Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *443*
Raspunsuri - Pagina 5
anamariame spune:
Buna dimineata!La Multi Ani dragilor nostri Alexandru si dragelor Alexandre! Va pup si va urez o zi superba!Eu afisele cu Iulia le-am pus asa: 1 la mine la birou, 1 intr-un cabinet stomatologic ft vizitat, 1 la CAS si unul pe pietonal.Sper sa fie cu folos.
andiaroro spune:
Va pupam si noi. De acasa.
Am avut o vacanta calma, fara net si spre final cateva zile fara tel (uitasem incarcatorul prin alte parti).
S-a sfarsit in mod victorios cu ceva indigestie, pe care am reglat-o.
O singura pare de rau am: abia acum am vazut mesajele Keei.
Mada- Telecomanda!!!!
silvi8 spune:
neata fetelor!
asadar cine imi trimite un afis pentru Iulia in electronic?
La multi ani, pentru toate Alexandrele si Alexandri.
eu merg marti, pe 4 septembrie la Constanta si am de gand atunci sa ii cumpar Crinei cate ceva de toamna: blugi, o geaca, pantofi si niste pijamale subtiri pentru gradi, sosete si tenisi de interior.
vreau sa cumpar si un leagan de gradina, dar nu prea stiu unde sa gasesc. in oras nu am decat dedeman si nu au asa ceva...
silvi mama CRINEI
[url"http://community.webshots.com/album/583298867mzvSIa?start=24"]august2012[/url]
novus spune:
Silvi cred ca are Dodo afisul pt tiparit , da-i PM unde sa ti-l trimita
Andiaroro, welcome back !! asteptam niste relatari mai detaliate plus dovezi
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Anaan spune:
Salutare!
La multi ani tuturor Alexandrelor si Alexandrilor!Unmaaaare si special pentru Ada ("parafat" si de Andrei!)
Mada, cuminte, cuminte si o sa fie bine!
Andiaroro, bine ai revenit!
IULIA va invinge CANCERUL
Dodo-pui spune:
La multi ani celor ce-si serbeaza astazi onomastica!
Silvi trimis PM
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
bebe_shtrumf spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRILOR SI ALEXANDRELOR!petrecere frumoasa si multa sanatate
La multi ani Denisasper ca ai primit sms=ul meu
mai trec si eu o data DPN;22 .03.2013
FELICITARI PT cumparaturi Ilincasuper;
Noi suntem la nasi la Buzau; am facut niste zacusca de vinete si maine o luam din loc, de luni incepem scarbiciul si alte analize, de gradi si de sarcina; apropo, are ceva dc fac doar dublu test si=n loc de 12 sapt il fac la 13? ca nu pot ajunge atunci la Buc.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 10
bebe_shtrumf spune:
sanatate multa bolnaviorilorvad ca si Ari a inceput cu nasucul, ce=i drept si eu fonfai oleaca
sanatate multa Denisa
am trimis si noi un nr mareeeeeeeee de sms=uri pt Iulia, toti prietenii au vrut, a fost superm=am bucurat mult si bineinteles cand am vazut reportajul m=am umflat de plans, dar tot inainteIulia si Cami.sunt niste luptatoare si frumoase, sa se termine mai repede cosmarul asta
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 11
silvi8 spune:
am primit afisul. multumesc! din pacate am vazut ca mai e valabil doar o zi. l-am pus la munca si il pun si la cresa la 4 cand o iau pe Crina.
novus spune:
NOUTATI OPERATIE IULIA !!!
A primit Cami astazi acceptul celor de la Tubingen pt efectuarea operatiilor pt ca vor fi doua probabil
Costurile total se ridica la 50.000 eur aproximativ, din care 25.000 se vor deconta prin formularul 112 , 20.000 eur au strans in cont deci mai au nevoie de aprox. 5.000 eur
Trebuie sa ne mobilizam acum pt a face rost de acesti banuti din donatii, cei din campaniile de teledon vor veni peste cateva luni si vor acoperi recuperarea , acum avem nevoie de bani in cont !
Eu am inceput sa sun pe la firme pt contracte de sponsorizare si voi mobiliza si toti prietenii, va rog sa faceti la fel !
O sa scrie Monnvas mai amanuntit putin mai tarziu !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
http://iulia-elena.blogspot.ro/