Piersicute de iulie-august 2012 (58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

aaaaaaaaa si cu slabitul stau fff prost de unde sa slabesc cand eu mananc mai mult decat in sarcina, pai ce sa fac daca ma ia foamea, mai ales dupa ce alaptez sau ma mulg ma ia si foamea si setea, asta si noaptea si eu mananc nu ma las

Mergi la inceput

Am fost si noi cateva zile la tara si a fost tare bine...acolo bunicii, matusi, unchi etc dornici sa tina in brate bebelina, bine a mai fost.... ca noi acasa suntem doar eu si sotul, care daca este plecat raman doar eu cu bebelina, care daca imi simte mirosul ma si cauta de tzitzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Buna fetelor. Profit si eu de cateva minute libere ca sa dau un semn de viata. Reusesc sa va citesc dar nu apuc sa scriu cu doi copii care vor amandoi atentie in acelasi timp.
In primul rand, vreau sa felicit si eu pe micii crestini care au primit taina sfanta a botezului sau care o vor primi azi. sa creasca mari, sanatosi si in credinta lui Dumnezue.

Mami de doi leuti - Ana si 36+ Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata fetelor.Intru si eu repede sa nu ma dati disparuta.
La noi e dezastru.Va spun sincer,nu stiu cat mai rezist asa.Pur si simplu nu mia vad luminita de la capatul tunelului.Vb Camilei,sunt pe post de suzeta.Nu apuc sa fac nimic de ea.Nu asta e problema,dar sunt epuizata,fizic si psihic.Daca pana acuma eram foarte suparata ca nu am reusit s-o alaptez pe Timea,imi zic Doamne iti multumesc ca nu am trecut prin ce trec acuma.E minunat sa alptez,dar si costul e mare.Am incercat sa-i dau si lp in speranta ca o sa reusim sa dormim macar 4 ore legate o data,si gata,nu mai accepta.Aseara a baut cumva 30 ml,dupa ce ne-am tzitzilit de la 7-10,si a dormit 4 ore,apoi 2,apoi au inceput colicile la 4.30 fix ca de obicei si gata somnul meu.Suzeta tot nu o vrea.Ma doare spatele de mor,sa nu mai vorbim,ca pentru lapte ma chinui intr-una,ca daca sar peste o cana de ceai,sunt fleoscaita .Mai nou nu tace nici in masina,nici in carucior,nici patut,nici scoica mai mult de 2 minute cand e treaza.A,si nu doarme decat pe burta,ca daca o pun pe-o parte se trezeste in 5 minute .Si pe langa asta sa incerc sa fiu si zen,ca deh,ma simte...apoi,s-a trezit si sotul sa fie stresat cu munca,deci din partea lui ajutor aproape de zero.Acuma s-a dus la cumparaturi cu Timea,macar atat.
Am fost si eu ieri la control,toate bune,liber la acrobatii,doar ca...va cam dati seama la programul meu,cred ca mai poate sa astepte mult si bine
Ma duc sa bag macar o masina de rufe,ca azi maine dau pe-afara din baie.
Sa aveti o duminica placuta ,ma scuzati ca nu nominalizez,nu mai am timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

of kimmy ce greu iti e si tie.tinem pumnii sa treaca cat mai repede aceasta perioada grea si sa vezi luminita de la capatul tunelului
ada luzi socri mai ai si tu.pot sa se ia de mana cu a mei

aruba noi suntem cam departe dar nu se stie cu incuscritu niciodata

ca mila la fel a fost si la noi pana sa descoperim suzeta adevarata.mai putin si imi schimbam numele in suzi

maria chiar iti simteam lipsa ca inainte scriai mult mai des

bumbiza multumim de capucino

ramo distractie placuta

laura te asteptam cu vesti de la botez.pe micutul crestin l am vazut deja pe fb.a fost tare frumusel si mi se pare ca si cuminte

fleur esti absenta de la raport?pe unde umbli gagica?

delia,freedelia,biribu si cele ce nu ati mai intrat de mult ce mai faceti?mai dati cate un semn din cand in cand sa stim ca sunteti bine
duminica frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Fetele si eu vreau sa-i dau suzi, dar nu vrea si nu stiu ce sa fac ca s-o accepte. Am incercat sa i-o tin cu forta si a varsat cu jet si nu am mai insistat. Sau sa iau mai multe feluri si sa le incerc? eu am vreo 3 bucati, dar toate le-am luat de la nuc, doar culorile diferi si eu desteapta foc, la fel am afcut si cu sticlutele am laut o gramada, culori si feluri si ea nu foloseste nici una

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

azi noapte mama s a descurcat f bine iar robert a fost tare intelegator, a ajutat o cu Victor

am incaput si in una din rochiile de "seara" si am stat de la 19:30 la 1:00 (cand nu am mai rezistat cu sanii, erau de ziceai ca am 4 nr in plus, dar chiar nu aveam chef sa car pompa cu mine)

o sa pun azi cateva poze pe FB

aruba, ada incercati cu vergisal de la favisan

ada scuza ma dar socrul tau e cu capul...

fleur ma bucur pt rezultatul bun

ca_milla n am idee ca am decis ca nu ii dau... si eu mananc dezici ca am facut foamea luni de zile si in plus dulciuri zilnic

kimmy poate e doar o perioada

cum au fost botezurile in wk?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

eu sunt varza. de 2 zile, eric ma trezeste de la 4 dimineata si nu mai adoarme pana pe la 10, ba ca vrea mancare, ba ca are colici iar peste zi adoarme extraordinar de greu . vrea doar in brate. la mine . sper sa nu dureze mult perioada asta...

parfum eu nu mai folosesc inca din sarcina. piciorul mi-a crescut si mie si nu imi mai vine bine aproape nimic...

iuli, imi pare f rau ca treci prin asa ceva cu sanii/alaptatul. cat dostinex iei? cate 1/2 pastila de 2 ori pe zi vreme de o sapt? bafta maxima.

despre socrii (mai ales despre soacra mea), ooooo, cate as avea sa zic!!!

edit: ca sa fie tacamul complet, de cateva zile ma doare tare spatele, asa ca am inceput tratament cu injectii diprophos. probabil ca dupa atatea luni de stat in pat, trecerea brusca la efort a scos in evidenta sensibilitatea ce o am la coloana. plus ca mama si bunica au fost operate de hernie de disc, asa ca ma "ajuta" si "mostenirea"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Muraturico, esti sigura ca dr a zis 5 ml de calciu dimineata si 5 seara? ? ca mie mi se pare f mult. Nu e cumva 0,5 ml?
Noua ne-a zis maxim 1 ml pe zi. trebuie sa ii dai inainte de masa ca altfel e posibil sa il dea afara. Si il ajuta si la somn :-)

Citat:
citat din mesajul lui muraturica

Multumesc fetelor pentru incurajari privind alaptatul. E mai bine acum, dar nu perfect. Va povestesc mai multe cand am mai mult timp.
Iuli, imi pare rau sa aud ca e asa rau cu sanul tau.
Felicitari micutilor crestini si mamicilor.
Am si eu o intrebare, pls help. Dr. a zis sa ii dau calciu 5 ml dim si 5 seara. A zis ca dupa calciu ar fi bine sa nu mai papa 2 ore jumate. Asta inseamna sa ii dau dupa masa ceea ce e foarte greu ca adoarme. Oare e bai mare daca ii dau inainte si nu respect cele 2 ore jumate. Oricum, din 5 ml o data se mai pierd pe langa si niciodata nu inghite tot. Voi ce stiti?
Multumesc anticipat si sper sa intru maine cu mai mult timp.

35+

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Ada, vai de capul tau....omul ala e nebun? De ce nu-i zici vreo 2? mi se pare stupid sa accepti asa ceva dupa ce te-ai chinuit in halul in care ai facut-o! In rest, despre soacra...numa de bine. Ma scoate din minti si pe mine!

Ca-Mila, Kimmy, va inteleg perfect. Si a mea incearca sa ma transforme in suzeta dar fac tot posibilul sa nu o las. Sa vedem daca ma tine

Balanta, insanatoshire grabnica. Cred ca iti este foarte greu...

Maria, sa ai spor cu BB.

Si cand te gandesti ca lumea spune ca acum e usor si ca perioada grea vine mai tarziu cand nu stau locului...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput