Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 20

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

Pisigri, bine ai revenit! si felicitari pentru fundite!!!

fetelor, stiti cumva daca am voie sa beau ceai de galbenele?

pupicei

22+ cu printesa

da e ok e galbenele.pp ca pt arsuri nu? rostopasca e iarasi buna dar NU e indicata in sarcina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tweetisor

AncaB : vai asta e teama mea ... ca eu de obicei am tensiunea intre 11.7 (acum a mai scazut fara medivamente sau ceva ) - si 16.9 , am intrebat daca pot naste natural si mi-a zis ca daca in travaliu nu depasesc 15 pot , daca nu nu ... eu in mod normal inainte sa fiu insarcinata o aveam 13-15.8 deci tot ce pot e sa sper ca nu va mai creste , pastile nu iau , nu m-a trimis la cardiolog , dar inainte de sacina am fost la muuultzi cardiolog shi concluzia a fost ca asha sunt eu ... deocamdata nu tb sa urmez nici un tratament cronic
medicul meu e f calm in priviintza asta a zis ca important e sa nu creasca ... am facut o anaiza speciala pt preeclampsie la RM shi a ieshit ok deci ... eu sunt optimista ... dar teama tot e ..mai ales cand mai citesc ceva legat de ... sau aud

cum se numeste analiza pt preeclamsie? ma intereseaza pr ca eu am IR mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Cris imi pare sincer rau, speram din toata inima sa fie bine. Multa putere iti doresc!

+22s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui kasha_ro

Citat:

pupicei

22+ cu printesa

da e ok e galbenele.pp ca pt arsuri nu? rostopasca e iarasi buna dar NU e indicata in sarcina

multumesc Kasha e pentru arsuri si de ieri ma ustura cand fac pipi si vreau sa cresc un pic volumul de lichide eu am ceva nisip la rinichi si mi-e ca a plecat asa ca m-am reprofilat pe ceaiuri

22+ cu printesa

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui kasha_ro

Citat:

pupicei

22+ cu printesa

multumesc Kasha e pentru arsuri si de ieri ma ustura cand fac pipi si vreau sa cresc un pic volumul de lichide eu am ceva nisip la rinichi si mi-e ca a plecat asa ca m-am reprofilat pe ceaiuri

22+ cu printesa

aaa...eu crdeam ca vb de arsuri stomacale.galbenelele sunt bune si pe urinar insa cel mai bun antiseptic este merisorul.suc (cramberry) sau ceai.daca il combini cu coada calului este si mai si.iti recomand .sunt patita.la mine cel mai bun efect il are uleiul de ienupar .efect instant ,garantat! la un sfert de ora nu mai aveam nimic...insa...NU e voie in sarcina.dar incearca cu merisor .o sa vezi si acolo efecte.2-3 cani pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_15 spune:

crismac.. dumnezeu sa va ajute sa treceti peste asta..

Ralu 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Crismac, am sperat pana cand am vazut anuntul tau ca i sa veniti cu o veste buna. Nu am cuvinte. Sa va dea dumnezeu puterea necesara sa treceti peste aceasta incercare grea .

lui Tudor si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Pisigri, bine ai revenit si felicitari pentru fetituca. N-am inteles ce a avut pisilinca?

Mie medicul mi-a zis ca morfo se face pe la 21-22 saptamani. O sa facem pe la 22 si cateva zile.

lui Tudor si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Pisilinca a avut herpangina, sau boala gura-mina-picior. Vad ca e foarte "la moda" zilele astea, cred ca au fost si reportaje pe la stiri. E nasol ca face febra mare si care cedeaza greu, dupa care durerea din git poate duce la deshidratare; vreo 2 zile am apelat la toate trucurile pamintului ca sa o fac sa ia cite o gura de apa. Bine ca a trecut, chiar ma gindeam cum ar fi fost sa am doi cu herpangina, in acelasi timp

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_88 spune:

Diancic totul e bine la noi am 2 fetite care ma lovesc toata ziua si ma bucur ca sunt asa active.Pe mine ma programat la 24 saptamani si ma gandeam sa nu fie prea tarziu.tie la ecografie iti ia dublu pt ca ai gemeni sau tariful normal?mie imi ia dublu adik 3 milioane si am fos la alta ecografista ca sami zica sexul mia facut exact cemi facea si cealalta si mia luat 1 mil.
Sunt cam ingrijorata luna asta am luat 5 kg de unde nu stiu ca de mancat nu prea mananc ca deobicei, dulciuri nu mananc, am facut analize la tiroida sa vad cum imi ies sper sa nu se fi dereglat mie frica
burticile

UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 19+ CU +

Mergi la inceput