Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *443*
Raspunsuri - Pagina 12
bebe_shtrumf spune:
salut,
cam ciudata vremea de azi, dc stai in bretele bate olekutza vantul, dc ai maneca lunga ti-e cald, o fi de la hormoni sau deja se simte toamna?
am masurat si eu mandra si avem lungimea 96 cm si 14kg si 400 g.
si eu ma bucur ca se incepe activitatea gradinarilor/scolarilor pe 17
incep si eu ca o embarasada mai inaintata, aseara am simtit pe bebe, sau aveam eu gazele prin stomac? ma rog..asa am avut impresia
Simoscuze de intarziere de pe FB, dar de abia dc am mai intrat, iar dc numele nu spune nimik, ii dau "not now" si gata si apoi uit..
Mi-au plakut la nebunie pozele Biancai, iar Arianei de Vadimil, super tur, cred ca era exact ce aveati nevoie, dupa un an agitat;ce-i drept toti am avea nevoie de un tur d-asta. Eu dc ajung cu Ari/copiii la Disney sunt mega super multumita, asta e planul pentru urmatorii 5 ani.
dupa ce am analizat toate optiunile de ingurgitat pranzul, am ajuns tot la rosii, telemea, salata de vinete, mere acre si struguri- toate reeeeeeeeeci de la frigi
o duminica linistita
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 11
IULIA va invinge CANCERUL !!
Ilinca_M. spune:
Sunt suparata. M-a abordat o eleva pe FB, care a dat bacul acum (fusese corigenta) si mi-a zis ca a picat la o materie. Si ca trebuie sa fuga de acasa ca o bate taica-so. Imi vine sa omor asemenea nenorociti. Fata asta ma enerva groaznic la ore, uneori era chiar nesimtita, repezita, grosolana...credeam ca fiindca e f. copilaroasa (e si mica si slaba, cred ca are 1 m 45...). Pana mi-a zis o colega, cand ma tot plangeam de ea, ca s-o las in biata ei, ca are un tata alcoolic care o bate si pe ea si pe maica-sa si pe fratele mai mic, ii inchide in casa, urla, face scandal zilnic Normal ca fata era cu nervii la pamant si rabufnea la scoala:((. Ma simt asa de neajutorata in asemenea cazuri!! Sper sa plece de acasa, sa se angajeze, sa fie pe cont propriu
silvi8 spune:
sunt pe mobil la tara asa ca raspund scurt:
1. dormitorul nostru nu e prea mare dar patrat. peretii verde pal tavan alb. parchet par, deci deschis la culoare. mobila formata din pat, noptiere si dresing e neagra, facuta la comanda. perdea verde pal organta cu maci aplicati si draperie verde mai inchis, ambele pe sina. dormitorul e singura camera din casa aranjata de mine, restul le-a facut Flo cand eram eu in spital.
2. crina e cea mai inalta de la gradi: 108 cm si cam17 kg.
noi avem insa o problema cu cresterea parului. daca va uitati la poze o sa vedeti parul ei si am tuns-o doar de2 ori. odata la 1 an si 3 luni , foarte scurt si odata la incepul verii, anul asta ca sa ii dam o forma...
inapreda spune:
Cuscrella, sa stii ca si noi pe rind ne-am facut una, alta in casa si, tot pe rind, facem in continuare Cind am ajuns la faza cu zugravitul, nu stiam insa ce si cum vom cumpara; nici nu puteam sa-mi fac o imagine de ansamblu pentru ca am avut banii pe rind iar cumparaturile, in mare parte le-am facut in Bistrita si mare bataie de cap am sa potrivesc anu' asta chestii cu altele de acum 5 ani Eu am ales sa las peretii albi in toata casa si...bine am facut pentru ca se asorteaza cu orice. In plus, nu se demodeaza si pot oricind sterge urmele lasate de pictorul (zic eu)/zugavul (zice socru', zugrav de meserie ) Ian. Unii pereti ii zugravim de 2 ori pe an: o data vara cind sintem in concediu si o data inainte de Craciun. E foarte practic pentru ca nu tre' sa-ti aduci aminte chestiile alchimiste din galeata cu spoiala de anul trecut.
Aici, poti vedea poze cu dormitorul nostru minuscul format dintr-un...pat (si ala taiat si modificat penru ca, inainte sa-i cedam camera lui Ian, am avut un dormitor imens)
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.336486066399290.68710.100001136978443&type=3#!/photo.php?fbid=336490076398889&set=a.336486066399290.68710.100001136978443&type=3&theater
Dupa cum vezi, am mers pe un buget minim; peretii sint albi iar peretele de interes e cel din spatele patului pe care am aplicat un fototapet si 2 draperii care se continua cu draperiile de la ferestre.
Dormitorul va fi doar camera de dormit sau doresti si spatii de depozitare? Uite citeva idei pe buget minim:
-peretii albi si lenjerie inchisa la culoare (eu asa le prefer)
-in spatele patului sau in spatele patului si pe alt perete liber puteti lipi tu si Andrei o bordura dintr-un soi de pluta pe care poti pune dezorganizat poze cu voi 3 (sau si cu soacra-ta ) Le "agati" cu pioneze colorate si le schimbi de cite ori iti trece prin bibilica
-in studentie eu am avut drept pat o saltea; poti "fura" ideea, macar o perioada; e mai nasol la curatenie dar... Daca nu, puteti face voi+ un prieten priceput o "lada" din scinduri simple -si ieftine- pe care o intoarceti cu kuru' sus si pe care puneti salteaua.
-la second-hand, daca/ cati bine gasesti draperii fff. faine gata croite si cu rejansa pusa; daca ai noroc, gasesti doua la fel si dintr-una poti tu croi niste fete de perna pentru pernele de decor de pe pat sau cele imprastiate artistic -stil harem- pe jos
-tot din scinduri slefuite si vopsite puteti face niste etajere pentru carti, luminari sau alte obiecte de decor; pot fi rame cu fotografii ale voastre
-mai pot cauta niste agatatori gen cuier pe care le vopsesti si le pui pe perete,; poti adauga, tot artistic, un jeans rupt pe care nu-l mai folositi, un hanorac colorat si o esarfa
-voila! gata dormitoru'!
-daca iti tre' si spatiu de depozitare in dormitor: intre2 pereti pui o bara pentru umerase; dedesupt, cumperi niste cutii mari (pentru lenjerii de pat, prosoape etc si/sau citeva etajere facute de voi) Asta e dulapul; in loc de usi, pui o draperie pe sina asortata sau in contrast cu cea de le ferestre.
Succes!
inapreda spune:
No, si acum va salut regulamentar si va pup de bun-regasit!
Din pacate, nu pot zabovi ca mintenash se trezeste Ian; azi ne-am intors dintr-o vacanta cu peripetii dar reusita si..ffff scurta.
Teoretic, miine incepem gradinita. Practic, ma stringe in spate. Daca aveti nervi/chef/dispozitie, astept incurajari
Ma bucura vestile despre evolutia Iuliei si ma plec in fata voastra pentru mobilizarea generala.
Denisa, Theodor-Cristian e numele lui Jambo M-am gindit la tine, sa stii; as vrea, cumva, sa te destresezi -desi stiu ca e greu spre imposibil- si sa fie bine. Iti doresc o nastere la termen si o asteptare cit mai fara ginduri nashpa. Si LA MULTI ANI optimisti, plini de voiosie! (imi asum pleonasmul!)
LA MULTI ANI si Biancai! Mi-ar placea sa ramii la fel de tonica si "destupata" peste ani!
Sanatate tuturor!
PS. Novus
inapreda spune:
No, si acum va salut regulamentar si va pup de bun-regasit!
Din pacate, nu pot zabovi ca mintenash se trezeste Ian; azi ne-am intors dintr-o vacanta cu peripetii dar reusita si..ffff scurta.
Teoretic, miine incepem gradinita. Practic, ma stringe in spate. Daca aveti nervi/chef/dispozitie, astept incurajari
Ma bucura vestile despre evolutia Iuliei si ma plec in fata voastra pentru mobilizarea generala.
Denisa, Theodor-Cristian e numele lui Jambo M-am gindit la tine, sa stii; as vrea, cumva, sa te destresezi -desi stiu ca e greu spre imposibil- si sa fie bine. Iti doresc o nastere la termen si o asteptare cit mai fara ginduri nashpa. Si LA MULTI ANI optimisti, plini de voiosie! (imi asum pleonasmul!)
LA MULTI ANI si Biancai! Mi-ar placea sa ramii la fel de tonica si "destupata" peste ani!
Sanatate tuturor!
PS. Novus
inapreda spune:
Am mai intrat doar ca sa spun ca mi-a placut poezia postata de Anca; cine a scris-o? Mi-ar placea sa aprofundez autorul.
Ilinca_M. spune:
Bine ai revenit, cuscra! Acum fug si eu la o bericica cu o pretina, da' revin cu fortze proaspete;))
Anaan spune:
Inaaaa, bine-ai revenit! De-abia astept povesti despre vacanta!
Ilinca, daca spatiul este mic si eu votez pentru pereti albi. Nici ideea cu un perete colorat nu e rea, dar unul singur, zic eu, fiindca, daca te apuci sa colorezi doi, "stramtezi" spatiul si mai mult. Sa stii ca idei faine gasesti pe site-ul pe care ni l-a recomandat Olga cu ceva vreme in urma. Mie imi place foarte mult: houzz.com
Silvi, nici eu nu te-am uitat, sa stii. Abia acum am reusit sa vad pozele, ca mi se deschideau doar doua pana am priceput ce si cum. Crina chiar ca e inalta, pare mai mare si ca varsta decat majoritatea ghioceilor, fiindca are mutrita aceea serioasa. M-a distrat cu cata seriozitatea muncea ea la castelul ala de nisip.
Sarind de la una la alta. Andrei, ieri: "Mama, te iubesc absolut!" Mai nou, ii plac cuvintele mai complicate si le plaseaza in te miri ce contexte. De exemplu, statea la coada la covrigi cu tanti si a intrat un nene peste rand, prilej sa-l apostrofeze in gura mare: "Esti imposibil!"
IULIA va invinge CANCERUL
Anaan spune:
Andrei are cam 102 cm si 15.100 kg; a mai pus ceva pe el, ca incepusem sa-mi fac ganduri, fiindca tot pe la 14 kg si ceva se invartea de luni bune.
Noi asteptam sa ne vina in vizita niste prieteni stabiliti in Franta, au un baietel cu un an mai mic decat Andrei si se impaca tare bine amandoi.
Ina, succes la gradinarit: sa mearga totul cum va doriti!
Kea, pupici proaspatului crestinat.
Magdy, ai reusit sa faci lucruri minunate pentru Iulia!
IULIA va invinge CANCERUL