Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

miki, mie n-a vrut in Ro sa-mi dea Oximed pt Andra( cand se arsese cu mamaliga) ca a zis ca sub 2 ani nu e indicat... eu i-am dat pe arsura cu ulei de catina( face minuni, soacra-mea a avut o arsura pe fata de la un foc facut in gradinasi nu are niciun semn)
roxy, eu am facut testul dupa ureche cu vopseaua o singura data cand eram cu"rusii in vizita" si voiam s ama fac blonda, si bine am facut ca nu se prindea vopseaua, in rest nu n-am facut..
yvy, ai dreptate ignore e cea mai buna metoda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Roxy nici eu nu fac niciun test cu nicio vopsea.Iti recomand Wellaton sau Garnier ca si eu tot acasa ma vopsesc.La voi lumea e mai calma,e altfel lumea acolo,si oricat ar fi de prundent taximetristul nu se stie niciodata asa ca eu sunt tare precauta in privinta asta.
Irinuca bine ca ai primit altul.Barbatii astia parca sunt facuti de aceeasi mama,asa uituci si neatenti sunt uneori.;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

BUNA! Mai dar ce limbarnita ati avut! aseara m-am pus pe citit si dupa ce am terminat a venit sotul si nu amk mai apucat sa scriu, si acum am mai avut ceva de recuperat!

Sanatate si un pup mare pt nazdravanele lovite, ANASTASIA, LARISA SI CATA! Sa treaca repede bubitele,MADA si eu tot crema de galbenele iti recomand, a mea a patit asa si avea semn in obraz si cu crema de G nu se mai cunoaste!
STRUMPHYtu te plangi de cateva nopti dar eu cu A nu am avut pana acum nici o noapte intreaga dormita, la mine e ceva normal nu ma mai stresez! hai curaj ca trec si astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Vad ca discutati de diaree si a mea are cam de o sapramana si ceva si-a mai revenit un pic dar tot mai are cate un scaun mai moale, nu are alte simtome deci ce poate sa aiba? Nu mi-a mai facut niciodata diaree si nu stiu ce sa fac i-am dat smecta si glucoza cu ceai de menta, dar nu am tinut regim ca nu poate fara lapte si chiar de lapte cat lapte de vaca beau bebei vostri? A mea bea 360 ml seara cu cereale si dim 240 ml si la amiaz mai bea un biberon de 120 ml deci cam 700 total.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Am mai pus cateva poze.

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 32+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

seara buna!!!

imi cer scuze ca nu am citit ce ati scris...da' azi scris ceva astazi...
vroiam doar sa va spun ca am gasit solutia de a scapa juniorul de pampers....toaleta este tareee interesat de ea, mai ales sa traga apa dupa ce face!! astazi a spus de cateva ori si chiar a facut!!!

Mergi la inceput

Am pus pozeeeeee de la botezzzzzzzzz.Uraaaaaaaaaaaa, dar mi-au luat la timp, insa voiam sa vedeti frumusetile noastre.

MARY cred ca e de la dinti. Rares bea 500 ml lapte praf, dimineata si seara cu 3 cupe de cereale.

Yasmi felicitari.

fug ca am o groaza de treABA

Mergi la inceput

andreea mami!!! frumoase, superbe minunate pozeleee!!! asa fete frumoase asa bunica frumoasa!!! buburuza mica este delicioasa!!! iar printisorul vostru tot mai frumos se face!!! a mai slabit parca , nu?? lumanarea, hainutele, decorul totul a fost frumos!!iar voua va sta minunat cu o pereche (baiat-fetita) de copilasi salutari lui adi de la noi!

cam atat.....nu am stare de stat la scris... nu stiu o fi perioada dinainte de "musafiri" ma simt asa umflata, irascibila.....bla bla bla....

oricum vreau sa ii spun deei si alinei ca ma bucura maxim prezenta lor zilnica aici!
si strumf , la anul sper sa faci o oprire si pe la mine!

Mergi la inceput

Lavi multumim din suflet mami! Sa stii ca si sotul ma intreaba de voi" ce mai fac prietenii nostri de la Timisoara?",aproape saptamanal ma intreaba si exact asa se exprima.Ii transmit si desi doarme cu fi- su de vreo 2 ore sigur va transmite inapoi toate cele bune.Tare mi- ar placea sa ne mai vedem.;))

Mergi la inceput

andreea pacat ca nu am reusit sa ne mai vedem acum spre sfarsitul verii.....dar sunt sigura ca la anul vom face cumva sa ne intalnim....gasim noi un loc unde .... daca nu va asteptam la noi!

Mergi la inceput