Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 18
irinuca05 spune:
Hello!
Fetelor, cred ca aveti dreptate cu analizele. nu-i mai fac niciuna. ea nu a avut nicioadat un simptom de alergie: nici bubite, inrosiri, nimic. Sigur e gresita analiza.
Deea, ce imi place de Stefy ca e responsabila. Bravo ei! Ai fata mare acum!
Roxy ce tare ai fost cu "cine vreti sa va dea examenele?" :)) Cred ca barbatii astia sunt in stare sa gaseasca repede o binevoitoare, care "invata" bine capitolul asta :)
Abia astept sa ajung si eu la casa mea. Poate ne mai reglam si noi conturile :)
Off... copilul asta nu ma lasa sa stau si eu la o vorba cu voi! Doarme de 40 min si a inceput sa se foiasca. Cred ca se trezeste
Trebuie sa fac bagaje. Maine plecam la parintii mei si apoi direct la strabunica din jud Vaslui :) Ne aateapta cu cozonaci si must. A cules via saptamana ttecuta specialca sa avem noi must. Yummm.
Acum imi dau seama ca a venit toamna :(
ailed_dota spune:
ca-n vremurile bune ati scris!Doamne ajuta!
somleac mi-am imaginat-o pe Ilinca sarind pe baieti si pupandu-i
mada, da-i cu unguent de galbenele ca se reface pielea mai repede
Deea, sanatate la puiutza!Si noi cu 22-23 ne laudam la picior
lidia , fa-ti praji de casa, mananca friptura rece, etc... daca e adevara la ce se zice, iti dai seama ce mofturici va fi bb la papa
mandreeac spune:
Alina mami,eu sunt super trecuta prin constipatie,cu o mie si una de tratwmente si acum de 2 zile Rares iar e constipat,nu stiu de la ce.Eu nu mi- as lasa puiul sa sufere,nu se obisnuieste cu supozitoarele,garantez,asa ca mai bine ii pui decat sa va chinuiti amandoua.Si nepotica mea a fost constipata si laptele surorii mele era prea gras si asta o constipa.E poveste mai lunga,sar si la Rares tot laptele meu a fost de vina
Roxy pupici pt 2 fete frumoase.
Lparpqla incearca mami salate,branzeturi,ca poate s- a saturat organismul de mancare gatita.Am mai avut si eu episoade d- astea cand imi era sila de orice,mai mult nu mancam
alina06st spune:
Buna!
Multumesc, fetelor, pentru raspunsurile legate de pitica mea constipata.
Yvyana,, intr-adevar, eu sunt de felul meu cu un tranzit mai greoi. E posibil sa ma mosteneasca. Luca il mosteneste pe sot, piticul face de 3, 4 ori pe zi si chiar mai mult
Roxy, ma gandesc ca ai dreptate si poate nu e constipata, ea face numai moale de cand s-a nascut, moale asa ca maioneza
Madutza, multam ca mi-ai spus si mie ce scrie la Capraru. Eu n-am avut cartea si mereu mi-a parut rau...
Somleac, si eu sa stii ca ma gandeam ca nu e chiar bine sa renunt total la fructe, au si ele vitamine... care sunt bune si pt bebe, nu? O sa mananc asa cate putin pentru inceput.
Deea, multam si tie si te-ai stresat tu, dar uite ca a fost bine cu fetele. Poate o sa mai fie nevoie vreodata. Important e ca Stefy nu s-a panicat. Bravo ei! Sa-i spui ca o pup si o felicit!
Strumphy, ma bucur ca v-am scris de problema asta si mi-ati raspuns. Ma linisteste sa vad ca si voi ati trecut prin asta. Incepusem sa-mi fac probleme de genul, ca ar avea vreo malformatie interna nedepistata, chestii din astea paranoice! Pup piscoata si sper sa-si revina cu somnul!
Luca al meu ar sta toata ziua afara. De-abia il mai tin in casa. Cum se trezeste, pe la 7.30, el se duce la usa sa iasa afara. Si e cam mic sa-l las singur in curte. E si curtea mare, trebuie sa stau cu ochii pe el.
Se foieste pitica, va pup!
Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si printesa (18.07.2012) Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
mandreeac spune:
Roxy am mai mers si eu cand nu voia in scaun,dar conducea tati,eu in taxiuri nu am incredere,cine stie peste ce nebun dau.Sotul meu ajunge dupa 6-7 de la munca.Noi avem masina permanenta,doar ca tati nu e disponibil decat seara dupa minca,iar eu nu am carnet
Delia pai ma supar pe el,ca scriu de nebuna si el se inchide.Acum am inceput sa imi dau seama cand vrea sa faca figura si trimit repede mesajul,d- aia scriu mai multe.Incepe Maria scoala.Ai gatit- o de scoala? La noi era un ritual,cumparam caiete,etichete,pixuri,coperte si cate o camasa,blugi si incaltari noi.Eram asa entuziasmate de fiecare data cand incepea scoala ca ne cumpara mama pantofi de lac si neavand posibilitati prea mari ne lua si ea la inceput de an scolar.
irinuca05 spune:
Hai ca se mai perpeleste un pic. Poate reusesc sa mai scriu si eu un sms.
Alina, tin minte ca Daria tot pe la 2 luni nu a facut kk timp de 6 zile. Pediatra m-a certat ca am lasat-o atat de mult, dar eu stiam ca bebeii alaptati exclusiv pot face cand vor ei :)
Dar in a 6-a zi am stimulat-o cu termometrul si a facut. O perioada de vreo 2 luni (pana la 4 luni) am mai ajutat-o eu, ba cu termimetrul, ba cate un sfert de supozitor cu glicerina si facea imediat, chiar inainte sa se dizolve supozitorul. Cand simti tu ca o deranjeaza burtica, ajut-o tu :)
Ce mi-ar fi placut sa ma intalnesc si eu cu voi. Dar pe 21 sunt in drum spre Istanbul si pe 4 oct ma intorc acasa.
Mi-am comandat ghid turistic cu Bali din Uk, ca in Romania nu exista :(. Si dupa ce am asteptat 1 sapt, l-a ridicat sotul meu din Bucuresti. A venit cu el la tara, dar il iitase in masina sicand mi-am adus aminte de el, mi-a fost lene sa ma duc noaptea la masina.
A doua zi, desteptul meu de sot a pus ghidul pe masina si a plecat! S-a dus socra-miu pe traseul lui si s-a uitat prin toate santurile dar nu l-a gasit. Asa ca am comandat altul. Alti 60 lei cheltuiti cu folos :) Si azi l-am primit aici la tara. Nu e mai mare decat palma, dar am ghid turistic ;) Bineinteles toate informatiile, chiar mai multe, gaseam gratis pe net, dar mie imi pkace sa am informatia frumos tiparita :)
Andreea, si eu am mai plecat de 2-3 ori cu Daria la medic cu taxiul. Si nu am luat si scaunul de masina. Dar am avut un stres....
yvyana spune:
Madutza eu nu am tinut-o pe L in casa 72 de ore, dar mi-a spus ca daca o scot afara sa fie dimineata sau dupa-masa si obligatoriu cu palariuta pe cap; daca eram, de exemlu, la mare saream sigur peste plaja alea 3 zile.
roxy_s spune:
fetelor, voi cand va vopsiti, faceti testul ala cu 48 de ore inainte?
mandreeac asa-i, nu stii peste ce nebun dai. dar mereu cand ne vedeau cu copil mergeau mai usor. la voi am vazut ca se conduce asa aiurea, sunt multi nebuni. la noi parca nu este chiar asa....inca
irinuca tare cu ghidul ala...
alina06 daca a facut moale inseamna ca nu este constipata, asa face ea. eu zic sa nu-i pui nimic, doar urmareste-o o perioada si vezi cand face si cum
miki1979 spune:
somleac ai fost mortala cu somnul..uite ca nu prea-mi iese asta cu vic, parca el era fratele lui vlad de crize, nu ? ca tare se potrivesc, asa o ademeneste si al meu pe andra, cu cate ceva bun..si ea oricum l-ar urma ca un catelus oriunde si cu ceva bun si fara aa, si ce s-ar mai potrivi vlad al meu cu ilinca ta la pupicuri..asta o pupa toata ziua pe andra, o chinuie mai bine zis ca ea il cam respinge si se vaita la mine ca mami, vreau doar s-o pup
madutza nu stiu daca mai pot face ceva cu dintisorul..parca se iegreste pe zi ce trece..nu-l mai doare..oricum o sa mai merg la un doctor, insa n-am gasit pana acum un pedodont bun pt copii, desi am ales numai clinici de top si specifice copiilor, sunt numai dr care nu mi-au inspirat incredere cu vorbitul cu vlad, nu stiu cum sa fac, ca el traieste numai in prezent..cand incerc sa discut cu el despre ceva ce s-a intamplat in trecut o da in balarii, parca nu pricepe, incepe si abereaza..trebuia sa reactionez atunci si am ratat momentul acum e mult mai greu sa-l fac sa inteleaga faacnd referire la intamplarea respectiva..
incearca oxymed pt pitica la buba ca face minuni