Piersicute de iulie-august 2012 (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Am uitat. In spital ptr. durerea de cap mi-au dat algocalmin, care, mi s-a explicat ca e bun si in alaptare.Roxy cred ca de la oboseala ti-a venit rau. Si eu patesc. Cand vad asa, mai iau fier, dar asta constipa. Dupa fier hausmann imi revin instant.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Vi am spus ca urmeaza sa ma cert cu soacra in viitorul apropiat???ei a venit si acel moment.va povestesc detaliile altadata ca sunt la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Ali, daca te-ai certat cu ea, inseamna ca te-a scos rau din sarite.Sa-mi mai pui odata linkul de la subiectul cu slabitul pls. Se vede ca Nectarel doarme, ca bantui pe aici.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Deci cred ca in noaptea asta nu dorm...vad ca fi-meu e tare marait si agitat. Dc e de la vaccin, la noapte ne plimbam prin casa . Sper sa nu faca si febra.

Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Salutare,

Noi am avut musafiri azi. De dimineata o vecina cu fetita de 8 luni, girlfriend-a lui Eric. Iesim des la plimbare impreuna. Girlfriend vorba vine, ca nu-i place ca tipa. I-am pus pe amandoi pe pat si s-a apucat asta mica sa tipe. S-a incruntat grasunul meu si a inceput sa scanceasca a plans de l-am luat repede de langa mandra si l-am pus in patutul lui, unde s-a linistit imediat. Oricum au fost haiosi.
Apoi ne-a vizitat o fata de aici de pe DC, de la alta odisee (o re-pup cu ocazia asta, ca stiu ca mai citeste si pe aici), graviduta bineinteles. Sper sa tinem legatura in continuare.

Eu am gatit ieri praz si aveam dubii daca ii fac rau lui bb, dar mi-era pofta rau. A iesit delicios si bb n-a avut nimic.

Vorbeati de xxx... si noi avem liber dar de o luna fiind separati nexam. Eu libido nu mai am deocamdata .

Send ca vrea papa

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

Cine-ti saruta genele-n somn,
Si cine-i acolo cand ingerii dorm?
Toate zanele bune sa te ocroteasca,
Toate florile campului sa te infloreasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Fleur mi se parea mie ca ai facut botezul fara tatic...

fetele daca stiti sa imi recomandati si mie pe cineva sa ma ajute cu copiii, pls mi-ar fi de maaare ajutor

scriam acum cateva zile ca sunt in cautari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Buna seara.
Azi am implinit 3 ani de casnicie si au trecut 2 ani de la botezul Raisei.
Maine ma duc la controlul de 6 saptamani si sper sa imi dea liber la sport. Dar la sport, nu la sex, ca la capitolul asta stam f prost.
Intr-o noapte Riana a dormit f rau si mi-a stat 2 ore treaza. Peste zi a dormit maxim 3 ore si alea nu legate. azi mi-am dat seama ca copilul nu a fost deloc afara in ziua respectiva pt ca a plouat.
In rest, papa bine, ia in greutate, se lungeste, avem deja multe hainite care nu ii mai sunt bune. In schimb, eu incap in hainele de dinainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Seara buna, fetelor,
C au inceput botezurile, sa va fie de bine petrecerile si crestinarea celor mici.

Fleur, foarte frumos mesajul. Mi-ai trezit si mie nostalgii cu Copoul - nu stiam ca esti din iasi, de acolo sunt sie eu, dar nu am mai fost de ani de zile ;(

Ali, imi pare rau de cearta c soacra. Eu merg pe varianta mai rarut ca e mai dragut si ne vedem atat de rar incat suntem la categoria politeturi. Cred ca e ma bine asa pentru mine.

Carmen, ce vaccin a facut deja mititelul? Infarixul de la o luna? Va intrebam la capitolul anterior daca bebeii de peste o luna din odisee au facut deja reactia la bcg si cum se manifesta. Eu sunt ingrijorata rau de tot de reactia asta, Doamne ajuta sa fie ok.

Eu imi mai revenisem un pic din depresie, dar a fost de ajuns o mica ciondaneala cu sotul ca sa o iau de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Hop si noi la ceas de seara ca azi iar am fost plimbareti!

Am avut controlul e o luna si Leon a luat 1kg si a crescut 5cm...deci lapte am si e si bun.
Ce am observat ca daca-i dau picaturi la fiecare masa Sab Simplex,nu prea mai conteaza ce mananc.Asa ca ii dam inainte.

Kimmy,eu am mancat ieri oua fierte si supa si s-au umplut sanii.

Ali,hai cu detalii.

Roxypuy,ce tare ai fost cu sutienul.

Carmen,mai bine diluezi LP cu apa decit supozitor.
nectarinele la noi au facut colici.

Miha,am citit pe Fb la Clinica de alaptare ca nu prea conteaza ce mananci...adica daca e sa aibe colici,are si gata.orice ai face.
incerc sa mananc de toate cu moderatie si asta e.

Laura,parca esti mai relaxata...bravo.

Ada,tu-i dai ceva de burtica?sab simplex sau ceva?
va ca la noi merge bine.

Fleur,cred ca si bb-ii au zile si zile...ca si noi oamenii mari de altfel.cred ca tot cumintel ramane Eric.

Trimit ca am uitat ce mai vroiam sa scriu.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Fetele, am primit o perna de alaptat si e super comoda, sunt f incantata

De asemenea, traiasca wrapul pt ca imi lasa mainile libere si ma pot ocupa de ceilalti copii si sa o tin si pe bb in brate

Daca mai e cineva doritor mai am cateva facute, sunt simple, uni si fff comode

ref la masaj, maine vine cineva sa imi faca,ma doare rau spatele si pe mine ma destinde, e a doua oara cand imi fac, oricum eu nu sunt stresata cu laptele si sunt si mai increzatoare dupa ce am citit si pe site-urile pe care vi le-am scris.

Porumbita ti-au placut ghivecele mele cu bomboane?Invitatilor le-au placut f mult, au mancat bombonelele din ele iar la sf le-am daruit acasa ce a mai ramas, plus marturiile care erau tot din bomboane,
Am avut o idee super buna sa servim la desert tort de inghetata si fructe ( pepene rosu, galben si struguri) , a fost combinatia perfecta, plus o sampanie roze de la zarea care era ff buna.
Din pacate eu doar am gustat sampania si atat, in rest apa pt ca eram f obosita si mi se rupea filmul daca mai si consumam ceva

Mergi la inceput