Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *443*
Raspunsuri - Pagina 38
Ilinca_M. spune:
Ancutzo, in afara de o persoana pe care o cunosc si care s-a si semnat cu nickname-ul de-aici, restul presupun ca sunt simpli cititori; revista are si pagina FB unde se tot pun linkuri asa ca cei care sunt in lista aceea vad ce s-a postat nou in revista. Dar shhh, gata cu subiectu' asta aci la "deschise" ca nu-i bine sa pomenim de alte site-uri/reviste pe forumul asta care ne gazduieste. Si probabil si celelalte tufete care s-au "lansat" odata cu mine ne vor da link "la secret" sau pe FB.
Tufete, Phiphi in a treia zi de gradi deja are muci, ca vecina avea de cand a inceput...no, io sper sa ramana la stadiul de muci, mai ales ca am apucat sa-i dau zilele trecute vreo 3 seringi de catina:)))))))))))
novus spune:
Mai ce repede se intuneca :(( gata vara acusica
Kea, ma bucur ca decurge bine acomodarea la gradinita !!
Acum am vorbit cu Cami care e mega happy , Iulia e ok, daca ii iasa maine bine analizele le lasa la hotel , a trecut de aplazie cu brio
Magdy, au intrat si banutii de la tine , chiar ieri ii povestisem prietenei mele ce suma mare ai strans si tu doar din donatii
Reteta o cer mamei si ti-o livrez
Ilinca, fain si articolul asta
Inapreda, Anaan, pe unde sunteti ???
Pisik tu cum esti ??
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Bianca2503 spune:
Ce vesti bune!
Asa ma bucur ca mi-au dat lacrimile.
desi acum ma simt legata de maini si de picioare ca nu prea pot face mai nimic pentru Iulia, sper sa fac in Bucuresti.
Vai ce ma bucur!
novus spune:
Daaa si eu azi mergeam pe strada si ba imi venea sa sar intr-un picior, ba sa plang de bucurie , cand am mai vazut si OP-ul pe 9.500 ron iar imi venea sa sar iar in sus
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
Pisik06 spune:
Seara buna!
NOVUS, super prietenii tai. Azi m-a ratat curierul, maine il sun si il chem eu
MAGDYI, felicitari si tie pt banutii stransi. Ai pm
ILINCA, mie nu mi-a iesit combinatia cu nenii de la revista. Intai au zis ca da, e ok, dar pe cati bani vor ei, am zis ok si apoi s-au trezit ca deja au semnat prea multe contracte. E adevarat ca eu am raspuns seara, pt ca ziua am evitat sa stau acasa
Eu sunt ok. Marti, ieri si azi am fost in starea zen, asta seara m-au cam luat gandurile negre si nu mai sunt chiar asa increzatoare, dar imi revin eu. Mi-a cauzat costul reviziei la masina noastra personala (trebuia revizuita, schimbat discuri de frana, ca deh, acum va fi alergata, nu menajata ca pana acum) care a fost de 20 de mil., pe care mi-i retine din banii aceia compensatorii.
Si mai e si infiintarea firmei care ma va costa f mult, medicamentele de imunizare si alergie ale Anei pe care mi se trimite prietena mea din America si ma costa cam 16 milioane versus 28 cat ma costa aici, adica o multime de bani de dat gramada. Noua de imunizare ne-a dat Isoprinosine o luna, Aller care pt alergii 3 luni, Singulairul tot pt alergii 6 luni si probabil vom incepe cu First defense si zicea ceva si de Bronhovaxom. Eu totusi voi accepta ceea ce ii da de imunizare, anul trecut i-a mers bine.
Azi am consultat o firma de contabilitate si m-am mai lamurit cum e cu deschiderea firmei si toate cele, acum trebuie sa ma apuc de treaba. Si sa iasa bani, ca deh, acum trebuie sa imi platesc singura CAS-ul si toate darile la stat, plus ce o sa dau si la firma asta de contabilitate. Deh, daca nu-s deloc prietena cu cifrele, ce sa fac?
