Bulgarasi de ian_feb2013, capitolul 19
Raspunsuri - Pagina 10
ELEnNa_12 spune:
Maggie, ohhh , citisem pe net ceva asemanator. Este ingrozitor ca o mamica sa treaca prin asa ceva, dar noi iti suntem alaturi! Nu te descuraja, fii puternica!
Cauta povestea Larissei , parca asa o chema pe fetita care a avut cam acelasi diagnostic (recunosc ca nu ma pricep - eu citisem povestea pentru ca interventiile intrauterine pe care le avusese mama erau facute de doctorul la care merg eu, Hadi Rahimian). Poate te ajuta cu ceva un search pe google. Erau atat articole de presa cat si articole oficiale de la Regina Maria.
Poate te ajuta ce am gasit eu
:
http://www.desprecopii.com/info-id-9271-nm-Povestea-fericita-a-Ioanei-si-a-fetitei-ei-Larissa.htm
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/bebelus-operat-burta-mama-premiera-medicala-romania-384376.html
http://www.realitatea.net/interventie-chirurgicala-in-utero-realizata-in-premiera-in-romania_924562.html
http://www.reginamaria.ro/ro/maternitate/testimoniale/povestea-fericita-a-ioanei-si-a-fetitei-ei-larissa
http://www.saptamanamedicala.ro/articole/Premiera-medicala-in-Romania-la-maternitatea-CMU-Regina-Maria.html
Repet, nu am idee daca este vorba despre aceeasi afectiune. Insa ma gandesc ca poate iti da putere sa crezi...!! Iti urez mult noroc!!
cu nazdravan (Edward) => 22+ , DPN 30.12.2012
mena1906 spune:
Maggie, poate ar fi bine sa mergi totusi si la Dr.Hadi sa te vada. Macar o eco . A doua opinie conteaza. Suntem aproape!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 21+ cu Eduard
In love with my little kid :X
ella28 spune:
Maggie, ma rog sa fie bine. Sunt sincera si-ti spun ca nu stiu ce inseamna suspiciunile acelea. Mai fa o eco, stiu ca nu esti din Buc si nu stiu pe cine sa-ti recomand ....
+21s Doamne ajuta!
vikisor spune:
vai Maggie, imi pare sincer rau nu am cuvinte curaj si cere inca o opinie. du-te la doctorul recomandat de fete... nu strica sa mai ceri o parere, mai ales cand el a mai rezolvat astfel de probleme sau probleme asemanatoare iti tin pumnii si suntem alaturi de tine
denisa, imi pare rau pentru colul deschis stai in patut si fara efort
vi pup pe toate cu drag noapte buna!
21+ cu printesa
aschiutza spune:
Mda, acu vazui io ce ati scris despre mine pe FB. Frumos, n-am ce zice! "Eu o banuiesc pe cea care a plecat .........PARCA SPUNEATI CA S-A SUP O FATA PE DC ....." "Nu asta am vrut sa zic.......ma gandesc ca cea care a parasit DC s-a suparat pe noi, si l-a bagat pe acel barbat , asa din "razbunare".........
Din partea mea, este ok"
" "Aschiutza, daca s-a suparat putea sa ne spuna macar de ce...clar ceva a suparat-o "in privat"" .
Daca ii pasa cuiva de mine, mi-ar fii scris pe privat sa ma intrebe cum imi merge. Dar asa hop cu banuiala! Frumos din partea voastra!
