Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *443*
Raspunsuri - Pagina 39
olishka spune:
Silvi eu anul trecut i-am luat lui David sirop de catina de la plafar si apoi stiu ca mi-a adus mama un sirop de catina de la o manastire facut de maicute. Cred ca anul la acesta voi proceda la fel, o sun pe mama si o rog sa-mi mai faca rost de un sirop. Bineinteles ca cel facut de tine acasa este cel mai bun, dar daca nu gasesti eu zic ca este ok si aceasta varianata, de la plafar.
silvi8 spune:
olga, pai daca nu voi gasi catina sa fac eu reteta prezentata de fete o sa ma multumesc si cu sirop de la plafar...cu toate ca pana acum nu i-am dat nimic si e al 3-lea an de gradi aproape...ca primul n-a fost complet.
se mai intampla uneori sa imi intre o idee in cap si sa nu scap de ea pana nu obtin ce vreau...si acum vreau catina.
simonapro spune:
Neata!
Pisik: iti inteleg perfect starea, am simtit si eu asa ceva si inca ma mai apuca cand imi apare in cale problema banilor, ca dovada ca trec, acum stau linistita acasa si sunt asa de impacata, ca impart cafeluta cu voi si nu ma mai enervez cu tot felul de nebuni la munca
Novus: o sa te stresez si eu cu cateva intrebari legate de contabilitate, ca desi am terminat facultatea, nu am profesat deloc in 4 ani.
Si eu am ceva emotii cu acomodarea la gradi, vreau saptamana viitoare sa merg sa-i fac niste analize chiar daca nu se cer la program scurt. Problema mea acum e facutul pe el noaptea, are perioade cam o saptamana nu face deloc, apoi, iar incepe si face cateva zile, apoi iar pauza, mi se pare cam ciudat sa nu se trezeasca sa ceara la baie
Felicitari Ilinca pentru articole, foarte frumoase
Ma bucur enorm pentru banii stransi pentru Iulia, sunteti extraordinare fetelor
Eu le-am dat pentru imunitate de la Apicola, niste pastilute granulate pe baza de miere, laptisor de matca si calciu gluconic.
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Bianca2503 spune:
Buna dimineata,
cafea si voie buna sa fie.
In fiecare dimineata cand ma trezesc gasesc cate un nou vas de croaziera in fata geamului. Astazi este unul imens. Apartamentul in care stam are vedere la port si vad exact cine vine si cine pleaca:))
Pisik, capul sus. Ce nu inteleg eu este de ce vrei sa se ocupe altcineva de infiintarea firmei tale. Costa mult comisioanele si pana la urma tot atat dureaza. Dar oare nu te avantajeaza mai repede sa lucrezi pe PFA? Nu platesti atatea taxe ca pe firma. Si poti "taia" si facturi cum se zice.
Mi-am dat cu parerea, nu te supara pe mine
Ilinca_M. spune:
Neatza, tufete!
Ce incantare trebuie sa fie diminetile pentru tine, Bianca!
Pisik, imi pare rau pentru revista dar o fi un semn ca drumul pe care trebuie sa-ti canalizezi toata energia e cel cu minunatele tale aranjamente; sper sa le rezolvi pe toate in scurt timp. Au fost Gazele? Sper ca ati facut multe poze sa ne delectam si noi!
Eu nu stiu cum am reusit sa ratez pozele Elei, probabil tot intrand de pe telefon; erau la capitolul asta? Cam unde sa merg in urma?
Dupa ce aseara am avut emotii cu mucii lui Phiphi, dimineata atat de fresh si bine dispusa s-a trezit, febra ioc, si-a ales singura toate hainele pentru gradi, n-a protestat nicio secunda...se pare ca mierea cu catina are efect chiar si dupa doar 4-5 doze;))). Oricum, huzband e mai paranoic ca o closhca, aseara ce se mai panica:"ioi, raceste, are muci, da-i ceva, nurofen preventiv, protatgol!!" I-am zis ca eu "preventiv" nu-i dau nimic ca nu-s muma-sa si daca dimineata se trezeste cu febra peste 38, ii dau atunci
anca_nicolae spune:
Buna fetele!
Nu stiam ca sunt gazele in bucuresti... eu am ramas in minte cu ultima postare cand au ajuns la londra... oare sa fi pierdut eu info... poate.
cat mai stau pe aici, poate le vad si eu?
pisik
am 3 intrbeari pt tine:
1. pana pui pe picioare firma cu aranjamente, ai mai fi tentata sa iti cauti de lucru? Te intreb pt ca mi-a venit in minte ideea sa-ti fac legatura cu dl Valvis [patronul de la o apa plata] pe care il stiu aproape personal, prin sotia lui, poate au nevoie de cineva pt PR sau similar... sa-mi zici dc vrei sa vorbesc sau nu.
2. legata de afacerea cu aranjamentele, fosta mea sefa, o tipa ffff ok, lucreaza deja in domeniu de 1 an, e ff pasionata, desi ea a lucrat ca sef in software ani buni de zile... Ea lucreaza impreuna/prin firma nasei ei parca, nu stiu chiar exact, dar, daca te intereseaza o colaborare cu ea, pana te pui tu pe picioare, pot sa va fac legatura. Eu nu stiu daca ea are nevoie sua nu de inca cineva, dar e ff ok ca om si orice discutie cu ea iti va fi f utila. Sa-mi zici dc vrei sa vb cu ea sau nu.
3.
gandindu-ma ca tu stai in zona de nord a orasului, mi-am amintit de leeloo si sotul ei, care filmeaza la evenimente. Poate si cu ei daca ai vorbi, ar iesi de o colaborare.
Cam astea sunt pe moment ideile mele pt tine, nu stiu daca te vor ajuta, dar suntem olanga tine toate!
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 12 ani, Robert-Adrian 3 anisori
Ilinca_M. spune:
Bebestrumph, acum am vazut pozele, ce spatios si luminos pare dormitorul! Un dressin asa mare ar fi visu' meu, dar unde in asa camarutza ca a noastra...
Zici ca s-ar putea gasi rafturi de-alea de carti la second-hand? Sunt secon-handuri de mobila? Nu cred ca am vazut pe-aici...dar intr-adevar am mii de carti, cred; aveam si in camera desfiintata si numai noi stim pe unde le-am pus provizoriu, inclusiv in trollere:))
Floric spune:
Oli, sigur la tine am citit reteta. Insa nu te necaji, am rezolvat. Mi=l si inchipui pe Boss cerand de mancare dimineata.
Silvi, catina creste prin zone deluroase. Asa ca s-ar putea sa ai spor la cei de pe la mune, deal. In Braila vin oameni din zona Buzaului.
Pisik
Floric spune:
Bianca ma innebunesti cu pozele tale. Auzi, nu poti sa te faci trimisul nostru pe meleaguri straine si sa pozezi si ne si povestesti cum e pe acolo...Ne binedispui si pe noi. Pana la un moment dat, cand o sa ne enerveze statutul tau de huzur.