Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Fetele din constanta, aveti vreun carut pe care nu il folositi?? Imi trebuie pt o saptamana (am venit si am uitat carutul acasa...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Alice iti dau eu carutul dar pot doar maine dupa 5.00 ,caci de dimineata plec la tara si ma intorc dupa pranz.Ne intalnim si ti-l dau.Iti trimit un PM cu numarul meu si daca nu gasesti intre timp da-mi un SMS.OK?E cu verde deci merge pentru Radu

Mergi la inceput

Saru'mana Elena, m-ai salvat! Te sun maine dup-amiaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Alice a venit pediatra? Ce a zis de analizele Marei? Si eu am carutul disponibil, in caz ca nu rezolvi cu Rubia dintr-un motiv sau altul.

Mergi la inceput

Elena, multumesc!
A fost ieri pediatra pe la noi. A zis ca analizele arata ca si cum ar fi avut o infectie virala. Se gandeste sa nu fi fost o infectie urinara sau ceva, care nu s-a manifestat (ca mara n-a avut nici un simptom). Ii voi repeta sumar urina si ii voi face si urocultura. Ii dau un sirop pt stimularea imunitatii si repet hemoleucograma peste o luna. In rest a intors-o pe toate partile, e bine..

Mergi la inceput

Alice ma bucur ca e totul bine cu Mara! Poate te lamuresti cu urocultura.

Mergi la inceput

Constantencelor, cand ne vedem?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Constantencelor, cand ne vedem?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Poate reusim duminica. Noi maine nu putem, suntem destul de inghesuiti cu treburile, mai am si de lucrat la acte. Ne auzim maine la tel.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

La multi ani!!tuturor care poarta numele Sf Maria,mai ales delfinasilor nostri sa creasca mari,sanatosi si fericiti

Va servesc si eu cu o prajitura cu caise,cafea,suc iar mai tarziu si cu tort si sampanie..azi isi serbeaza numele si Mariuta mea!!

Scuze ca nu am mai intrat demult..am fost plecati in concediu..dupa aia cu am2 copii acasa nu prea am avut timp de comp...de marti au inceput gradinita,Clara e la programul de adaptare..primele zile am sta si eu cu ea cam o ora..ieri am lasat-o 10 min singura si a plans cu lacrimi de crocodil..sa vedem luni cum va fii si cat va dura pana se va obisnui singura

In general suntem bine..Clara a inceput tot mai mult sa vorbeasca..la ordinea zilei certurile pt jucarii..ce are unul vrea si celalalt.
Burtica creste deja am 31de sapt..nici nu stiu cand a zburat timpul asta..a ...si va fii baietel
acum va las ..ma duc sa imbrac trupa sa mergem la biserica..va pup si sper sa reusesc sa intru mai des..

O zi frumoasa tuturor!

Gina31+,mami de Clara si Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

La multi ani tuturor ce poarta numele Sf.Maria !

Unde ati disparut ?

Weekend placut !

Mergi la inceput