Piersicute de iulie-august 2012 (58)
Raspunsuri - Pagina 5
Carmen_80 spune:
Back
Deci am taiat din meniu lactatele. Cica de-aia raspunde asa bine la colief...
Noi vad ca incercam sa ne tinem de programul cu adormit in jur de 11, trezit la masa pe la 4, apoi iar somn pana pe la 8. Asa sa ne tina Dumnezeu!
Si eu iau tot cerazette atata timp cat alaptez, apoi mi le schimba.
Masurat si cantarit 5.760 gr si 62 cm...se lungeste vazand cu ochii.
Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana
Carmen_80 spune:
Porumita l-am facut la regina maria. E frantuzesc si cica are o formula care nu necesita 2 intepaturi. Infarix hexa
Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana
roxypuy spune:
hello mamici! raportez o noapte f ok a adormit pe la 22.30 s-a trezit la 4 si apoi la 9 papa din ce in ce mai mult - ieri a avut vreo 2 mese la care a bagat 150 ml si azi 160 ml la san suge mai mult si mai activ - deja baga 100-120 ml in 40 min am inceput sa beau mai mult ceai k sa produc mai mult laptic pt k media acum este de 150 ml si as vrea sa mai si stochez ceva pt w/e celalalt cd vom merge la un botez in ploiesti si va ramane pitik cu mama. sper sa reusesc sa bag ceva la conge...dk nu, asta e, o zi sta pe formula.
ieri am fost la eco de sold - e totul ok, s-a uitat putin si la rinichi pt k se pare k pozitia pelvina si lichidul putin pot afecta rinichii (asta nu mi-a zis nimeni pana acum ). in fine, bine k e totul ok. am mai bagat un cap si la ortopeda sa vada si ea rezultatul, s-a uitat si la piciorushe si a zis k deja s-au mai indreptat si sa continuam masajul.
ieri am comandat si noi marimea 2 la pampersi pana acum am folosit premium care 1, dar acum am optat pt cei normali nr 2.
ieri mi s-a facut rau de vreo 2 ori mi-a venit sa vomit, greatza maxima, stare de moleseala, lesin...nu stiu de la ce naiba...banuiesc k si de la oboseala
carmen - i-a placut super tare micutzei la mall am mai fost odata cu ea luna trecuta pana aici in militari shopping center si stiam deja k ii place si e cuminte e viatza ei sa mearga cu masina si ii place si la shopping. a dormit mai tot timpul, cand a venit ora mesei m-am dus intr-un spatiu din ala mama si copilul si i-am dat biberonul cu lm preg de acasa si gata ma intrebai de botez - o sa stea si cu noi in sala bebelina, dar oricum imediat langa sala este o camera speciala pt copil cu o canapea mare, patutz, chiuveta, masutza de infasat etc si o sa o tin mai mult acolo. o sa intru si eu sa caut pe aia cu bratarile k as vrea sa ne facem si noi a mea are oricum rosu tot timpul de la cercelushi - sunt cu gargaritze dar vreau sa ne facem si bratari amandoua.
fleur, ali, kimmy - imi pare rau k s-au dat peste cap bebeii cu programul de noapte...dar poate sunt doar niste zile mai agitate si o sa revina la normal pitik mea e mult mai linistita de cand am fost la biserica duminik...parca nici colici nu mai are asa de tare...Doamne ajuta in continuare!
