Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 22
cami_antonia spune:
delia da mai da tu ai o varsta da antonia are doar 3 ani
si nu vreau sa o lasasa
vreau sa o investighez
sa fiu sigura ca e doar fisura aia si atat
si tu de ce nu iei COLONHELP ca e natural
se produce la noi in tara
si se ia cu apa cu iaurt sau cu ceai
si e superb
pt copii inca nu a aparut nimic
dar sper sa scoata cat mai curand
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia delia da mai da tu ai o varsta da antonia are doar 3 ani si nu vreau sa o lasasa vreau sa o investighez sa fiu sigura ca e doar fisura aia si atat si tu de ce nu iei COLONHELP ca e natural se produce la noi in tara si se ia cu apa cu iaurt sau cu ceai si e superb pt copii inca nu a aparut nimic dar sper sa scoata cat mai curand de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
pt ca stau in Croatia, si e mai greu sa am in permanenta Colon help, astia n-au nik asemamnator...tb sa fac ceva
bb_yasmi spune:
gata am terminat pe ziua de astazi!!!
offf delia,,,,,prin ce ati trecut...
off cami, saracuta antonia!! sa stii ca si eu am tras cu I dintotdeauna pana acum cateva luni cu aceasta problema. am impresia ca s a rezolvat de cand i am dat dulcopic dar mai ales ca ea mananca foarte multe, dar foarte multe fructe.mai ales acum cat a fost si perioada prunele,etc
ailed_dota spune:
citat din mesajul lui MaryM85 DOAMNE DELIA ce sperietura ai tras! mami de Alexandra Mirela |
sunt in transa... am facut un tort pt maine , pt Maria.. cu crema de caramel si cioco( comanda ei a fost fara frisca si fructe), vroiam sa fac curat , dar am dat doar cu aspiratorul , ordine n-am reusit, nici n-am pus rufele calcate azi la loc, nici barbatul nu e acasa, tb sa ajunga, offf
bb_yasmi spune:
yammiii delia deci am o pofta de mancare de imi vine sa rod si tastarura si tot mananc intr una si azi m a intrebat o "tzatza" invidioasa ca altfel nu ii pot spune ce e cu burtik mea....dc e bb...
spiridusha spune:
Delia, ce intamplari...
Noi suntem varza, e foarte grea treaba asta cu cresa, Cristi e foarte bulversat si am decis sa nu-l mai ducem in continuare. Acum am discutat cu sotul despre asta si e mai bine asa. In toate zilele astea cat a fost acolo...cand venea acasa dormea doar o ora, se trezea speriat si intreba de mine, eu langa el, nu se linistea cu prezenta mea...marait dupa amiaza cand stateam toti 3, cu tati; seara totul a fost un chin. Nu adormea, vroia numai in brate, plangea, din nou intreba de mine, eu langa el, el nu se linistea, a fost groaznic. Declar inchis proiectul cresa...probabil o voi chema pe bona lui inapoi pentru 1-2 zile pe saptamana cat am eu nevoie sa ies, voi mai apela la bunici si ne ajunge.
Ma doare ingrozitor capul, ma doare si burta...eu plangeam in dormitor ca nu ma mai vroia Cristi, sotul(bulversat ca nu l-a vazut niciodata asa) il culca la el in camera si Cristi plangea fara oprire. Nasol.
P.S: vad ca vorbiti de burtici...cand ma voi linisti voi pune si eu poze cu burtica :))) e mai mult tesut adipos, dar e haioasa...mie imi place ca se vede de acum. oricum parca bebe ar trebui sa aiba vreo 12-14 cm...
Mami de Cristi (09.03.2011) si cu 16+
Everything happens for a reason!
Ce-ar spune copilul care ai fost despre adultul care esti?
ailed_dota spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi yammiii delia deci am o pofta de mancare de imi vine sa rod si tastarura si azi m a intrebat o "tzatza" invidioasa ca altfel nu ii pot spune ce e cu burtik mea....dc e bb... mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
da , cunosc, eu cateodata stau cu burta in fata, cand sunt obosita, si se vede un pic de burtica... si m-au intrebtat asta...intersant e ca in general erau tipe mai grase