Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 19
Raspunsuri - Pagina 13
simina_kin spune:
Dialog intre mine si fimea , acum cateva minute :
-mami, cine a bagat bebe in burtica ta ???
-Dumnezeu mami!
-si cand iese de acolo?
-mai tarziu, mami
-cum iese?
-al scoate nenea doctor
-cu penseta?
-da mami.....hai inchide ochisorii si fa nani !
-bebe doarme acum?
-da doarme
-bine, dorm si eu
mami da n-am somn. Mai lasa-ma 2 minute la desene
-bine 2 minute
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 12+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
mena1906 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
Si tu, Brutus? Eu am... nesting pe termen lung. Noi ne-am mutat relativ de curand si apartamentul e recent amenajat si baby-friendly. In prima faza o sa punem patutul lui bb in dormitorul nostru, cand va fi mai mare o sa-l mutam cu sor'sa (daca l-o primi mandra... ) Problema mea azi-noapte era cum o sa-i amenajam baiatului camera cand s-or face mai mari... Renuntam la living? (avem 3 camere) Solutia a fost sa cumparam aparatmentul de langa. Mai ramane sa-i convingem pe vecini sa vanda... Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 15+ IULIA va invinge CANCERUL! |
Sa nu faci prostioare si se te fortezi!!!! SA STAI CUMINTE, DA? Esti maxim de amuzanta!!! You made my day !
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 21+ cu Eduard
In love with my little kid :X
vikisor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Da, se poate ridica (si la sarcina precedenta a fost jos si s-a ridicat), dar acum e atat de jos incat e putin probabil sa se ridice... semnificativ. La mine s-a deskis cu repaus si tratament. Ma rog, o sa stau MAI cuminte ca pana acum si o sa fac mai mult injectabil (pana acum am luat mai mult pe gura) si speram sa fie bine. De fapt, eu cred cu tarie ca va fi bine... dar tot am emotii.. Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 15+ IULIA va invinge CANCERUL! |
denisa, iti tin pumnii sa fie totul bine un si pentru burtica
21+ cu printesa
vikisor spune:
simina, simpatica cea mica
denisa, haioasa foc ai fost
eu am zis ca daca mai facem unul o sa le luam paturi din alea suprapuse.. am vazut la un centru din asta de mobila... sunt integrate foarte bine, par solide si au sertare in trepte
21+ cu printesa
simina_kin spune:
DenisaMada da cum te descurci cu Adelake???Ai ajutoare??
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 12+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
kasha_ro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanakkk maggie_33 ! Iti tin pumnii...Multa putere! denisamada: si eu am placenta jos si acopera colul! cel putin asa era la 12 saptamani....dar doctorul nu a spus nimic de rau (se poate ridica pana la 28 sapt). Colul deschis se mai poate inchide?(e adevarat ce citesc pe net ? ca se poate inchide dupa repaus la pat? sau la tine e prea mult? bafta kasha_ro : si eu inclin spre parerea ta cu celulele stem.practic ,in spitale, cei care vorbesc de recoltare sunt doar agenti de vanzari...Nu mi se pare ok sa ascult de un vanzator cand e vorba de medicina (mai ales asa de "de viitor"). respect parerea tuturor. nu am luat inca o decizie si sunt deschisa...asta este dragut aici...ca avem opinii si informatii diferite si avem numai de castigat daca ni le impartasim. Incerc sa ma decid si singurele informatii pro sunt cele de marketing...(nu mai cred de mult pliantele frumos colorate) In schimb am niste rude in Germania,familie de doctori,el chirurg ea pediatru,cu 3 copii mici care mi-au spus ca nu au recoltat nimic pentru ca tehnologia de aplicare nu exista si rebuie sa mai treaca ceva vreme sa stim ce sa facem cu ele... Iar mie mi se pare suspect ca numai Romania e cuprinsa de isteria asta a recoltarii...Eu nu zic ca e rau sa le ai...Doar ca din cauza reclamei foarte puternice familii cu venituri mici fac sacrificii mult prea mari pentru cate sanse au sa le folosesca . Si pe mine m-a pus pe ganduri emisiunea de la protv... Ma rog...mai am timp sa-mi schimb parerea Facebook: Nu va mai intreb ce s-a intamplat ...vad ca nimeni nu raspunde.Dar ati sters contul?Sau m-ati blocat pe mine?Eram si eu suspecta? Nu mai vad grupul in friends... Au fost urmari?trebuie sa fiu atenta la ceva? 15+ |
ioana ma bucur ca mai sunt pers care gandesc la fel.ma simteam un pic oaie neagra pe aici.si eu cred ca e ok sa avem pareri diferite si argumentate.
