Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 19

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

DenisaMada da cum te descurci cu Adelake???Ai ajutoare??

Nope. N-am. Pana la 6 merge la gradi, apoi e calare pe mine pana adoarme sau pana vine taica'su, dar el vine tarziu... (deobicei 10-11, cand ea doarme deja) O sa o rog pe Cati (nasha) sa treaca mai des pe la noi cand vine de la serviciu, macar sa o ia de la transport (o aduc ei pana in fata blocului), sa-mi faca mie no-spa... ca nu poate nici ea sa se mute la noi, dar macar sa ne viziteze mai des... pe altcineva nu am, iar straini cred ca as fi mult prea stressata daca as kema sa "ma ajute".

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 15+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui crismac

Mai , fetelor ! Bucurati-va de clipele astea minunate pe care le traiti . Nu mai va suparati una pe cealalta !
Eu am deschis aceasta odisee cu mari sperante in suflet si cu mare drag iar Kmy a dus-o mai departe ! Din pacate nu stiu cat sau daca voi mai face parte din ea .Bucurati-va de minunile care cresc la voi in burtica ! Maine seara la 17 am rmn-ul fetal si voi sti sigur ce si cum .

Maggie - nu dispera ! Exista solutii pentru problemele cauzate de anticorpi . Se face transfuzie intrauterin !
20 + cu

uufff, cris, mi se rupe sufletul cand ma gandesc la tine, serios... iti tin pumnii maine la rmn-ul fetal... sa fie totul bine! ai grija de tine si de voi te asteptam cu ceva vesti, cand poti tu

mai stie cineva ceva de maggie?

21+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Crismac, iti tinem pumnii maine! Off, am inceput toate calatoria asta si a fost asa nasol cand le-am pierdut pe drum pe Lumi si Pretty. Acum deja suntem in trim 2, nu vreau sa se mai intample nimic!!! Pupici si ganduri pozitive!

19+

Mergi la inceput

denisa, asta nu mai stiu!! eu ma gandeam ca am putea sa le cream cumva fiecaruia propriul spatiu... dar nu stiu cum inca

21+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Cris si o sa ma rog sa fie ok la RMN

Diversitatea face bine, zic eu. Atata tot sa o acceptam si sa ne respectam reciproc. Nu e ok ce s-a intamplat pe Fb, nici nu-mi bat capul cu cine ce a facut. Eu VREAU si TREBUIE sa fiu linistita, am asteptat 5 ani sarcina asta, poate e singura mea sansa sa devin mama. Si acum am emotii si ma rog ca bebe sa fie ok la eco morfologica...am altele pe cap, in inima mea. Asa ca ai dreptate Cris , trebuie sa ne concentram mai mult pe ceea ce avem noi in burtica si ce inseamna asta decat pe orice altceva.

Eu vad si pareri care coincid cu ale mele si unele care sunt total opuse. Cred ca e ok sa ne expunem parerile atata timp cat respectam si dreptul celeilalte de a avea ALTA opinie decat a noastra, OK???

Apropo , ieri am semnat pentru celule stem+cordon(pachetul Bebe plus) cu Biogenis, v-am zis ca au o oferta. Ma costa 34mil in 3 rate (reducerea este de 990RON +5% ca vin de la Dacia Medical Center-clinica partenera cu ei), dupa ce nasc si daca e ok ce-mi preleveaza, se stocheaza in Romania, contractul l-am citit si mi se pare clar. Este o asigurare privata de viata, eu asa o vad. Prefer sa dau acesti bani decat sa regret ca nu am facut-o. Daca exista banca de stat credibila in Romania, as fi donat.
Pentru cele care nu vor sa faca acum, am o colega care i-a facut fiicei din dinte, a costat-o aprox 1000eur. Asta pentru ca ea nu a facut asta acum 8 ani, nu stia de celule stem. Asa ca daca nu sunteti convinse acum, mai aveti o sansa sa faceti mai tarziu, cand poate cercetarile medicale in materie vor fi mai avansate si mai clare si Romania va avea (sper!) o banca publica.

+21s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui crismac

Mai , fetelor ! Bucurati-va de clipele astea minunate pe care le traiti . Nu mai va suparati una pe cealalta !
Eu am deschis aceasta odisee cu mari sperante in suflet si cu mare drag iar Kmy a dus-o mai departe ! Din pacate nu stiu cat sau daca voi mai face parte din ea .Bucurati-va de minunile care cresc la voi in burtica ! Maine seara la 17 am rmn-ul fetal si voi sti sigur ce si cum .