"legat de aschiutza ..mi se pare prea puerl comportamanetul ..ca nu suntem la gradi ...acum ca nu ti se raspunde la un post sau doua ..nu cred ca e f mare tragedie" : am venit in aceasta odisee sa sustin alte mamici si sa fiu sustinuta. Dar in schimb cind eram mai suparata si aveam nevoie de voi, se discuta de ciorbe si nu mai stiu ce nimicuri. Si in afara de doua persoane care macar au simtit citva lipsa mea, restul nu ati facut-o, deci am considerat ca e inutil sa ma reintorc. Da, pt mine era in ziua aia mare tragedie si eram f f suparata, nici acum dupa o saptamina nu mi-a trecut nici supararea si nici unele probleme pe care le am. As fii avut nevoie de suport si nu l-am primit. Am cerut in privat sa fiu scoasa din lista, tocmai pt ca stiam ca nimeni nu va observa si numai citorva le va pasa si acele persoane ar fii putut sa ma contacteze pe PM. Nu am vrut sa fie anuntat cu tam-tam ca am plecat si nici nu imi place sa fac plecari melodramatice. Cind mi-ar fii trecut supararea, sunt sigura ca as fii reflectat daca sa ma intorc sau nu, ceea ce mesajele voastre de pe FB au facut inutil. Am continuat sa va citesc, ca imi erati dragi, am considerat doar ca e inutil sa mai scriu despre mine.
Nu am lasat pe nimeni pe contul meu de FB, il folosesc f f rar pt ca nu ma descurc cu el si nu imi place. Daca aveati vreo banuiala era frumos sa ma contactati dar nu sa aruncati cu cuvintele alea in mine. Barbatul meu e neamt, nu stie boaba de romana si in afar de voi si de o prietena care e in Germania si aici pe forum, nici nu am prieteni pe FB romani. Nici macar nu am in zona aici romani pe care sa ii cunosc, deci nici un barbat roman nu ar putea intra pe calculatorul meu. Familia mea din tara nu e in stare sa scrie decit email, nici messenger nu foloseste, daramite FB.
Nu stiu cine esti Maryana de pe FB aici pe forum (nu am avut niciodata memoria numelor si cum nu am citit mult pe FB nu am retinut), dar sa stii ca am scris la odiseea asta printre primele (daca erai si tu de la inceput, cum de nu m-ai observat?), pe forumul asta sunt de f multi ani. Sunt oameni de pe forumul asta care m-au intilnit si in viata reala, am ajutat la cazuri umanitare din cind in cind, nu am intrat cu ginduri obscure. Iar atita nivel am incit sa nu "ma razbun" prosteste sau de neam prost.
Urit, m-ati facut sa pling rau de tot acuma. Imi mai trebuia ceva in plus, ca nu aveam eu destule .
ioanakkk spune:
maggie_33 ! Iti tin pumnii...Multa putere!
denisamada: si eu am placenta jos si acopera colul! cel putin asa era la 12 saptamani....dar doctorul nu a spus nimic de rau (se poate ridica pana la 28 sapt). Colul deschis se mai poate inchide?(e adevarat ce citesc pe net ? ca se poate inchide dupa repaus la pat? sau la tine e prea mult? bafta
kasha_ro : si eu inclin spre parerea ta cu celulele stem.practic ,in spitale, cei care vorbesc de recoltare sunt doar agenti de vanzari...Nu mi se pare ok sa ascult de un vanzator cand e vorba de medicina (mai ales asa de "de viitor").
respect parerea tuturor. nu am luat inca o decizie si sunt deschisa...asta este dragut aici...ca avem opinii si informatii diferite si avem numai de castigat daca ni le impartasim.
Incerc sa ma decid si singurele informatii pro sunt cele de marketing...(nu mai cred de mult pliantele frumos colorate)
In schimb am niste rude in Germania,familie de doctori,el chirurg ea pediatru,cu 3 copii mici care mi-au spus ca nu au recoltat nimic pentru ca tehnologia de aplicare nu exista si rebuie sa mai treaca ceva vreme sa stim ce sa facem cu ele...
Iar mie mi se pare suspect ca numai Romania e cuprinsa de isteria asta a recoltarii...Eu nu zic ca e rau sa le ai...Doar ca din cauza reclamei foarte puternice familii cu venituri mici fac sacrificii mult prea mari pentru cate sanse au sa le folosesca .
Si pe mine m-a pus pe ganduri emisiunea de la protv...
