Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

si eu am reusitsa pun un kg 4 zile cat au stat socrii aici si acum trag de ele... dar cu tanti candi daca trec la regim poate scap de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Delia,Strumphy multumim mami!
Strumphy asa am fost intotdeauna dar m- am cantarit acum si am 46,5kg.Uraaa.Asa mi s- au vazut oasele intotdeauna.M- am ambitionat si mananc chiar daca nu imi e foame,ca eu nu am fost niciodata vreo gurmanda.Rar cand am pofte si de obicei poftesc la dulciuri,mananc ca asa trebuie,mare pacoste pt mine;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Lidia iertare draga mea, nu am spus-o cu rautate era doar o constatare data aviatoare nu ar trebui sa si scriu ce gandesc, cateodata gandesc prea mult ... sa stii ca mi-a placut aia cu stricatul somnului, abia astept, ca si eu tot am sa ii tot stric rutina si piscoatei mele, dar asa e in vacanta

Stai linistita ca am glumit. Am vrut sa va dau de veste ca vin si eu. Chiar m-am gandit ca tu cu siguranta ii faci franjuri programul piscoatei si pentru intalnirea cu noi.

Eu sunt iarasi zombie. Azinoapte de pe la 3 jumatate pana pe la 5 a trebuit sa ma rog de fi-mea sa adoarma. Oare cam la ce varsta nu se mai trezesc copilutii noaptea?

Am si eu o curiozitate: puii vostri reusesc sa potriveasca formele?

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 32+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetelor!
Multumesc pentru raspunsuri, andreea, irinuca
Yasmi, multumesc si tie, atat avem timp, un mesaj pe zi si citesc repede, cam pe diagonala asa, ce ati mai scris intre timp. Buna ideea cu toaleta, dar ai luat reductor? Si Luca e atras de toaleta, dar inca nu l-am pus...

Crema de galbenele cu propolis e intr-adevar ff buna. Eu am de la TIS. Mereu il dau pe Luca daca face vreo zgaiba Trece imediat.

Lparpala, eu am o prietena, are un baiat cu 10 luni mai mare ca Luca. Tot asa s-a trezit si de cate 3, 4 ori pe noapte pana pe la 2 ani. Acum are 2 ani si 2 luni si rar se mai trezeste. Asa ca sa speram ca la anul pe vremea asta dormim mai bine
Cat despre forme, Luca le mai potriveste, dar asa din nimereala, de cele mai multe ori le pune gresit . Si nici nu prea are rabdare sa se joace, cred ca asta e principala problema la noi

Andreea, dar tu ce inaltime ai? Si eu am fost o slabanoaga toata viata, dar mai jos de 52 de kg n-am avut. La 1.67. Probabil am oasele grele

Strumphy, spor la cumparaturi si la bagaje! Pe la Curtea de Arges nu ajungeti? Asa la plimbare, la Manastire? Mmm? Va astept!

Deea, ce rau imi pare pentru mititca. Imi si imaginez cum statea ea cu ochisorii stransi... pupam dulce, sa treaca repede!

Delia, pacatoasa "prietena candi". Si eu aveam probleme inainte sa raman insarcinata cu Luca. Am facut toate tratamentele posibile, vreo 6 feluri de ovule... si tot reaparea la cateva luni . Bafta!

Maine e sarbatoare mare, iar ii serbez pe copii
Va pup!

Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si printesa (18.07.2012) Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

spiridusha cred ca exagerat de multe transformari
eu zic ca trebuia intai sa va mutati
sa se reobisnuiasca cu noua casa si cu tine si cu el singuri
apoi dus la gradi
e mult prra mult
cu antonia am patit la fel
cand s-a nascut petra
ca am pus-o atunci sa doarma cu sotil
si a ap[arut brusc si petra in peisaj
s-a adaptat f greu
a plans multe noptiiiiiiiiiiiiiii
f multeeeeee
imi parea rau ca nu am invatat-o macar inainte cu o luna sa doarma cu tati
si in alta camera
deci era ca si cu mutatul vostru
offfffffffff
sunt inca f mititei
si antonia atunci era mai mare
eu zic sa il retragi o perioada
si apoi sa il reduci
poate mai creste si intelege totul altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Lidia nici Rares nu are rabdare sa ii explic,mai baga cate o forma unde trebuie,dar tot din nimereala cred.
Alina am 1,65.
pupici,ma duc sa ii dau ciorbica,a dormit 3 ore si eu o ora si ceva la ga el,ce bine a fost

Mergi la inceput

Sunt in stare de soc...
M-am dus sa o iau pe Maria de la scoala si cand am ajuns la scoala, mi-a dat Dumnezeu gandul ala bun sa nu o iau prin parcare , ci pe strada, era parcarea plina si eu cu carutul.... cand ma pregateam sa o strig aud in partea dinspre parcare a curtii tipete( parcarea e pusa un pic mai sus ca locul de joaca), ce credeti... o tanti parcase masina, nu-i trasese frana de mana si mai mult ca sigur nu o bagase nici in viteza si venea masina singura spre copii ce fugeau care incontro, a prins o fetitza sub masina, imi venea sa sar gardul, eram si cu Andra, am reperat-o pe Maria , i-am spus sa vina sa stea in dreptul meu.... La indemnul unui tatic cu sange rece, au ridicat niste parinti + profesori masina au tras fata de sub masina, era constienta, au pus-o sa stea intinsa , au chemat salvarea... Noroc ca m-am gasit cu o mama unei prietene de ale Marie si m-a adus pana aproape de casa, ca imi venea sa plang...
Acum mi-am pus nite crema de zahar ars si beau cafea...S-a dus cura mea anti candi... dar tb sa-mi revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

eu sunt suparata ca antonia face de ceva vreme kk cu sange
azi am fost la medic cu ea
si are fisura anala
offffffffffff
si tre sa am grija
nu se constipa dar face gros
scuze de detalii
da poate mai are cineva ceva asemanator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

eu sunt suparata ca antonia face de ceva vreme kk cu sange
azi am fost la medic cu ea
si are fisura anala
offffffffffff
si tre sa am grija
nu se constipa dar face gros
scuze de detalii
da poate mai are cineva ceva asemanator

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

ia ghici!
eu, eu asa faceam in sarcina, prima oara m-am speriat ca nu stiam de unde e sangele... acum sunt dependenta de dulcolax, dar macar nu sangerez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

BUNA! Multumesc Andreea pt. raspuns dar nu cred ca e de la dinti ca i-au iesit canini si altceva nu se vede sa mai iasa, nu stiu de la ce o fi!``

OF DEEA saraca A ce a mai tras, sanatate micutei, eu am patit o singura data asa cu Anda si la fel eram nu imi venea sa cred ca sta cuminte pe pat si nu mai zburda

Mergi la inceput