am fost d ecateva ori la spital pt ca nu o sagaseam in alta parte pe doc care ma supravegheaza.cat astepti vezi pe la usi zeci de agenti de vanzari ca potarnichiile.totul e colorat frumos si ti se ofera cate ceva in plus sa te atraga.stiu cum se procedeaza :se ofera doc diferite atentii de catre representantii medicali ca sa intre pe "piata" si apoi doc recomanda produsul respectiv.
celulele stem pot fi in viitor foarte imp insa cred ca organizarea in sensul asta la noi a luat o directie gresita.oare nemtii aia or fi idioti?
am gasit pe net ca exista si la noi Registrul Natinal al donatorilor voluantari de celule stem.o sa sun la ei sa vad cum functioneaza ca mai ,mai ca m-as incumeta sa le donez.din ce inteleg eu este ca daca aceasta banca nationals de celuele stem ar fi mai mare si sansele celor bolnavi tratabili cu celeule stem ar fi mai mari iar op de transplant s-ar putea efectua prin sistemul de stat mai ieftin direct in tara la noi.
kasha_ro spune:
denisa-nu iti face pb .multe fete au placenta jos inclusiv eu.am avut sangerari chiar la 18sapt.trebuie sa vezi ce zice doc daca e cazul de cerclaj sau simple medicamente anticontractii( cazul meu) .nici serclajul nu e asa grav .stiu o fata care a facut asa ceva.sub anestezie iti leaga colul cu un fir neresorbabil.nu e nici o durere nici in timpul nici dupa.tot ce e naspa catre repaos total.citesti si vezisute de filme.:)))) ce sa faci.daca trebe ,trebe.xa ne tii la curent!sanatate
kasha_ro spune:
citat din mesajul lui Bubblegum Mai gata! Gata, gata, gata, gata! Acum stim toate parerile daca cineva mai are de discutat ceva cu altcineva exista PM! Sunt femei aici care de ani de zile asteapta sa die in aceasta Odisee sa nu le stricam povestea! Sustine fiecare pe cine si cat poate in functie de rezonanta afectiva, timp sa cites a mesajele sau sa scrie. Nu am facut copiii una cu alta si nu ne dam de mancare una alteia nu avem de ce lua personal anumite chestii care vin de la persoane pe care nu le cunoastem. Asta nu exclude ca aici se vor lega prietenii si legaturi dar nu exclude nici ca unii oamenii vor rezona mai putin cu altii. La final imi repet dorinta, eu una astept de ani buni aceasta Odisee si ce se intampla de o zi incoace nu isi are rolul aici. 19+ |
de acord cu tine.nu putem emite pretentii sa fie toata lumea langa noi chair daca avem o pb.pt asta sunt membrii familiei mai mult.eu cred ca din cauza stressului unele pers nu se pot abtine si le intelegem pana la un punct.insa tree sa pastram o limita.si cine nu vrea nu il tinem cu forta.aici totul e liber in limita bunului simt.
in alta ordine de idei daca aveti grup privat pe fb as dori si eu daca nu,nu.numai sa ziceti cine vrea sa ma adauge ca sa ii dau pm.
crismac spune:
Mai , fetelor ! Bucurati-va de clipele astea minunate pe care le traiti . Nu mai va suparati una pe cealalta !
Eu am deschis aceasta odisee cu mari sperante in suflet si cu mare drag iar Kmy a dus-o mai departe ! Din pacate nu stiu cat sau daca voi mai face parte din ea .Bucurati-va de minunile care cresc la voi in burtica ! Maine seara la 17 am rmn-ul fetal si voi sti sigur ce si cum .
Maggie - nu dispera ! Exista solutii pentru problemele cauzate de anticorpi . Se face transfuzie intrauterin !
20 + cu
denisamada spune:
citat din mesajul lui vikisor denisa, haioasa foc ai fost eu am zis ca daca mai facem unul o sa le luam paturi din alea suprapuse.. am vazut la un centru din asta de mobila... sunt integrate foarte bine, par solide si au sertare in trepte |
Treaba cu paturile suprapuse e studiata si implementabila, da'cand sunt mici sau macar daca erau de acelasi sex, dar asa... pe la vreo 10-11ani mi-l pashaporteaza mandra pe ficior de nu se vede!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 15+
IULIA va invinge CANCERUL!