Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 20

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Cris...sunt fara cuvinte! Nu inteleg de ce trebuie sa primesti atatea lovituri. Iti doresc multa putere sa treci peste!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_88

Diancic totul e bine la noi am 2 fetite care ma lovesc toata ziua si ma bucur ca sunt asa active.Pe mine ma programat la 24 saptamani si ma gandeam sa nu fie prea tarziu.tie la ecografie iti ia dublu pt ca ai gemeni sau tariful normal?mie imi ia dublu adik 3 milioane si am fos la alta ecografista ca sami zica sexul mia facut exact cemi facea si cealalta si mia luat 1 mil.
Sunt cam ingrijorata luna asta am luat 5 kg de unde nu stiu ca de mancat nu prea mananc ca deobicei, dulciuri nu mananc, am facut analize la tiroida sa vad cum imi ies sper sa nu se fi dereglat mie frica
burticile

UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 19+ CU +

vezi cum stai si cu tensiunea.se face retentie rapida in cazul asta lasa sarea mai moale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_88 spune:

Kasha tensiunea o am mica de vreo 3 saptamani aseara o aveam 10/5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELEnNa_12 spune:

Buna dimineata fetelor!
Va doresc o duminica frumoasa, relaxare maxima, vreme perfecta si burtici cuminti

Psigri, bine ai revenit! Am avut de boala aceasta, am o verisoara mica care a facut-o recent, si stiu ca a dat de furca la toata familia... Imi pare rau ca ati fost nevoiti sa treceti prin experienta asta

Crismac, si eu, ca toate fetele, am sperat sa revii cu niste vesti bune. Dar nu a fost sa fie. Iti doresc putere si incredere in tine, sa treceti cu bine peste aceasta incercare. Si poate iti regasesti entuaziasmul si vei mai incerca ... Aveti grija de voi! Numai bine iti doresc

Fetelor, eu ieri mi-am clatit ochisorii prin Ikea. Ma uit dupa patuturi, dar nimic care sa ma dea pe spate. Am gasit in schimb lenjerii dragute si bumbacel bun, cearsafuri pt saltele din alea cu elastic cum imi plac mie... am gasit si ceva de acoperit patul parintilor, doar partea din mijloc, dar se prinde cu niste elastice de toata salteaua, cu mult bumbac dar in interior, intre 2 straturi de bumbac este un ceolofan, care impiedica sa ajunga pipi la salteaua de pat a parintilor. Mi s-a parut o chestie foarte ingenioasa pentru caa eu vreau sa-l las pe fi-miu si cu cucu gol, dar nu se stie niciodata ce se intampla, asa ca mai bine nu riscam sa patam si salteaua noastra. De asemenea am gasit multe prosopele pt baitza la bebe, grosutze, bumbacel flausat , doar 30 lei. Din ce am enumerat, n-am cumparat nimic, ne-am dus doar sa ne clatim ochii si sa mancam hot-dogi :)))
Personal nu am luat absolut nimic pentru bebe si incep sa nu mai am rabdare, ma tempereaza sotiorul el zice sa mai asteptam, sa mai vedem si urmatoarea eco si tot asa, eu sunt f optimista, nu mi se poate intampla nimic nici mie nici lu' bb meu, dar el mereu ma amana...
Dupa eco de pe 13 sept cand voi avea aproape 25 sapt, incepem cumparaturile si de asemenea, incepem sa facem loc in dormitorul nostru pentru patutul bebelui.. Poate dam si cu un var in camera... hehe, am planuri mari. :) Ma mai ocup cu ganduri de astea frumoase, sa mai treaca grijile si problemele...

Va pup, m-am intins la povesti... Zi buna tuturor!

cu nazdravan (Edward) => 22+ , DPN 30.12.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_88

Kasha tensiunea o am mica de vreo 3 saptamani aseara o aveam 10/5

e de bine .mai bine mica decat mare...in cazul asta...tensiunea adica:))).acum vb serios verifica si tensiunea in arterele uterinemai exact uita-te pe o eco si vezi IR urile.eu le am mari si tensiunea la fel mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

neatza fetele !

kasha : se cheam fix asha : test preeclampsie si e compus din 3 valori (sfit, pigf, si raportul lor ) nu se poate face pese tot , eu am facut-o la RM shi e 350 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_88 spune:

mam uitat pe eco si nu am masurate ir urile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Nici eu nu am IR-urile in echo. Aprops, ce sunt?

Am gasit un centru in Otopeni unde se face aquagym pt gravide. O sa intru luni sa vad ce si cum, dar ma gandesc oricum sa ma duc. Sunt cam sedentara si nu mi-ar prinde rau nitica miscare.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Nici la noi nu se omoara cu masuratl IR-urilor daca bebe arata ok. Se masoara numai daca apare retard de crestere intrauterina.

Despre preeclampsie, eu stiu inclusiv din strainataturi ca se monitorizeaza tensiunea arteriala si proteinele urinare. Sumarul de urina stiu ca se recomanda lunar, chiar mai des daca tensiunea este la limita superioara sau daca faci retentie de lichide in faza asta de sarcina. Nu mai spun ca sumarul de urina costa undeva la 20 de lei, deci incomparabil mai putin decit testul ala de care scrieti voi.

Cred ca in RO medicii au "piata" si atunci trimit femeile sa se caute si de ce nu e nevoie. N-am auzit veci ca in alte tari sa se recomande atitea teste peste teste la o prima sarcina sau la o a doua sarcina, fara antecedente. La noi, sarcina parca ar fi o boala, nu o stare fiziologica, normala pina la urma....

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Buna fetelor
Lidia, nu ma taxeaza dublu, e tarif special pt sarcina gemelara, si de obicei platim acel tarif. Se platesc de obicei morfologiile, astea sunt scumpe, dar consultatiile sunt cam 100 lei, acum depinde si de fiecare doctor.... Marti iar merg la consultatie, sa vada copii si sa fie sigur si doctorul ca e totul ok, apoi peste alte 2 sapt, facem si morfo. Si eu am inceput sa ma ingras foarte repede, mananc ca de obicei dar se pune repede, chiar nu mai conteaza, sa fie puiutii sanatosi, si mananc si dulciuri....de la ele chiar nu pot sa ma abtin
In legatura cu IRR-urile am inteles ca vor fi masurate mai tarziu... din sapt...26... parca...sper sa-mi amintesc bine, si din ce am inteles reprezinta faptul cat de bine se hranesc copilasii, adica irigarea catre ei..., sper sa nu zic prostii ca inca nu m-am documentat pe acest subiect, doar ce am mai vazut si pe alte forumuri....

Lidia, cate kg ai luat pana acum? Eu am luat 7 deja , le dam jos dupa sarcina, ca ne vor tine puiutii in "priza"

20+

Mergi la inceput