Ma rog...mai am timp sa-mi schimb parerea
Facebook: Nu va mai intreb ce s-a intamplat ...vad ca nimeni nu raspunde.Dar ati sters contul?Sau m-ati blocat pe mine?Eram si eu suspecta? Nu mai vad grupul in friends...
Au fost urmari?trebuie sa fiu atenta la ceva?
15+
carmen_76 spune:
Buna dimineata,
Maggie, imi pare tare rau ca treci prin aceste probleme, dar te rog incearca sa te linisteti si sa mai asculti si parerea altor medici....si analizele cat mai repede,ca sa sti cum stai.
Referitor la problema de pe facebook si banuiala ca Aschiutza sau Kmy ar avea vreo legatura, parerea mea e ca acea persoana nu a avut legatura cu grupul nostru si fetele poate au fost banuite degeaba. Sincer, eu incerc sa mai am incredere in oameni si nu pot sa cred ca o persoana care ne-a fost alaturi la odiseea poate sa ne faca un rau. Sper sa treaca supararea la toata lumea si cand fetele se vor mai linisti si or sa se mai gandeasca, le asteptam cu drag la odiseea noastra.
Va pup si va doresc o zi cat mai placuta.
Carmen 18+ cu UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013
carmen_76 spune:
Buna dimineata,
Maggie, imi pare tare rau ca treci prin aceste probleme, dar te rog incearca sa te linisteti si sa mai asculti si parerea altor medici....si analizele cat mai repede,ca sa sti cum stai.
Referitor la problema de pe facebook si banuiala ca Aschiutza sau Kmy ar avea vreo legatura, parerea mea e ca acea persoana nu a avut legatura cu grupul nostru si fetele poate au fost banuite degeaba. Sincer, eu incerc sa mai am incredere in oameni si nu pot sa cred ca o persoana care ne-a fost alaturi la odiseea poate sa ne faca un rau. Sper sa treaca supararea la toata lumea si cand fetele se vor mai linisti si or sa se mai gandeasca, le asteptam cu drag la odiseea noastra.
Va pup si va doresc o zi cat mai placuta.
Carmen 18+ cu UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aschiutza Nu stiu cine esti Maryana de pe FB aici pe forum (nu am avut niciodata memoria numelor si cum nu am citit mult pe FB nu am retinut), dar sa stii ca am scris la odiseea asta printre primele (daca erai si tu de la inceput, cum de nu m-ai observat?), pe forumul asta sunt de f multi ani. Sunt oameni de pe forumul asta care m-au intilnit si in viata reala, am ajutat la cazuri umanitare din cind in cind, nu am intrat cu ginduri obscure. Iar atita nivel am incit sa nu "ma razbun" prosteste sau de neam prost. Urit, m-ati facut sa pling rau de tot acuma. Imi mai trebuia ceva in plus, ca nu aveam eu destule . ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
Incep prin a-mi cere scuze . Eu sunt maryana
Imi cer scuze , in primul rand pt ca nu te cunosc, nu te-am acuzat pe tine direct si nici nu am vrut sa 'acuz'. Eu nu stiam ca tu esti acea fata cu A care a plecat. N-am nimic cu tine sau cu numele tau.Asa cum fetele se gandeau la Kmy, asa m-am gandit eu 'la acea fata care a plecat" , nestiind despre cine este vorba si nici motivul plecarii. "Numele" tau a aparut dupa postarea mea, atunci ti-am aflat identitatea si motivul plecarii.
Chiar imi pare rau .Fara sa-mi dau seama, te-am acuzat
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 12+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Maggie sa va ajute Dumnezeu sa fie bine bb
Ioanak nu te-a exclus nimeni din grup.S-a schimbat grupul.Era ceva firesc sa se intample asa dupa cum ne injura si ne ameninta nebunul ala
Vezi ce fete ai in lista ta de prieteni, sa te bage in noul grup.Dc nu ai, da-mi pm cu FB-ul tau
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 12+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!