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 15+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ella28

Cris si o sa ma rog sa fie ok la RMN

Diversitatea face bine, zic eu. Atata tot sa o acceptam si sa ne respectam reciproc. Nu e ok ce s-a intamplat pe Fb, nici nu-mi bat capul cu cine ce a facut. Eu VREAU si TREBUIE sa fiu linistita, am asteptat 5 ani sarcina asta, poate e singura mea sansa sa devin mama. Si acum am emotii si ma rog ca bebe sa fie ok la eco morfologica...am altele pe cap, in inima mea. Asa ca ai dreptate Cris , trebuie sa ne concentram mai mult pe ceea ce avem noi in burtica si ce inseamna asta decat pe orice altceva.

Eu vad si pareri care coincid cu ale mele si unele care sunt total opuse. Cred ca e ok sa ne expunem parerile atata timp cat respectam si dreptul celeilalte de a avea ALTA opinie decat a noastra, OK???

Apropo , ieri am semnat pentru celule stem+cordon(pachetul Bebe plus) cu Biogenis, v-am zis ca au o oferta. Ma costa 34mil in 3 rate (reducerea este de 990RON +5% ca vin de la Dacia Medical Center-clinica partenera cu ei), dupa ce nasc si daca e ok ce-mi preleveaza, se stocheaza in Romania, contractul l-am citit si mi se pare clar. Este o asigurare privata de viata, eu asa o vad. Prefer sa dau acesti bani decat sa regret ca nu am facut-o. Daca exista banca de stat credibila in Romania, as fi donat.
Pentru cele care nu vor sa faca acum, am o colega care i-a facut fiicei din dinte, a costat-o aprox 1000eur. Asta pentru ca ea nu a facut asta acum 8 ani, nu stia de celule stem. Asa ca daca nu sunteti convinse acum, mai aveti o sansa sa faceti mai tarziu, cand poate cercetarile medicale in materie vor fi mai avansate si mai clare si Romania va avea (sper!) o banca publica.

+21s Doamne ajuta!

multumim pentru informatii, nu stiam ca se poate face si mai tarziu super! e bine de stiut

21+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Crismac, iti tinem pumnii maine si abia asteptam sa ne dai vesti bune. DD ne este alaturi si ne ajuta de fiecare data cand avem nevoie de El, ai incredere.

Carmen 18+ cu UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggie_33 spune:

Buna fetele, multumesc de incurajari, n-am plecat sunt aici, doar ca foarte aglomerata la munca si cu problemele personale, si foarte trista...azi dimineata am umblat pe la laboratoare pentru analize. Am deja rezultatele la Rh, e pozitiv, asa cum stiam, nimic nou, anticorpi TC, si TE negativi, grupa 01...deci probabil ca nu e o problema de anticorpi...abia maine aflu rezultatele la Citomegalovirus (CMV), daca nici aia nu e, trebuie investigat mai departe.

Crismac, mult succes maine! multumesc de incurajari. Stiu cum e. eu sunt deja la a treia sarcina cu probleme,si pana acum n-am avut norocul sa duc una pana la capat, ne-am facut si cariotipul genetic de ADN pentru compatibilitate si ne-a iesit bun...dar probleme tot apar. Ma rog la Dumnezeu sa faca o minune si sa fie bine copilasul meu luni cand merg la echo din nou...

Magda 18+
blogul meu

http://www.flickr.com/photos/25182350@N03/page5/

“I may not be totally perfect, but parts of me are excellent” Ashleigh Brilliant

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maggie_33

Buna fetele, multumesc de incurajari, n-am plecat sunt aici, doar ca foarte aglomerata la munca si cu problemele personale, si foarte trista...azi dimineata am umblat pe la laboratoare pentru analize. Am deja rezultatele la Rh, e pozitiv, asa cum stiam, nimic nou, anticorpi TC, si TE negativi, grupa 01...deci probabil ca nu e o problema de anticorpi...abia maine aflu rezultatele la Citomegalovirus (CMV), daca nici aia nu e, trebuie investigat mai departe.

Crismac, mult succes maine! multumesc de incurajari. Stiu cum e. eu sunt deja la a treia sarcina cu probleme,si pana acum n-am avut norocul sa duc una pana la capat, ne-am facut si cariotipul genetic de ADN pentru compatibilitate si ne-a iesit bun...dar probleme tot apar. Ma rog la Dumnezeu sa faca o minune si sa fie bine copilasul meu luni cand merg la echo din nou...

Magda 18+
blogul meu

http://www.flickr.com/photos/25182350@N03/page5/

“I may not be totally perfect, but parts of me are excellent” Ashleigh Brilliant

maggie, iti tin pumnii sa fie totul bine luni

21+ cu printesa

Mergi la inceput