Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *443*
Raspunsuri - Pagina 11

Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Daca scoala incepe pe 17, inteleg ca si gradinita la fel? |
DA,matza gri si gradinitele incep tot pe 17
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui denisamada Da-da! Colorat peretele din spatele patului, unul din laturile mici ale dreptunghiului. Acum depinde si unde sunt ferestrele si usa... Denisa-Madalina ![]() ![]() ![]() IULIA va invinge CANCERUL! |
Pe latura mica opusa patului e usa de la balcon+un gemulet ingust langa ea. Usa prin care se intra in camera e pe o latura mare. De fapt vreau sa pun o usa glisanta sa mai capat spatiu, altfel cand s-ar deschide usa cred ca ar da in pat.
Pana acum am retinut:
- macar un perete mai colorat (eventual si celalalt mic, de vis-a-vis?...)
-ceilalti doi in aceeasi culoare dar mai diluata
Alte idei?

pisigri spune:
ilinca, daca e f mica, camera, mai bine optezi pt culori deschise, eventual alb, plus "lipitori" in genul celor pe care ti le-a aratat anamariame, sau abstracte, sunt muuulte modele si sunt f de efect
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 24+

Ilinca_M. spune:
Statz ca va si zic cat ii,masurat de mine cu ruleta: latime 240 cm,lungime 490 cm. Huzband nu e fan culori, io da; bine, el nici alb nu vrea, cica-i prea de spital, ar vrea ceva neutru, crem, bej,ocru, naiba stie.
Apropo de masurat, am masurat-o si pe Phi cu ruleta si n-are decat 95 de cm; io credeam ca are macar 98, ca hainele de 98 ii vin perfect (exceptie burta unde-s largi:)). Ai vostri cat mai au? (bine, Micshu cred ca e deja pe la 115)

Kea spune:
keutu bate la 104, dar nu cred ca-i are deja. Nu ma lasa sa-l masor.
ilinca, eu zic sa dai culoare peretelui opus usii. Uite, joaca-te pe peretii astora cu culorile si poate cadeti la invoiala:
http://www.vreauculoare.ro/decoreaza/personal/minimalist/personal_3/1-1/1-1/1-1.html

Ilinca_M. spune:
E din ce in ce mai "bine", azi m-am trezit la 6 Iar am stari anxioase si agitatie si nu pot sa dorm...acum, cand doarme pana si connect r
Merci de link, kea, ma tot joc cu el, dar jur ca-mi plac aproape toate combinatiile si cel putin 4 game de culori...greu sa alegi cand sunt multe variante:)))
Ce inalt e Keutu! Desi pe nr. astea de pe haine nu poti avea mare baza, Phiphi are si bluze de 92 si de 104 care-i sunt bune...iar pantalonii doar de 98 ii sunt buni...Mno, cu mine asa pitica sansele genetice sa fie prea inalta s-au redus, noroc cu lngimea lui tata'so ca va mai compensa:)) Nici Sophia nu sta la masurat dar atunci tamplarul care era la noi a convins-o una-doua!

Dodo-pui spune:
O duminica frumoasa si linistita
las
Insanatosire grabnica tuturor,pe unde mai este cazul
Ieri am mai facut cate ceva hunei- si nu numai ei
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Apropo de masurat, am masurat-o si pe Phi cu ruleta si n-are decat 95 de cm; io credeam ca are macar 98, ca hainele de 98 ii vin perfect (exceptie burta unde-s largi:)). Ai vostri cat mai au? (bine, Micshu cred ca e deja pe la 115 ![]() |
Ma facushi curioasa, asa ca am masurat si eu mandra. 93cm. 12,600kg, cu lapte baut cu tot.

Denisa-Madalina

IULIA va invinge CANCERUL!

Ilinca_M. spune:
Sophiphi tot in jur de 13.300 kg se invarte (adica asta e maximum, ca daca nu mananca tare bine intr-o saptamana iar scade la 13).
Stii de ce m-a intrigat ca are 95 cm, ca ma tot uitam la ea pe langa Ana de Pisik si mi se parea mai mica decat ea cu vreo 4 cm (de ex aici se vede cat de cat:http://www.facebook.com/photo.php?fbid=514526858573233&set=a.514526105239975.132975.100000477713968&type=3&theater) si ma gandesc ca Ana are peste 100, ca e printre cele mai inalte fetite, nu?

pisigri spune:
Noi inainte de gastro-ceva si de herpangina aveam vreo 14 kile, acum nu mai am curaj sa o cintaresc . Inaltimea nu stiu, ma informez :D si va spun
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 24+