Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 19

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Mai gata! Gata, gata, gata, gata!

Acum stim toate parerile daca cineva mai are de discutat ceva cu altcineva exista PM!

Sunt femei aici care de ani de zile asteapta sa die in aceasta Odisee sa nu le stricam povestea!

Sustine fiecare pe cine si cat poate in functie de rezonanta afectiva, timp sa cites a mesajele sau sa scrie. Nu am facut copiii una cu alta si nu ne dam de mancare una alteia nu avem de ce lua personal anumite chestii care vin de la persoane pe care nu le cunoastem. Asta nu exclude ca aici se vor lega prietenii si legaturi dar nu exclude nici ca unii oamenii vor rezona mai putin cu altii.

La final imi repet dorinta, eu una astept de ani buni aceasta Odisee si ce se intampla de o zi incoace nu isi are rolul aici.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Magie! Ma gandesc la tine si iti trimit cele mai bune ganduri! Sa dea DD sa treceti cu bine peste aceasta incercare!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Mda, acu vazui io ce ati scris despre mine pe FB. Frumos, n-am ce zice! "Eu o banuiesc pe cea care a plecat .........PARCA SPUNEATI CA S-A SUP O FATA PE DC ....." "Nu asta am vrut sa zic.......ma gandesc ca cea care a parasit DC s-a suparat pe noi, si l-a bagat pe acel barbat , asa din "razbunare".........
Din partea mea, este ok"
" "Aschiutza, daca s-a suparat putea sa ne spuna macar de ce...clar ceva a suparat-o "in privat"" .

Daca ii pasa cuiva de mine, mi-ar fii scris pe privat sa ma intrebe cum imi merge. Dar asa hop cu banuiala! Frumos din partea voastra!

"legat de aschiutza ..mi se pare prea puerl comportamanetul ..ca nu suntem la gradi ...acum ca nu ti se raspunde la un post sau doua ..nu cred ca e f mare tragedie" : am venit in aceasta odisee sa sustin alte mamici si sa fiu sustinuta. Dar in schimb cind eram mai suparata si aveam nevoie de voi, se discuta de ciorbe si nu mai stiu ce nimicuri. Si in afara de doua persoane care macar au simtit citva lipsa mea, restul nu ati facut-o, deci am considerat ca e inutil sa ma reintorc. Da, pt mine era in ziua aia mare tragedie si eram f f suparata, nici acum dupa o saptamina nu mi-a trecut nici supararea si nici unele probleme pe care le am. As fii avut nevoie de suport si nu l-am primit. Am cerut in privat sa fiu scoasa din lista, tocmai pt ca stiam ca nimeni nu va observa si numai citorva le va pasa si acele persoane ar fii putut sa ma contacteze pe PM. Nu am vrut sa fie anuntat cu tam-tam ca am plecat si nici nu imi place sa fac plecari melodramatice. Cind mi-ar fii trecut supararea, sunt sigura ca as fii reflectat daca sa ma intorc sau nu, ceea ce mesajele voastre de pe FB au facut inutil. Am continuat sa va citesc, ca imi erati dragi, am considerat doar ca e inutil sa mai scriu despre mine.

Nu am lasat pe nimeni pe contul meu de FB, il folosesc f f rar pt ca nu ma descurc cu el si nu imi place. Daca aveati vreo banuiala era frumos sa ma contactati dar nu sa aruncati cu cuvintele alea in mine. Barbatul meu e neamt, nu stie boaba de romana si in afar de voi si de o prietena care e in Germania si aici pe forum, nici nu am prieteni pe FB romani. Nici macar nu am in zona aici romani pe care sa ii cunosc, deci nici un barbat roman nu ar putea intra pe calculatorul meu. Familia mea din tara nu e in stare sa scrie decit email, nici messenger nu foloseste, daramite FB.

Nu stiu cine esti Maryana de pe FB aici pe forum (nu am avut niciodata memoria numelor si cum nu am citit mult pe FB nu am retinut), dar sa stii ca am scris la odiseea asta printre primele (daca erai si tu de la inceput, cum de nu m-ai observat?), pe forumul asta sunt de f multi ani. Sunt oameni de pe forumul asta care m-au intilnit si in viata reala, am ajutat la cazuri umanitare din cind in cind, nu am intrat cu ginduri obscure. Iar atita nivel am incit sa nu "ma razbun" prosteste sau de neam prost.

