Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Sa stii ca nu am fos niciodata in partea de vest a tarii.Trebuie sa ne vedem,acum nu am avut nici bani si nici timp ca a fost cu botezul si sambata avem alta nunta,dar ne revenim noi. Insa stabilim la anul ,poate la Ieselnita,poate la bai ca nu am fost niciodata de cand sunt eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

neatza!
sunt zombi..pitica a avut temperatura pana la 3....eu nu am inchis un oki..ea mai atipea dar gemea continuu..ardea ca o plita incinsa maxim.dobitoaca de mine ,ieri cand am fost la farmacie de i-am luat ibalgin,enterol,smecta....am uitat de termometru si il aveam scris si pe o lista...asa ca toata noaptea am stat cu o filoa de algocalmin in mana si vroiam sa o sparg sa-i dau cateva picaturi ,apoi ma razgandeam ca nu stiam ce temp are
uff tare greu a fost...am inceput cu ibalgin la 22...avusese si juma de novocalmin in fund pus pe ;la 17...dar la 22 ardea tare....la00.30 iar a facut un puseu...ii adreau talpile ,palmele si tot capul de nu putem tine mana pe ele..in rest era rece....scotea si pe nas si pe gura aer ff cald....i-am dat panadol...degeaba ,cred ca a mai stat asa vreo ora..atunci am zis ca ii dau algocalmin...i-am tot schimbat sosetele cu otet si intr-un final i-a scazut...la 6 fara s-atrezit putin calduta..a cerut lp ..i-am dat incare i-am pus si un plic de enterol....dar nu a mai adormit ..si acum ma bazie pe aici..
kk a facut...vad ca e mult mai legat....dar nu a mancat ieri mai nimic...nu vrea nici macar sticksuri....mi-am facut o mie de ganduri...ba ca o fi rosu-n gat ...i-o fi dat stefy iaurtul direct din frigider....da de la canini.inflamati nu mai sunt ..doar asa un loc rosu..dar au fost ff rau inflamati cei de jos acum avreo 2s....nu stiu....nici de papa nu stiu ce sa-i fac

va pupic....poate mai pot intra azi
a...mada nnu da banii pe oximed..crema de galbenele e super...anna si-a spart in coltul mesei pielea de pe pomete..isi facuse o dunga rosie care se continua pana la coada okiului..coaja nici nu a stat mult pt ca era pe partea oochiului care lacrima ....imi era groaza cand o vedeam ,ca isi stricase si trasaturile..parca i se lasa un ochi in jos...cred ca i-am dat vreo 4-5 seri ,dupa ce adormea, cu crema de galbenele cu propolis..acum nu se mai cunoaste nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neata si de la noi!
Offf Deea ce rau imi pare.Eu cred ca i- as fi dat cateva picaturi.Mititica de ea.
Pregatesc micul dejun,fac o omleta cu rosii cherry si apoi sa iesim,dar pare cam racorica afara.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

a adormit pe canapea....ma duc sa ma intind si eu un pic ..dar vroiam sa va zic,ca am operato la ochisorul ala care-i curgea....nu mai era chip sa stam asa cu el ..desi am fost avetizata ca poate nu ii reuseste din prima, am avut mare noroc si i-a reusit
am mai pus 7 zile 2 feluri de picaturi si gata..de picaturi mi-a fost teama ca nu va sta. dar mititia era asa de dulce..cand ii ziceam ca trebuie picaturi se urca in pat,se punea pe perna si astepta cu okisorii strinsii bine....nu protesta ,insa cred ca-i tinea asa stransi ca stia ca o ustura....draga lu mami ....

off ...cand am scris '' draga lu mami''..mi-a venit in minte imaginea ei de ei..a fost toata ziua molesita..cumintica..se urca si statea la mine-n brate asa cuminte...off mi s-a parut asa de mica si de fragila ..am avut timp sa ii analizez fiecare mm....i-am admirat in voie tresaturile fine , gurita perfecta,nasucul mic...ochisorii blanzi ....m-a lasat sa o strang in brate cat am vrut..uneori mai gemea...dar nu a protestat....am avut un sentiment tare placut...am pupat-o cat am vrut...pe o parte parca eram multumita ca-i bolnavioara....
pai ce ,pana ieri puteam sa o tin asa ..era intr-o continua miscare,joaca..cand o luam in brate ma lipeam de vreo 2-3 palme,de zgarieturi de muscaturi..dar nu cu rautate ..asa se joaca ea..ne strange si ne ciupeste si rade..apoi sare din brate pana sa apucam sa o pupam....si iar fuga prin living..ieri i se terminasera acumulatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Buna dimineata,

Dupa ceva timp lipsa revin si eu cu o cafea in fatza, din casa noua, aproximativ linistita. Va pup pe toate, cu tot cu puiutzi.

Am reusit sa ne mutam, mai avem evident de facut/cumparat/rezolvat o mie de chestii, dar cel putin suntem aici, in casa, si suntem bine.

Sunt un pic tensionata/agitata pentru ca observ ca ii este greu lui Cristi cu adaptarea... sunt 2 mari belele pe capul lui, mutatul si cresa... Ne-am mutat dintr-o casa pe care o stia foarte bine, cu persoane de care se atasase, si e destul de greu acum. "Harta" e diferita, bunicul si bunica nu mai sunt in casa cu noi...

Si cu cresa, pana acum nu am avut nicio zi normala emotional. Prima zi dupa ce l-am luat de acolo a stat lipit de mine, si spunea in continuu "mama, mama", a dormit noaptea prost..se trezea si intreba de mine, a doua zi a plans acolo dimineata si eu am fost socata cand l-am vazut...seara s-a trezit doar odata, si credeam ca e mai bine, iar in a treia seara a mancat ca haplea mult iaurt la masa de seara, a baut si biberon de 300 ml siiiii cand sa ne culcat a vomat tot pe salteaua noastra noua de la dormeo :))))) Vad ca a suferit o regresie, de unde nu se trezea noaptea deloc, acum bea 2 biberoane pe noapte, s-a si constipat, o gramada de probleme :)))

Eu am apucat sa citesc pe bucati in urma, nu mai stiu cine a sugerat cartea lui irina petrea, in schimb eu va recomand din tot sufletul cartile de la editura trei, despre copii. Sunt mai multe titluri, nu stiu daca mai aveti timp sa cititi, eu le-am citit cand eram insarcinata cu Cristi si aveam timp destul, dar mi-au placut tare mult si pe baza lor mi-am format eu aproximativ principiile de crestere/educare a copiilor. Ah, si blogul psihologului Speranta Farca. E geniala. In opinia mea. Si Otilia Mantelers. Cred ca am mai zis de ele aici.

Sunt sigura ca vom trece cu bine de hopul asta cu adaptarea, dar pana atunci e greu, domne!

Sa aveti o zi frumoasa!

Mami de Cristi (09.03.2011) si cu 16+

Everything happens for a reason!
Ce-ar spune copilul care ai fost despre adultul care esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Neatza!
Deea du fata la dr, ca nu-i de gluma!
Eu am pus sa spal si sa ma apuc sa strang prin casa.... azi vreau sa beau doar iaurt ca m-am pricopsit cu "prietena candi", asa ca de azi fara zahar si carbohidrati, grasimi, etc... iaurt, peste si legume

Spiridusha, cam multe schimbari pt el...
Andreea frumosi ati fost!
Ally am vazut pozele , actor il faci pe Edy!
yvy, ce cuminte pare in poze fata ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi!!!

deea multa sanatate annei!

spiridusha un poop mare [pt cristi!

eu sunt la bucatarealaaa...o astept pe buni sa continuam impreuna
se anunta un wk cu musafiri multi si gratareaallaa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy ce faci bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

delia am terminata aproape supica de curcan cu taitei de casa , cand vine mami ne apucam de ardei umpluti cu carne de vita in sos si vreau langosi si gogosi.... aaaa si am pus 1 kg azi dimi aveam 55,7 dar o pun pe seama uratilor care tre sa apara acusi..nu ca am mancatca o purcica de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!

Azi e un pic mai buna , numai o trezire !!! a dormit pana la 7 si noi tot pana atunci cand s-a trezit ea ca a uitat domnu sot sa isi puna alarma si am dormit ca valizele, noroc cu piscoata ca ne-a dat desteptarea

Eu pe fuga si azi ca a grabesc sa mergem in oras, azi ma duc in centru pe si pe langa Oxford street la plimbare si un pic de shopping, ca nu am cumparat tot de pe listute iar imi fac 5 valize

V-am citit dar azi sorry nu apuc sa scriu la fiecare in parte, precum spuneam sunt pe repede inainte ca s-a anuntat o zi superba, 25 grade si soare si un weekend la fel de frumos si calduros si abia astept ca am musafiri si sambata si duminica

Andreea v-am amirat, sunteti niste frumosi toti! natalia a fost o gargarita scumpa , Rares a crescut si e ditai cavalerul iar tu mami esti o slaba de ti se vad coastele pune mana si mananca !!!

Somleac , iti trimit PM cu poze din croaziera! Nu vor fi foarte multe, mai multe am pe FB, dar pe picasa nu am mai pus asa multe pentru ca ma durea mana, ca am mii de poze, si mi-a fost lene si am pus pe jumate cate am pe FB, dar na... iti faci tu o idee cat de cat Am ras de m-am cracanat cu restantele tale la sot si consiliu ala de dimineata cand ti se aduc la cunostinta niste treburi, niste lucruri

Lidia iertare draga mea, nu am spus-o cu rautate era doar o constatare data aviatoare nu ar trebui sa si scriu ce gandesc, cateodata gandesc prea mult ... sa stii ca mi-a placut aia cu stricatul somnului, abia astept, ca si eu tot am sa ii tot stric rutina si piscoatei mele, dar asa e in vacanta

Miki ai fost super tare cu somnul si restantele haha...pai si eu in ultima vreme tot asa ca deh, treziri multe si dese... stii si tu or veni si vremuri mai bune si linistite nu ? pana atunci ne conformam programului

Deja mi-a expirat timpul, ma duc sa ii dau papa la piscot si apoi imbracarea si la plimbare cu noi !!!

Pupici la gagici!!

Mergi la inceput