acasa zice mereu, afara nu vrea si pace...

in rest nu stiu ce sa va povestesc, sunt in pana de idei am mult de lucru, am tot stat tarziu la birou saptamanile astea , si nu se anunta vremuri mai bune din pacate

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Salutare fetili!!!
Tare mult a trecut de cand am postat si eu ceva. Nici nu stiu cu ce sa incep sa va povestesc. In primul rand e foarte frumoasa viata in patru dar:
- Elena e o mancacioasa si vrea sa stea non stop la san (is bucuroasa ca macar a luat in greutate, nu ca Bogdan - 1 kg intr-o luna)
- orice problema se rezolva numai cu tzitzi: ne este somn vrem tzitzi, ma plictisesc vrem tzitzi, nu prea sta treaza fara tzitzi.... iar cand nu are tzitzi urla de o stie tot cartierul!!!!
- nu vrea sa stea decat la mine
- noaptea avem program disco adik, se trezeste de 15 mii de ori sa manance, cateodata sta si cate 2-3 ore treaza pt asta (papa o pun in patut sta 5 min se trezeste urla ca iar vrea tzitzi)
- eu is nedormita si parca is teleghidata
- de astazi is singura cu maimutzele (a fost mama la mine si soacra o sapt, ieri a plecat)
de luni Bogdan incepe cresa (macar asa poate mai respir si eu)
- Bogdan o iubeste f mult pe Elena, tot timpul o pupa si imi cere sa i-o pun in brate (are o pb cu ea daca se trezeste noaptea si eu is cu ea in brate, imi arata sa o pun in patut si sa ma duc cu el in camera lui).
Pe langa toate astea nu mai pot de dragul lor. Chiar daca urla din toti plamanii Elena e o scumpa si de pe acuma se deve ca este o leoaica care pana nu obtine ce vrea nu se lasa.
Hai ca m-am intins cam mult. Sa postez mesajul ca poate il pierd si oricum trebuie sa se trezeasca maimutzelele si la revedere timp liber.
Va pup si tare imi mai este dor sa mai stau la ca cafelutza, o barfa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

neaza si de la mine!
va servesc cu o cana de lapte cu miere!
sorina, iti doresc muulta rabdare, ma bucur ca vezi partea frumoasa a lucrurilor, ai niste copii minunati!
tudor al meu a mers trei zile la cresa din care in prima zi a invatat sa injure, a doua a fost ok si a treia s-a imbolnavit, asa ca sapt asta va sta acasa! de vineri are muci, temp, stranuta, nas infundat noaptea, ochisorii rosii, iar azi-noapte a dat-o si pe o tuse sacaitoare cu ragusala si durere in gat asta ca sa fie tacamul complet! la 13 o sa mearga la pediatra sa vedem ce si cum!
chiar ma gandeam cu sotul ce sa facem...sa-l ducem inapoi la campulung la bunici sau sa-l mai tinem la cresa...nici noi nu stim ce sa facem
ma gandesc ca daca sta o sapt sanatos si una bolnav n-am facut nici o treaba cu cresa, in fine sper sa se refaca repede ca de vineri nu am mai dormit si acum, la serviciu dorm pe mine!
LA MULTI ANI PENTRU TOATE MARIILE SA FITI SANATOASE!!zic cu intraziere ca in week am fost plecati la munte si nu am avut net cu mine!
va puup

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput