Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Salutare
Ce activitate restransa!!!
Eu intru in fiecare zi sa vad noutatile, dar daca nu mai scrie aproape nimeni, nu-mi arde sa vb singura...

asa si eu , parca nici nu gasesc ce sa scriu. cateodata mai incep cate-un mesaj dar apoi renunt ca... io scriu, io citesc

crispro, ma bucur ca a inceput bine treaba

michelle, . tre sa-mi fac timp sa mai arunc ocheade la pozele voastre

crissy, voi...? ocupate cu muraturile?

bumble, pupam turcul si pe mamica lui

nela, si noi mai avem masele in asteptare, nici nu stiu daca 2 sau 4 . caninii de sus i-au iesit cred ca saptamana trecuta , aia de jos deja-s mari

noi... am inceput cu stangul gradinita asta. directoarea nu-mi place deloc, nici educatoarea Isei . dar am mers pe ideea ca nu mie tre sa-mi placa . Isa plange in continuare dimineata, educatoarele zic ca dureaza vreo 2 minute doar, apoi se joaca pe terasa cu ceilalti. a si mancat bine azi (se vede, ca erau pe masa la noi covrigei si nici nu s-a uitat catre ei cand am ajuns acasa), s-a cerut la wc de doua ori pentru pipi . DAR nu o mai lasa sa iasa cu Maria de la gradi si nici Maria nu ajunge la timp dimineata la scoala ei . solutia de moment e ca am inscris-o la programul de matinal si o iau eu pe la 14.15-14.20 cand ajung acasa. dar asta e un compromis pana in octombrie, ca apoi eu ajung acasa doar la 18 . plus ca la munca e apasator, eu lucru intr-un loc, Florin provizoriu in altul, dar nu ma mai incadrez la program, ca eu merg cu masina firmei si aia uita ca au casa si familie si nu se grabesc in veci catre casa , drept pentru care de multe ori ies la 13.30 de la lucru si ajung acasa la 14.30

offf, is intr-un butoi si eu si... hm, nu stiu cum sa ies

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

pai mai fetelor,sa mai vorbim pe aici, ca adevarul asta e, daca vad activitate restransa, ma gandesc ca nu am nimic de zis, si nu mai zic nimic

eu ma gandeam ieri sa gasim pentru iarna / primavara o pensiune pe la breaza / sinaia / poiana tapului pentru MI4. e mai aproape pentru multa lume si cred ca gasim pensiuni dragute....ma bag eu ca musca in lapte, care nu am fost la nici o intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Noi tocmai ne-am intors din Predeal, de la Evergreen. Vila e ok ca banuti, mancarea rezonabila (nu te da pe spate, dar e ok). Loc de joaca pentru copilasi, spatiu mare. Problema era cu izolarea fonica a camerelor ca se auzea tot de peste tot. Au si loc de joaca in interior, dar insuficient pentru 8-10 micuti. Acolo e de mers vara, iarna nu au unde sa isi consume energia.

crispro, afacerista! marfa asa! Tin pumnii sa mearga bine treaba. Daca ai nevoie de consultanta pe finante-contabilitate sa imi spui.

michelle, si noi tot cu 2 randuri de pampi suntem.

of, rodi, nasol cu gradi. Poate se indreapta lucrurile cumva, nu stiu, zic si eu...

A! eu va citesc, asa ca scrieti fetelor, scrieti!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare mamici si delfinasi

Si eu va citesc zilnic...traiasca telefonul asa mai intru si eu aici si pe FB.

De noi ce sa va zic...David tot cu tzitzi nu stiu cum si cand o sa-l intarc oricum de cand a vazut ca nu vreau sa-l mai intarc nu mai e asa disperat..uneori suge doar dim si seara...

Azi a stat toata ziua fara pampers a facut doar 1 data pe el in rest la wc...cand a vrut kk mi-a zis mama kk si-a luat masinuta si a fugit la baie nu-mi venea sa cred...sper ca suntem pe drumul cel bun pt ca am mai avut zile cand facea la wc si altele in care nu vroia deloc.

De cand am masina mea imi e mai usor...ies cu ei singura mergem la cumparaturi la plimbare...nu mai trebuie sa-l chem mereu pe sot sa ne duca...mi-a fost un pic greu la inceput cu condusul dar incet incet mi-am revenit

Antonia tot isi pregateste ghiozdanul pt scoala si numara zilele...

Acomodare usoara delfinasilor care au inceput cresa-gradi...pe David la anul il voi inscrie.

N buna...va pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Antonia tot isi pregateste ghiozdanul pt scoala si numara zilele...

Acomodare usoara delfinasilor care au inceput cresa-gradi...

Maria a inceput azi scoala, mi-a venit cu o listaaaaa . asa ca in seara asta am shoppinguit si tare mi-a placut, mai ales ca a platit tati si eu nici nu m-am uitat la metrul de tichet

am intrebat-o pe Isa azi, in timp ce o imbracam: mergem la copii sa ne jucam? reactie in secunda urmatoare: nuuu piiiii!! nuuuu!! maine dimineata o duc eu la matinal la 8, apoi cobor sa-mi ia sange si fug direct la lucru. is in una din perioadele cand mi se face lehamite de toate zilele, de programul asta care ma ingradeste, de oameni si de bani, de tot! asa ca mananc o prajitura repede sa ma incadrez in alea 8 ore in care nu pot manca si bea

si inca o faza cu Isa. venim de la gradi, ne jucam putin, o duc la baie, se forteaza ea si nu iese pipi . mami, nu-i! si roteste asa palma, ca nu-i! ii pun pampi si ne punem in pat la culcare, ea nu vrea sa doarma!! mamiii, pipiii! ma ridic cu lene, dau jos body si pampi, hai la pipi... mami, nu-i!! offf, hai iar la nani! si a doua oara, la fel! a treia oara m-am rastit la ea: no fa in pampi! ca doar asta era pretext sa nu doarma, si eu in 10 minute trebuia sa ies din casa . dupa ce a matait juma de minut, a adormit, in sfarsit. iar pipi tot nu a facut, nici in pampi

va pup tare si va doresc noapte buna

poze iulie 2012

Mergi la inceput

mami giorgia, multi ani fericiti si impliniti sa-ti dea DD. sa fii iubita!

Raducu de lauri_ca, la multi ani

e ziua cainelui meu azi, implineste 10 ani! si mereu imi amintesc de evenimentele de acum 11 ani si mi se face pielea de gaina

poze iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Georgia la multi ani!! multa fericire si iubire !

cum mai sunteti? a venit tati acasa?

Mergi la inceput

Žneatza, mamici! va invit la singurele, eu ma duc sa-mi ia sange

poze iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!
Dau si eu o tura de cafea

Georgia, la multi ani!! Sa fiti sanatoasi cu totii si fericiti! Te pup

Rody, la multi ani catelului tau. A mea face 4 ani, tot azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Rody, ce s-a intamplat acum 11 ani? Stai....in timp ce scriam intrebarea mi-am dat seama...te referi la turnurile gemene?

Azi m-a oprit politia ca am depasit viteza. Si in plus, nu aveam actele la mine si carnetul de sofer imi e pe numele de fata.... Se vede ca azi e marti , si astept si celelalte 2 ore rele

Alina, eu in centrul tarii nu ma duc in alta parte decat la Oana la cabana. E frumos, e mare, afara e loc de joaca, mancarea f buna. Si pt MI 4 am hotarat ca mergem prin Banat. Terminam tara si apoi o luam de la inceput... Sa stiti ca nu e asa rau cu copii pe distante lungi, daca Raul si Larisa au avut rabdare 600 km in masina, eu zic ca se poate. Si tot asa am fost si noi , ca si Oana...drumul incolo noaptea si inapoi ziua si a fost mai usor decat am crezut. Eu sper din tot sufletul sa nu se iveasca ceva sa nu ajungem la MI3, dar fac eu ceva si tot venim

La multi ani Georgiana!!
La multi ani Radu!!

Sa fiti sanatosi si fericiti!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

Poze petrecere 2 ani

Mergi la inceput