Asta seara ne-am intalnit cu GAZII, arata tare bine si luminosi toti 3, Kati e o scumpete si o cumintenie. Ana in schimb a fost sub orice critica, nu a impartit nicio jucarie, a fost miorlaita si uracioasa, a plans si s- aagitat o gramada, iar eu mi-am cam pierdut cumpatul. Poate a afectat-o si ca m-a simtit pe mine mai agitata, cat am fost zen a fost si ea la fel. In fine, trebuie sa imi revin.
Va pup si va multumesc pt incurajarile venite pe toate caile
novus spune:
Neata !!!
Pisik imi pare rau ca nu a iesit pasenta cu revista, ma bucur insa ca ai demarat formalitatile pt deschiderea firmei, sa fie cu noroc si sa produca bani cat mai repede ! daca te pot ajuta cu ceva in domeniul cifrelor si nu numai, te rog sa-mi spui
Eu sunt bucuroasa ca e wkd acusica!!!
_
bebe_shtrumf spune:
Buna dimi!
Felicitari pentru redactoarea noastra,mi-o plakut cele scrise, interesant site.
Si special pt Pisik iti uram multa bafta in demersuri, orice ar fi sa nu dai inapoi ca stiu ca birocratia si organele de control din Ro, sunt de speriat, asa ca o sa-ti puna ceva nervii la incercare, dar esti calita
o zi faina!
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 12
bebe_shtrumf spune:
Buna dimi!
Felicitari pentru redactoarea noastra,mi-o plakut cele scrise, interesant site.
Si special pt Pisik iti uram multa bafta in demersuri, orice ar fi sa nu dai inapoi ca stiu ca birocratia si organele de control din Ro, sunt de speriat, asa ca o sa-ti puna ceva nervii la incercare, dar esti calita
o zi faina!
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 12
silvi8 spune:
salutare!
ne-am plimbat aseara o ora cu autobuzul si pe jos, prin cele trei mari piete ale orasului dar n-am gasit catina.
ma gandesc ca nu exista prin zona noastra dar acum mi-a intrat in cap ca daca e asa de buna trebuie sa ii dau si eu asa ca incep sa sun rudele de prin tara sa vad care gaseste si poate sa imi trimita
olishka spune:
Salutare!!!
Am reusit sa va prind din urma
Bravo Novus si Magdy pentru banutii stransi!!! Sunteti de milioane!!!
Pisik imi pare tare rau ca esti necajita, dare eu am mare incredere in tine, stiu ca esti o femeie puternica si vei razbi. Nu mai zic ca esti atat de talentata
Diana multi pupici Ce mai face tatal tau? Multa sanatate
Floric te rog sa nu te superi pe mine, dar mama inca n-a venit din Ucraina si oricum eu nu cred ca stie nici o reteta Esti sigura ca de la mine ai avut reteta? Eu imi amintesc ceva, dar vag de tot...Din perioada cand eram gravida parca nu pot sa-mi amintesc nimic
Bianca asa dor imi este de duca cand ma uit la pozele voastre. dar cel mai tare imi este dor de Lisabona Este orasul meu (al nostru) iubit. Il ador la nebunie si m-as intoarce oricand acolo. Sunteti tare frumosi! Distractie faina in continuare!!!
Ela am vazut si pozele voastre din vacanta. Foarte frumos v-ati distrat! Tu te-ai vopsit blonda, te prinde Ati gasit locuinta?
Mult succes gradinarilor noi si mamicilor Am observat ca la aceasta varsta este mai usoara acomodarea decat la 1-2 ani. Macar te poti intelege cu ei.
Lui David ii place tare la gradinita acum si ma bucur. In fiecare dimineata, cand intra pe usa la gradinita urla: "Mi-e fooooaaaameee", desi eu ii dau mereu sa manance acasa E tare haios O sa fie si el la grupa mijlocie ca sa nu-l desparta de colegii lui ( a fost mereu cel mai mic dintre ei). A inceput karate si ii place, iar din octombrie o sa inceapa lectiile de germana. Novus venim la voi sa ne perfectionam
Sa aveti o zi frumoasa!!!