Piersicute de iulie-august 2012 (58)
Raspunsuri - Pagina 18
ilenutza spune:
Ca 5 ml/zi
Piciorul -revine dupa un an
Dureri de spate masaj de relaxare , e ok cu laptele
Luminita exista, acum e usor, dar dupa ce sta in fund si dupa ce face
6 ani e si mai usor,
mie mi se pare usor alaptatul si imi place ca e o scz sa ma odihnesc
muraturica spune:
E vorba de 5 ml calciu. Scrie si in prospect. E calciu Kids sau ceva in genul asta. Eu ma intrebam daca e musai sa il dau cu 2.5 ore inainte de papa ca mi-ar fi mai usor sa il dau inainte de masa.
Mersi mult. Va pup si fug sa o hranesc.
35+
Fleurdelise spune:
Fetelor, n-am disparut, a venit tati si nu ne vedem capul de treburi.
Felicitari tuturor piersicutelor care s-au crestinat weekendul asta! Ingerasii sa le fie aproape pururea!
Noi vrem sa mergem acum la biserica, sa-l impartasim pe proaspatul nostru crestin.
Kimmy, imi pare rau ca te chinui asa, dar este o etapa trecatoare, o chinuie si pe ea colicii. Ai incercat toate remediile mentionate de fete?
Ada, socrul tau este dincolo de orice inchipuire. Stai departe de el!
Muraturica, de ce i-a prescris fetei calciu?
Va pup pe toate, la noi este long weekend si poate evadam macar o excursie de o zi la munte.
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
Cine-ti saruta genele-n somn,
Si cine-i acolo cand ingerii dorm?
Toate zanele bune sa te ocroteasca,
Toate florile campului sa te infloreasca!
balanta_tm spune:
ioana, multumesc si ma bucur ca sunteti bine. eu am aflat tarziu ca ai nascut mai repede, nu stiu exact prin ce ai trecut, dar ma bucur ca sunteti ok.
ile, multumesc pt ideea cu masajul de relaxare.
am luat si eu scutece babylove dm si sunt f f multumita de ele. pana si kk sta mult mai bine in ele si da, sunt mai moi decat pampers; plus ca nu au miros. vineri am luat un pachet de proba si azi a mers sotul sa mai cumpere sa am pe saptamana viitoare.
Ca_Mila spune:
apropo de scutece...si eu am observat ca pampersul miroase, cel putin premium care ca ala il tot folosim. Voi ce folositi???
Bumbitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ca_Mila apropo de scutece...si eu am observat ca pampersul miroase, cel putin premium care ca ala il tot folosim. Voi ce folositi??? Mami de Ana (29.07.2012) |
Noi folosim Pufies, sunt multumita pana acum de ele ca-s moi si miros si frumos.
Carmen_80 spune:
Neatza. Am lipsit de la apel 2 zile ca am fost pe la tara sa probam patul pliant. Ce-i drept nu s-a acomodat prea bine in el, deh nu e patutul lui de acasa. Salteluta era cam tare, ii lipseau aparatorile cu elefantei, caluti si puisori, cr sa mai...nu e acelasi. Motiv pt care a avut si somnul foarte agitat, noaptea s-a trezit la 1.30-2.30, apoi de la 5-7, apoi la 8...si tot asa a tinut-o. Acum ca suntem acasa, a adormit la 23.00 si s-a trezit acum, la 5.
V-am citit dar nu am putut sa scriu ca mergea netul cam prost.
Ioana eu ii dau colief si espumisan ( nu cred ca ii face ceva bun), iar kk atunci cand face singur, urla vreo 20 de min de ne stie tot blocul. Ah si de ieri am inceput sa-i bag nan sensitive, sa facem trecerea treptat
Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana
carmina_s spune:
Buna dimineata!!! Va pup si dau cafeaua si biberonul.
Laura astetam detalii dela botez!
Felicitari tuturor piersicutelor crestinate
ZIZOU spune:
Neata.
Multam de cafea, Carmina.
Eu sambata am fost la o nunta, am incaput chinuit intr-o rochie dar cu pantofii a fost groaznic. Am dat cu putina crema pe picioare si mi-am inghsuit picioarele in ei dar m-au strans de nu mai puteam iar cireasa de pe tort a fost coloana si piciorul stang care ma dureau la fiecare pas.
Acum pitica sta pe burta in patul mare si de vreo 5 minute se hobeaza la motan. Sper sa adorma ca mi-e somn si vreau si eu sa trag un pui de somn cu ea.
Ada, cred ca saream la beregata lui.
Iuli, imi pare rau ca treci prin asa ceva. Sper sa iti revii cat mai repede.
ali24 spune:
Buna.mersi de cafeluta
ca Mila si la mine ISi facea greata de la bibi si isi mai face si acum cateodata.incearca sa io Dai cat mai finut si chiar daca o scuipa afara dupa cateva minute mai incearca.eventual pune 2stropi de laptic pe ea.
Cat despre treaba ca vor veni perioade si mai grele(ioana parca zicea).eu zic ca asta e CEa mai grea perioada mai ales daca esti la primul bebe.e greu ptr ca automat se schimba viata radical.te trezesti cu un bebe in brate la care de multe ori nu Sti ce sa II mai faci.dar cu timpul ne acomodam si stim sa le intelegem nevoile.si chiar daca mai plang ca le ies dintisorii,chiar daca te gabesti de spate cand incep sa umble si se mai julesc si cate si mai cate tot nu cred ca e mai greu ca acum.asta e parerea mea.poate la altele a fost altfel.
Pupici mai revin