Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 19

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Lorena iti spun din propia experienta ca s-ar putea sa ai norocul ca soacra sa se schimbe radical odata vazuta cu nepotelul in brate.
Felicitari pt cuc! Asa cum ti-a zis si Mena, bb nu misca in fiecare zi la fel (mai ales la varsta asta , cand are loc sa se plime), iar circulara.....cordonul ala este ca o jucarie pt ei, si-l dau pe gat si innapoi ca sa aiba ocupatie

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 12+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Lorena, bine ai revenit printre noi
imi pare rau de socrela ta cunoastem genul dar eu incerc sa nu mai pun la suflet ca asa e ea ii dau cu ignore si gata
bebelul sa stii ca nu misca in fiecare zi la fel cum a zis si mena, se mai suceste si nu il simti uite... bebelina mea, dupa cateva zile in care a fost hiperactiva, de aseara s-a intors cu spatele si nu o mai simt a fost ok ca am dormit si eu azinoapte fara petreceri in burtica dar pe pariu ca mai incolo o sa mi se faca rau de un piciorus in burta
cu cordonul in jurul gatului: colega mea care a nascut acum, de curand, a avut bebelina cu cordonul dat de 2 ori jumate in jurul gatului si a nascut fara probleme. cezariana, e drept, dar oricum deci nu e motiv de ingrijorare
unde te duci la morfofetala?

Mena, saracul sot a inceput sa faca calcule si incearca sa ma calmeze explicandu-mi ca nu avem acum bani, ca la salariul urmator etc... dar masoara cum il rog pentru ca: 1. nu vrea sa isi supere fetele 2. altfel nu scapa de gura mea 3. argumentul meu e mereu: nu le cumparam acum... acum doar masuram! 4. isi da seama ca ideile cu care vin sunt chiar bune si ma amuz ca dupa ce masoara jumatate de casa il aud spunand razand: hai, zi, gravidzilla, mai e ceva in casa ce nu am masurat? ma pupa si apoi se apuca de masurat inca ceva

21+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Maggie, suntem alaturi de tine! Repet si eu ce au mai spus fetele: mergi la Haidi! Are experienta si ochiul format.

Am fost si noi la dr azi: flacaul tot flacau e , are 310g si nu a stat o clipa ca sa il poata masura. In rest, totul e ok.

Eu propun sa stergem tot ce s-a intamplat si sa nu murdarim Odiseea bulgarasilor nostrii!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Lorena, ce ma bucur ca ai revenit!!
Las-o pe socrela. Cantitate neglijabila pe langa ce ai tu in burtica!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

lorena, a mea ar prefera sa ii si mestec mancarea si bineinteles ca saracul sot e mereu subnutrit... chiar si acum cand are burtica aproape la fel de mare ca a mea ignore complet si felicitari pentru cuc am uitat sa zic

blue, felicitari pentru eco!

mena si simina, pe sot cred ca duminica a avut un pic de nesting si el... s-a apucat singurel sa faca curatenie pe balcon si a rearanjat chestii etc ... acum nu stiu cat era nesting si cat vroia sa scape de mine sa nu mai masoare chestii prin casa

21+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

simina, vikisor, multumesc mult pt sfaturi
sunt mult mai relaxata

soacra mea e si putin dusa si asta pe buna dreptate ca acum un an si-a pierdut sotul de 53 ani de cancer de colon si de atunci e disperata si enervanta
nu stie ce sa mai consume, sa fie doar sanatos, isi ia tot felul de chestii de la naturisti, bea argina si tot felul de chestii si ii baga si sotului pe gat, se uita numai la emisiuni de sanatate si se da cu parerea in orice chestie legata de domeniu dar tot afona e...ma rog, o las cu ale ei

la morfofetala merg la polisano dar eu nu stau in bucuresti ci la sibiu la dr ispasoiu, e foarte bun

acum citeam de recoltarea de celule stem

eu am lucrat in clinica si am vazut parinti indurerati cu copii bolnavi de leucemie si le vedeam neputinta si durera pe fata asa ca ma tenteaza tare sa iau si eu
chiar daca financiar nu-mi permit tot o sa incerc sa fac efortul pt ca banii se duc pe toate prostiile iar asta chiar se merita

voi care luati la ce firme ati apelat
ziceti-mi si mie ca pe net am gasit tot felul de variante iar preturile difera mult

va pup

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

blue

viki ce tare ai fost

multumesc mult fetelor

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Viki, de 3 saptamani...sau o luna... il fugaresc pe al meu in fiecare weekeed cu masuratori si mutari si permutari si pune usa, ia usa, pune dulapu, ia dulapu, pune scaune, ia canapea, alta canapea, vreau perne, alte erne, alte lenjerii, alte prosoape, vreau perdele, mai vreau si o comoda si tot asa saracu om si nu comenteaza nimic-nimic-nimic. Eu cred ca l-a apucat si pe el nestingul, dar il las asa ca mie imi place de el asa harnicut numai ca...l-am cam lasat fara bani

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 21+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanakkk

denisamada: si eu am placenta jos si acopera colul! cel putin asa era la 12 saptamani....dar doctorul nu a spus nimic de rau (se poate ridica pana la 28 sapt). Colul deschis se mai poate inchide?(e adevarat ce citesc pe net ? ca se poate inchide dupa repaus la pat? sau la tine e prea mult? bafta

Da, se poate ridica (si la sarcina precedenta a fost jos si s-a ridicat), dar acum e atat de jos incat e putin probabil sa se ridice... semnificativ.

La mine s-a deskis cu repaus si tratament. Ma rog, o sa stau MAI cuminte ca pana acum si o sa fac mai mult injectabil (pana acum am luat mai mult pe gura) si speram sa fie bine.

De fapt, eu cred cu tarie ca va fi bine... dar tot am emotii..

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 15+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

pe mine m-a cuprins grav "nestingul"... imi vine sa mut tot de peste tot visez numai dulapuri si paturi si saltele si decoratiuni etc sotul saracul e exasperat... am inceput sa imi incep propozitiile cu "ia te rog un pic ruleta si masoara acolo..."

Vikisor, mama, si tu? Cam asa sunt si eu... Marele meu noroc e ca nu pot face efort! Altfeeeel... Oricum, ruleta o iau eu si masor EEEUUU! Si dupa aia o pierd :))).

Si tu, Brutus?

Eu am... nesting pe termen lung. Noi ne-am mutat relativ de curand si apartamentul e recent amenajat si baby-friendly. In prima faza o sa punem patutul lui bb in dormitorul nostru, cand va fi mai mare o sa-l mutam cu sor'sa (daca l-o primi mandra... ) Problema mea azi-noapte era cum o sa-i amenajam baiatului camera cand s-or face mai mari... Renuntam la living? (avem 3 camere) Solutia a fost sa cumparam aparatmentul de langa. Mai ramane sa-i convingem pe vecini sa vanda...

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 15+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput