Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

uff s-atrezit...e tot caldutza...am spart si termometru dimineata..celalalt nu are baterie...ma duc sa-i pun sosete cu apa siotet

ca credeti ca face anna ..e la mine-n brate si arata cu degetul la poza de la avatar si zoce..anna anna....isi spune numele de mult cam de o luna...dar m-a uimit ca s-a recunoscut in poza asta

va pupic..nu mai pot sta
si un pt semleac....ca si eu o mai pomenesc cand nu mai pot....

ps...nu vin la intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

S-a culcat la loc..

Deea, si noi la fel, am intrat in vara cu sandalutza 20 si acum poarta 22...in conditiile aste ao sa-i vina la iarna ghetutele impermeabile de la Cristi , credeam ca vor fi mari de ea la iarna, dar se pare ca sunt f bune

Dupa ce ca avea ditamai coaja la tampla, azi dimineata am gasit-o cu ea rupta atat s-a tot scarpinat acolo ca sia rupt toata coaja...a ramas pielea rosie...zici ca-i arsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Madutza, la intalnire parca vad ca nu vin mai multe fete decat anul trecut, toata lumea a cams pus da de prin vara si atunci sa te tii cand om fi numa vreo 3 dar nu-i bai, asta e... ma multumesc numai si cu tine daca e sa fie asa , stam la povesti, mai mancam o gogoasa , mai un suc... vedem noi, gasim sa facem ceva pupam buba Catalinei sa treaca repede, piscoata s-a julit marti rau in genunchi si pe picioare in jos ca am scos-o la pantalonasi scruti in parc, au fost vreo 24-25 grade si a alergat de numa si si-a luat vreo 2 trante adevarate si are numai semne si cojite

Bravos natiune! Halal cultura! Sa credeti voi ca va las singure sa va faceti de cap! Deja am vorbit si cu Radu ca nu e un capat de lume daca fi-mea nu isi face somnul de frumusete intr-o zi. Ce ea nu imi strica mie toate noptile? Asa ca pe mine puteti conta la orice ora.

De cateva zile Diana face kk moale, dar nu mai are alte simptome ingrijoratoare. Ma tot gandesc ca ar putea fi de la dinti dar nu vad nimic gata sa explodeze. In rest, este foarte capoasa, si nu mai reusesc sa o adorm decat fie la desene, fie tinand o mana pe ea pana adoarme . Sper sa fie doar o pasa trecatoare.

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 32+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetelor?
eu mi-am pus sa mananc si am incalzit prea tare mancarea, buburuza doarme ca am fost afara si atata s-a zbenguit cu motoreta aia a ei, atata a mai mers pe ea si a impins-o...

deea pfff ce te alearga Anna, Anastasia parca nu este chiar asa este si ea nazdravana dar mai si sta locului si se joaca cu jucarii. hai ca nu esti grasa, te-am vazut eu in poze si arati bine, doar nu te-ai mai ingrasat acum,nu? Stefy este o scumpa, ce responsabila este ea, bravo trebuie s-o mai lasi si cu Stefy, asa invata sa aiba grija de surioara ei. si cand este musai, o lasi ce sa faci ce tare a fost cu curentul

ailed, miki ce comice sunteti cu restantele fetelor, dati-va examenele nu mai stati asa cine vreti sa le dea in locul vostru?

miki vezi ce bine este sa te descarci aici, fetele te sfatuiesc foarte bine. mai ales cele cu experienta.

strumphitza stai bre asa, nu ma mai certa ti-am zis ca n-o mai tund, gata. de acum gata cu tunsul, ii las parul sa creasca sa facem 2 codite, ca asa-mi plac
tot asa este piscotica?

somleac tari puiutii tai...ce-mi place cum povestesti de ei, cum se joaca si ce fac si tare faza cu castronelul te mai asteptam sa te relaxezi cu noi

yvy multumim de informatii

merg sa mananc si revin.

toate mamicile.

Mergi la inceput

deea cum este Anna? mai are febra? daca nu are si alt simptom inseamna ca o fi tot de la dinisori, maselute...
si Anastasia se recunoaste in toate pozele si filmuletele, pe noi cand ne vede in poze imediat zice 'mama', 'tata' si cand o vede pe buni sare in sus si se agita ca inca nu stie sa zica' buni'
mi-ai adus aminte ieri, ca ziceai ca la melodia 'vara nu dorm' danseaza Anna si sare....exact asa facem si noi nu stiu ce are melodia aia dar este tare atractiva pentru copilasi si mai sunt cateva pe care le danseaza si le fredoneaza.

lparpala ca bine zici...strica-i si tu amiaza odata. ce, numai ea?
super ca va intalniti

si noi la fel cu papuceii... am avut 20 in primavara si acum i-am luat 22. cei care sunt 21 i-au facut urma la degetelele mari si nu stiam eu de ce tot fereste piciorusele cand o incaltam asa ma oftic ca nu mi-am dat seama mai repede. sandalutele i-au fost bune toata vara ca alea au fost mai mari de la inceput a purtat la ele....

cami ma bucur ca ne mai scrii macar din cand in cand deci nici tu nu esti pregatita sa incepi munca ..... cred ca nimeni nu este. hai, fa-ti curaj si da-o pe Antonia la gradi, trebuie. si eu zic ca si madutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Hello!

Revin pentru ca am uitat sa ma parasc (poate functioneaza si la mine ca la Diana de multe ori da roade): In ultima vreme (a se citi vreo 2 saptamani) mananc numai prostii (dulciuri, mezeluri, beau Cola). Partea proasta este ca nu am pofta sa mananc altceva, mai ales mancare gatita.

Am uitat mai devreme si sa trimit pupici tuturor piticilor bolnaviori si care au buba. sa treaca repede

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 32+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ziua buna dragelor!
DEEA cum sa nu vii mami la intalnire? Te rog eu din toata inima,hai sa fim mai multe.Eu inca nu stiu daca ajung pe 21,am explicat de ce,dar daca Dorina suflet mare ar putea veni ea ceva mai aproape,ca eu masina nu am,cu taxi si fara scaun auto nici nu mq gandesc,ca imi e f frica si altcineva nu are cine sa ma ajute.Nu vreau sa o ratez pe Dorina ca anul trcut am facut- o pt ca era Rares bolnav si apoi ne- am internat ij spital.Felicitari lui Stefy ca a avut grija de Anna.Asa e si Rares al meu,nu sta locului o secunda frate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Mamici, nu va imaginati ca picea mea "turbata" (vorba lui Somleac) da cu capul pana si-l sparge; asta e forma ei de protest si asa face de pe la 10 luni cand se crizeaza; solutia e ignorarea, insa tocmai zilele astea cand ne-a interzis doctorita sa se mai loveasca la cap, macar pana-i scoate firele, ea mai rau a facut, pentru ca, evident, eu m-am stresat maxim de cate ori am vazut-o si s-a prins ea ca ne impresioneaza; inainte ii ziceam: "Da-te cu capul de pereti pana nu mai poti ca tot asta facem" si se oprea daca vedea ca nu reactionam.

Noi am intrat in vara cu nr 18 la sandalute si acum poarta 20 care-i sunt fixe pe piciorul gol, deci cred ca-i voi lua ghete/pantofi nr 22 caci va purta sosete/strampi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Deea ii dau cumva cqninii? Offf mare grija si gandeste- te bine la ce te- am rugat, vezi ca eu sunt f insistenta
Yvy offf mami, dar e o mare nazdravana Larisa a ta.Si Rares a avut episoade d- astea da au trecut
Maduta imi pare rau pt Cata.Mai da cu ceva acolo sa nu ramana semn,o crema cu cva,nu stiu cu ce.
Somleac hai ca ai fost tare cu somnuk si cu sotul.Ti- am zis eu ca esti super femeie,ce sa mai le faci pe toate.Vai ce nazdravani,cum au atatat-o pe Ilincuta, si fi- miu s- ar fi dus ca e fan pufuleti.Ar trebui sa se intalneasca ai nostri ca asa pupa si Rares,isi pune capul pe ei,si mici fiind se dezechilibreaza daca nu sunt eu prin preajma

Mergi la inceput

lparpala vrei bataita? trebuie sa mananci mancare buna nu porcariile alea care n-au nici un nutrient, numai porcarii si E-uri. tu ti le cumperi sau cine?

mandreeac eu am mai mers cu masina si fara scaun mai ales cand ne grabeam nu-l mai luam si bineinteles cand mergem pe aici prin zona (nici noi nu avem masina permanenta, doar cateodata de la servici) dar la noi nu este circulatia aia din Bucuresti, acolo am vazut ca merg ca niste nebuni.

Mergi la inceput