Urit, m-ati facut sa pling rau de tot acuma. Imi mai trebuia ceva in plus, ca nu aveam eu destule .

------------------
Still looking for pieces of heaven...

aschiuta, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat atunci si pentru probleme pe care le ai si imi pare rau ca ai simtit nevoia sa pleci de pe forum dar eu una am presupus ca ai nevoie de un pic de timp sa te linistesti si sa iti revii... toate avem astfel de momente din cand in cand si de asta nu am indraznit sa te sacai pe PM

cat despre FB eu nici nu stiu exact ce s-a intamplat acolo si ce s-a zis despre tine... dar din cate citesc in citatele puse de tine aici, nu e frumos ce s-a zis chiar deloc

imi pare rau fetelor, va puteti supara pe mine, dar pe bune acum... nu am inteles exact ce s-a intamplat pe FB (a spart cineva un cont si au aparut niste mesaje de la cineva care erau jignitoare sau cam asa ceva), dar nu imi place deloc suspiciunea asta si, asa cum am spus si aseara, nu sunt de acord nici sa o indepartam pe KMY (ea a fost de la inceput alaturi de noi si nu mi se pare corect)... dar acum am ajuns sa ne suspectam intre noi de parca suntem hoate sau altceva... daca s-a spart un cont ok, asta i se putea intampla oricui.. sunt atatia virusi si atatea programele pirat pe care le poti lua in calculator fara sa iti dai seama si care pot copia parole si conturi etc de nici nu va ganditi.. sau nu vi s-a intamplat sa primiti mailuri dubioase de la prieteni sau mesaje ciudate pe yahoo mesenger de la oamenii din lista care nici macar nu erau la calculator in momentul respectiv... sunt o groaza de prostii de genul asta... ideea e ca ati facut ce trebuia: ati sters grupul si ati facut un altul cu reguli mai stricte si in care trebuiau invitate toate fetele din odisee, inclusiv Kmy. DAR asta nu inseamna ca trebuie sa incepem sa aruncam cu noroi in alte colege de odisee asta nu mi se pare corect! trebuie sa avem un pic de incredere in cel de langa noi, nu sa ne suspectam unii pe ceilalti in ultimul hal foarte urat, intr-adevar! uite, daca e sa o luam asa... de ce nu o suspecteaza nimeni pe cris sau pe campari sau pe alte fete (scuze cris si campari si celelalte fete , stiu ca nu e cazul, dar de dragul argumentatiei) care sunt acum in concediu si probabil au fost si ele invitate pe grupul de fb... serios acum! asta e parerea mea

21+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubblegum

La final imi repet dorinta, eu una astept de ani buni aceasta Odisee si ce se intampla de o zi incoace nu isi are rolul aici.
19+

asa e... discutiile s-au indepartat prea mult de sarcina e timpul sa revenim la subiect

pe mine m-a cuprins grav "nestingul"... imi vine sa mut tot de peste tot visez numai dulapuri si paturi si saltele si decoratiuni etc sotul saracul e exasperat... am inceput sa imi incep propozitiile cu "ia te rog un pic ruleta si masoara acolo..."

21+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Deci chiar mi-as dori foarte mult ca toata discutia sa se incheie aici. Cine a facut-o m-a vizat in mod direct pe mine SI SPER SA NU O MAI FACA. Nu am dusmani declarati, am fost si incerc ca fiu ok si amabila cu toata lumea. Daca cumva am suparat pe cineva, exista alte metode a mi se atrage atentia, mult mai mature si ok. Suntem toate cu hormonii pana peste urechi dar sa nu ne pierdem in detalii care nu ne caracterizeaza.Cand alegem sa parasim un grup o facem pentru ca vrem sa o facem. Daca maine as decide sa plec, v-as lasa un mesaj ceva. Daca avem suparari acasa sau intre noi hai sa le zicem pe fata, frumos si amabil, in asa fel incat sa nu ne ranim.
Acum aducem o viata in lumea asta. Avem cea mai minunata misiune si responsabilitate, iar ce creste in burticile noastre ar trebui sa ne umple de cele mai inaltatoare sentimente si nu de cele mai mojice. Cum zicea si Bubble, sunt femei care au asteptat momentul asta toata viata si hai sa nu stricam asta. Imi sunteti toate prea dragi ca sa o tinem tot asa.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 21+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

imi pare rau ca gasesc atata tensiune intre voi

sincer nu stiu ce s-a intamplat, nici nu stiam ca exista un grup pe fb si ce este drept nici nu sunt la curent cu toate noutatile de cand nu am mai intrat, greseala si scuzele mele

azi mi-a plecat si mie soacra, a stat cam 3 saptamani si cum va zisesem ca eram in plin proces cu mutatul a parut vizibil deranjata ca de ce eu nu fac prea multe fara sa inteleaga ca am sarcina cu risc
la inceput m-am enervat si suparat tare dar apoi am reusit sa n-o bag deloc in seama ca bebe meu e cel mai important

stiu ca nu ma are la suflet ca stau mai mult la pat si nu poate intelege de ma protejez atat...cand ma plangeam de durerile de spate zicea asa pe un ton "da, da..."

asa ca nu am intrat aproape deloc la voi sa nu zica si ca stau la calc si nu fac nici nimic prin casa

legat de sciatica asta ma omoara cu zile, nu pot dormi bine

o alta era problema mea voiam sa-mi ziceti si voi o parere
stiu ca nu am fost prea activa si nu merit sa-mi raspundeti dar tot incerc

ma ingrijoreaza doua chestii:
bebe meu nu misca la fel in fiecare zi, intr-o zi este super activ aproape toata ziua iar in alta aproape ca nu-l simt deloc

si alta problema am fost la eco sapt trecuta sa vb cu dr de miscarile astea ciudate, ea zicand ca nu vede nicio problema a depistat ca inca are cordonul ombilical in jurul gatului, il are asa de la eco de la 13 sapt
ea a zis ca nu e nimic grav la varsta asta a sarcinii si singura problema ar fi la nasterea naturala dar cum la mine nici nu se pune problema neavand voie din punct de vedere medical sa nasc natural nu e o problema cordonul

voi ce ziceti? mai are careva asa? nu e zi sa nu ma gandesc la asta

peste doua sapt avem si noi morfofetala de 22 de sapt si mergem la un eco super performant unde ne-a promis si inregistrare pe cd, abia astept sa-l vad pe pui
s-a confirmat si a doua oara ca e boy ca s-a vazut clar deci nu mai este loc de surprize

va pup pe toate

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

Citat:

19+

asa e... discutiile s-au indepartat prea mult de sarcina e timpul sa revenim la subiect

pe mine m-a cuprins grav "nestingul"... imi vine sa mut tot de peste tot visez numai dulapuri si paturi si saltele si decoratiuni etc sotul saracul e exasperat... am inceput sa imi incep propozitiile cu "ia te rog un pic ruleta si masoara acolo..."

21+ cu printesa

Vikisor, mama, si tu? Cam asa sunt si eu... Marele meu noroc e ca nu pot face efort! Altfeeeel... Oricum, ruleta o iau eu si masor EEEUUU! Si dupa aia o pierd :))).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

buna fetelor

imi pare rau ca gasesc atata tensiune intre voi

sincer nu stiu ce s-a intamplat, nici nu stiam ca exista un grup pe fb si ce este drept nici nu sunt la curent cu toate noutatile de cand nu am mai intrat, greseala si scuzele mele

azi mi-a plecat si mie soacra, a stat cam 3 saptamani si cum va zisesem ca eram in plin proces cu mutatul a parut vizibil deranjata ca de ce eu nu fac prea multe fara sa inteleaga ca am sarcina cu risc
la inceput m-am enervat si suparat tare dar apoi am reusit sa n-o bag deloc in seama ca bebe meu e cel mai important

stiu ca nu ma are la suflet ca stau mai mult la pat si nu poate intelege de ma protejez atat...cand ma plangeam de durerile de spate zicea asa pe un ton "da, da..."

