Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *443*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

MadaDoamne ajuta sa fie bine in final...chinul tau se va uita-referitor la pct 1 si2 cat despre pct 3 felicitari e f frumos sa fie si pereche

Matza gri cum e matza mica?

Monnvas va trece si perioada asta de vizita

Novus mi-am clatit ochii in hainute f frumoasa ,multam

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Matzulik gri e tot febricioasa...

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 15+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Denisa, multa sanatate. Si daca trebuie musai cerclajul, poate asa e mai bine. Sa nu te sperii, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

M-am intors de la echo cu vesti:
- col deskis, de la orificiul ext pana hat... cam 2/3
- placenta care acopera orificiul intern
so, va fi necesar cerclajul... mai rau e ca tre sa oprim cumva contractiile. Maine dimi merg la gineco, sa vedem...
- se pare ca i-a crescut ceva intre piciorutze lu'bb.

Sunt suparata... pentru punctele 1 si 2, punctul 3 e bine oricum.

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 15+

IULIA va invinge CANCERUL!

Aolica, te rog sa ai grija de BB2 cu cuc si sa stai cumintica asa cum zice nenea dr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete dragi
Mada sunt alaturi de tine ,sa fie bine si sa luati cu dr de specialitate cea mai buna decizie pt BB si pt tineMultumesc ca mi-a spus de matzulica gri.Matza gri sper ca sunteti mai bine azi.
Pisik cum este Ana?
Monn injineru' cum este?
Mai sunt pui bolnaviori?Daca da,insanatosire grabnica.
Las si va doresc o zi cum o doriti.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Mada, burtica si pe bebe sa stea cuminte acolo !! sa vezi ce chestie : zilele astea vazusem pe un site o bluzita de nou nascut fetita fff faina si am vrut sa o comand dar apoi m-am gandit sa mai stau putin poate schimbam culoarea

Pisigri, sanatate Pisilincii

Ilinco ce targuisi ieri din Ungaria ??

Cafeaua o dau eu azi pt ca este sf Alexandru deci avem motiv de sarbatoare !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Helou!
Daca e sarbatoare, atunci la multi ani Alexandra-Ada, Alex-andra, Alexandri si Alexandrosi etc!
Denisamada, multi , va trece si perioada asta grea, le birui tu pe toate...cat despre putza...aveti nume de baiat, ca nu mai stiu?;))
Eu sunt pusa pe fapte mari, am vandut o mobila din camera care a fost a mamei, prin anunt la ziar...cu 200 de lei:))) Stiu ca e un pret de nimic, e mobila de lemn si nici nu e foarte veche, facuta la comanda, dar vreau o innoire cat de cat, vreau sa fac acolo dormitor (nu avem) si vroiam s-o vad plecata de acolo (mobila), de nu-mi dadea nimeni bani o donam, numa sa-si asigure carat de la etajul III si transport:)). Au venit niste gitani (un batran, o femeie si o fetita de vreo 6 ani; credeam ca e bunic cu fiica si nepoata dar nuuu, erau un cuplu+ nepoata dupa fiica:))) care s-au plans, de boli, de necazuri si ar fi vrut sa-mi cumpere cam toata casa cu 150 lei:)). Prietenele cu care am fost in Ungaria m-au luat la bashcalie, ca nu mi-a fost frica sa-mi fac de lucru cu ei, c-o sa-mi goleasca toata casa, o sa ma violeze si-o sa ma injunghie...no, daca de sambata nu mai intru pe net, sa stiti de ce!!
Novus, in Ungaria am vrut sa ma incadrez in 300 de lei, pana la urma m-am incadrat in 350 daaaar totul numa pt. Phiphi, ma mir de mine, am rezistat la orice tentantie pentru mine!! Bine, intai am fost in DM si am lasat acolo 100 lei, tot radeam ca e avansul de la gitani:))) (multe produse sunt mai ieftine ca la DM-ul nostru si am luat pasta de dinti pt toti, sampon lui Phiphi si tooot felul de la un raft cu reducere 50%- ciocolata, sucuri bio etc:)))
Din Tesco i-am luat multi chiloti, ciorapi lungi, iegari, bluze cu maneca lunga, sosete si un hanorac, toate la "akcio" de 30%! Mie si lui huzband ne-am luat niste beri:)))
Ofof, imi zboara casa, tre sa golesc mobila aia, innebunesc...si n-o sa am bani sa refac camera aia...decat asa, azi un pat, peste 6 luni o saltea si tot asa...gat io pana-n 2020:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

A, am uitat: cineva de pe alt forum m-a rugat sa-i trimit banner-ul cu Iulia si la pus pe un site care cica are zilnic intre 500 si 1000 de vizitatori, sper sa se stranga binevoitori care sa trimita mesaje si de-acolo! Este vorba de desenez. (bag spatiu sa nu fie reclama) net

Mergi la inceput

No, Ilinca, stai linsitita. Nu te grabi cu mobila caci cand oi face nunta fetii iti trebe casa goala, nu plin ade mobila. Asa ca...nu te grabi.

Mergi la inceput

La multi ani, la tot ce inseamna Alex-andra/andru!

Mergi la inceput