balanta - tare de tot faza cu incurcatul bebeilor oricum ai toata admiratia mea pt cum te descurci cu 2 si singura
vineri as vrea sa ajung si eu la dr meu la controlul de 6 sapt (chiar vineri se implinesc). sa vdm dk e totul ok, ce face chistul meu minunat (am avut ceva dureri zilele trecute ). si bineinteles sa vdm dk primesc verde la dupa atata vreme cred k nici nu mai stiu cum se face...sunt virgina din tt pctele de vedere apropos, voi ati reluat "activitatea"? cum a fost? io ma simt un pik ciudat k mi-e k ma va privi diferit sotzul...plus k mi-e sa nu ma trezesc k incepe sa-mi curga laptele in momentele alea ar fi aiurea pt k sotzulache al meu are un feeling ciudat cand vede laptele meu, si prin frigider evita borcanasele deh, fiecare cu pasarelele lui cred k o sa pastrez sutienul pe mine
fetelor, 2 intrebari - ce putem sa luam in caz de durere de cap/migrena? ceva sa nu afecteze lapticul...si a doua - voi ati ramas cu probleme la "instalatie" (vb lui carmen) dupa nastere? io inainte aveam scaun zilnic dimi, eram ceas, iar acum... ba la 2 zile, ba in fiecare zi dar f dificil...mi s-a intamplat sa fac si cu sange, cred k am o fisura ceva care se tot reface dupa fiecare scaun chiar daca intre timp trece...ma dau cu galbenele dar nu stiu ce sa mai fac k sa revina la normal scaunele
andrrreea spune:
M-am uitat pe pozele voastre-super! Numai bbei frmuosi la oduiseea asta! Sa va traiasca!
mami de Andrei-David
cezariana 35 saptamani, 2235 gr, nota 8
ilenutza spune:
Fetele am citit numai lucruri naspa despre cezarret, lipsa libidoului -cea mai grava
Si cm daca se intarzie si cateva minute
Ce mai luati de protectie???? Termin si eu lauzia in curand...
ilenutza spune:
http://forum.anticonceptionale.ro/t33030-Totul-despre-alaptare.html#
Niste siteuri super
Kimmy spune:
Roxy ai atins un subiect interesant ,acela cu reluarea activitatii.Si eu sunt virgina sigur.Mai sa fiu pudica si alta nu...haha.Sotul deja a batut niste apropouri,asa ca nu se mai amana mult momentul.Sambata am controlul de 6 saptamani,dupa aia gata,nu mai am scuze .Eu vreau sterilet klar!Nici sa nu aud de pastile.Cred ca am luat in total cam un an,toata viata mea de om mare.Si avand in vedere ca nu mai avem in plan nici un bebe-aici imi si vine sa plang numai cand ma gandesc ca nu o sa mai simt niciodata mirosul asta halucinant de bebe pufos-pun sterilet sa scap de griji.
Chiar asa,de durere de cap ce se poate lua?Eu am luat un nurofen intr-o noapte ca ma durea de simteam ca-mi crapa cerebelul.Dupa ce am inghitit pastila mi-am amintit ca oare eu am voie?
Mai aveam de zis,da credeti ca ma lasa?
A,la noi nu e de moment programul haotic de papat din ora-n ora noaptea...asa e de cand am ajuns acasa de la maternitate...Dar,eu inca mai cred in miracole,si sper sa-si rareasca gaza mesele
ali24 spune:
Roxi si EU am probleme cu instalatia.cred ca fac o data la 3..inainte faceam in fiecare zi.deocamdata .ma bucur ca nu fac mai des ptr ca asa nu ma dor hemoroizii zilnic
In legatura cu reluarea activitatilor sportive primele Dati nu m a durut dar nici nu pot sa zic ca mi a placut.dupa cateva ture insa a redevenit la normal.si EU folosesc sutien
adarev spune:
salutare, salutare. Azi am pierdut si niste bani. De fapt, sper sa-i recuperez, nu conteaza, sanatosi sa fim. Laura, pleci in concediu, ce fain de tine.Ilenuta, ce mancare buna ai facut. Asa este cu cerazette, lipsa libidou.Eu am mai luat si inainte de sarcina, ptr. ca mai fumam si aveam 35 de ani. Dr. mi le-a recomandat din cauza fumatului, ca puteam sa fac av de la celelalte. Cel putin asa mi s-a explicat. Nu m-am ingrasat deloc, dar acum tot incurc orele.Ce spuneti de mine ca noi, abia acum ne-am apucat de prostii.La al meu ii este frica si acum ca cine stie ce e cu operatia. I-am explicat ca nu-i nimic acolo.Nu a fost cine stie ce.Sper ca data viitoare sa fie mai bine.De mancat, mananc de toate, nu cred ca are colici.
Ada