asa ca nu am intrat aproape deloc la voi sa nu zica si ca stau la calc si nu fac nici nimic prin casa

legat de sciatica asta ma omoara cu zile, nu pot dormi bine

o alta era problema mea voiam sa-mi ziceti si voi o parere
stiu ca nu am fost prea activa si nu merit sa-mi raspundeti dar tot incerc

ma ingrijoreaza doua chestii:
bebe meu nu misca la fel in fiecare zi, intr-o zi este super activ aproape toata ziua iar in alta aproape ca nu-l simt deloc

si alta problema am fost la eco sapt trecuta sa vb cu dr de miscarile astea ciudate, ea zicand ca nu vede nicio problema a depistat ca inca are cordonul ombilical in jurul gatului, il are asa de la eco de la 13 sapt
ea a zis ca nu e nimic grav la varsta asta a sarcinii si singura problema ar fi la nasterea naturala dar cum la mine nici nu se pune problema neavand voie din punct de vedere medical sa nasc natural nu e o problema cordonul

voi ce ziceti? mai are careva asa? nu e zi sa nu ma gandesc la asta

peste doua sapt avem si noi morfofetala de 22 de sapt si mergem la un eco super performant unde ne-a promis si inregistrare pe cd, abia astept sa-l vad pe pui
s-a confirmat si a doua oara ca e boy ca s-a vazut clar deci nu mai este loc de surprize

va pup pe toate

19+

Lorena, imi pare rau ca soacra ta se poarta asa. A mea saraca nu stie cum sa ma protejeze... Chiar imi trimite si mancare prin sot uneori ca sa nu fiu nevoita sa gatesc si imi face toate poftele din lume. :(
Despre miscarile lui bebe o sa iti zic ce cred ca si cum il simt eu pe kidulet. Sunt zile in care imi ia burta la vale de cat de mult loveste si sunt zile in care abia il simt si atunci este intors cu spatele spre burta, fata spre coloana si loveste in partea aia. De multe ori loveste intestinul si simt ca si cum as avea gaze (ma scuzati) dar nu am ci doar ma loveste el. Despre cordon nu stiu ce sa iti zic...multi copiluti au asa si sarcina merge pana la capat fara probleme. Pana la urma noi nu stim si nu putem controla totul . Eu azi am fost la eco si mi-a zis ca nu are circulara dar oricand o poate face, pana la urma.
Sa ai mare grija de tine,indiferent ce zice soacra sau mai stiu eu cine. La noi tensiunile vor trece, este doar un episod. Pupam si felicitari pentru baietoi (se pare ca e anul baietilor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

multumesc mult mena

chiar m-ai linistit cu miscarile, sa stii ca si eu uneori simt miscari ciudate, dar parca le simt in col asa mai in jos dar chiar ai dreptate
multumesc din suflet
chiar m-ai linistit mult de tot

si dr a zis ca mai mult de cat fac nu prea am ce altceva

eu am si o problema de sanatate care netinuta sub control l-ar afecta rau pe bebe si de asta sunt asa intepata tot timpul

am trombofilie si fac injectii in burta cu clexane plus un pumn de alte pastile iar dr a zis ca mai mult de atat nu se poate si sa stau cat pot de linistita

legat de socrela si ea a gatit, nu neaparat pt mine ci pt fiul ei, pt ea doar el exista
nu am dreptul sa-i cer sa ma iubeasca si pe mine dar ma deranjeaza ca nu gandeste ca la fel cum e sotul pt ea asa e si bebe din burtica pt noi
acum cand a plecat mi-a dat o gramada de indicatii, sa faci aia, sa faci cealalta, sa ma trezesc sa-i fac mancare calda dimineata cand pleaca la munca, sa-i dau vitamine etc

inainte ii lasam de seara mancare si era ok dar ea nu e de acord si vrea sa ma trezesc eu sa-i dau calda si proaspata, poate vrea sa-i bag si-n gura

ideea e ca eu nu lucrez si pt mine dimineata e cam singurul moment de odihna
nu stiu de ce dar seara adorm foarte greu, noapte ma trezesc des la pipi si nu ma odihnesc deloc iar dimineata e singurul moment cand ma pot odihnii

scuzati fetelor ca m-am intins cu ale mele, imi trece mie ca uit repede

va pup pe toate

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

Citat:

19+

21+ cu printesa

Vikisor, mama, si tu? Cam asa sunt si eu... Marele meu noroc e ca nu pot face efort! Altfeeeel... Oricum, ruleta o iau eu si masor EEEUUU! Si dupa aia o pierd :))).

Sotul meu m-a anuntat ieri ca sambata zugravim tot parterul .Da nu-mi fac sperante ca l-a apucat "nestingul", ci doar ca vrea sa scape de picturile de pe pereti; i-a si zis fetii ca de sambata in colo nu mai scrie pe pereti

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 12+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput