Piersicute de iulie-august 2012 (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Fleur ce bine ca ai sc#259;pat de diabet.de acum putem sa te invitam si pe tine la cate o placintica
Roxi frumos tortuletu
Iuli imi pare rau ca ai a#537;a probleme
Porumbita cat ai tras saracuta de tine.sper sa iti treac#259; cat mai repede sa te poti bucura fara dureri de minunea ta
Ramona Laura distrac#539;ie pl#259;cut#259;.asteptam cate o feliuta de tort
Ada relaxare pl#259;cut#259; la tara
Aruba sunt intradevar fffff frumoase piersicutele voastre (de sex feminin)dar sa sti ca nici noi cele de sex masculin nu ne l#259;s#259;m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari privind alaptatul. E mai bine acum, dar nu perfect. Va povestesc mai multe cand am mai mult timp.
Iuli, imi pare rau sa aud ca e asa rau cu sanul tau.
Felicitari micutilor crestini si mamicilor.
Am si eu o intrebare, pls help. Dr. a zis sa ii dau calciu 5 ml dim si 5 seara. A zis ca dupa calciu ar fi bine sa nu mai papa 2 ore jumate. Asta inseamna sa ii dau dupa masa ceea ce e foarte greu ca adoarme. Oare e bai mare daca ii dau inainte si nu respect cele 2 ore jumate. Oricum, din 5 ml o data se mai pierd pe langa si niciodata nu inghite tot. Voi ce stiti?
Multumesc anticipat si sper sa intru maine cu mai mult timp.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Michelle, stiu ca nu se renunta la alapta din cauza mastitei; am vazut si aici pe forum ca se poate sa continui alaptarea dupa mastita ( aruba a reusit). La mine a fost insa o alaptare defectuoasa, nu am reusit niciodata sa alaptez din sanul drept ( de golit sanul nici nu se punea problema), s-a facut acolo o ditamai galma plina cu puroi, canalul s-a blocat in niste noduli pe care eu ii stiam acolo demult (diagnostic vechi de mastoza fibrochistica). Daca as fi reusit eu sau dr sa deblocam sanul, poate poate, dar eu am avut un momennt cand am clacat si am decis ca nu mai suport. Asta e, sper sa ma ierte bebelusul meu, am facut si eu cum am crezut ca sa raman intreaga la cap

Bb al meu are niste colici rai de tot, ieri a tipat toata ziua ca din gura de sarpe, mi se rupe nima cand il vad cum se chinuie; din seara asta am inceput cu colief, sper sa il ajute un pic. Pana acum am incercat sab simplex, bonnisan, gripe water, infacol - cu infacol doua pipete este cat de cat ok, problema mea e ca mai am doar un flacon, trebuie sa vd cine imi mai poate aduce cateva.

Va pup, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Buna seara fete dragi!
Eu am niste emotii (dar de bine) pt ziua se maine de nu pot sa dorm. Am culcat fetele, mi-am pus parul pe bigudiuri si acum ma uit la tv. Dimineata la 9 merg la machiaj, la 12 vine lumea acasa si la 14 mergem la biserica.
Din cate am vazut, vremea va tine cu noi.
O noapte usoara sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

IUli: hai ca noi zici ca suntem surori, si eu aveam mastoza chistica depistata acum vreo 3 ani la o ecografie. A cedat galma in urma tratamentului cu Augmentin? Intreb pt ca mie mi-a zis doctorita ca trebuie musai perfuzabil, am facut o saptamana de Cefort (antibiotic) si Metronidazol (antiinfectios) la 8 ore, deci ff puternic tratamentul si abia asa mi-au cedat galmele din san. Ai facut si ecografie de san? Mie mi-au facut in prima zi de internare si apoi m-am dus cand am terminat tratamentul sa fac alta, ca sa aiba ce compara. Inca nu trecusera de tot, dar 90% erau resorbite. Oricum, eu te inteleg perfect, stiu ce dureri cumplite apar, eu plangeam efectiv cand masam sanul bolnav, ma si vedeam ca ajung la cutit ( ma rog, drenare, dar tot imi inchipuiam sanul cu cicatrici).

Dana: mi-e ca si eu am ramas cu piciorul mai mare, am vreo 5 perechi de balerini care nu ma mai incap, imi vin doar aia care erau lejeri inainte. Eu inca sper sa isi revina si picioarele mele ... vise, nu?! La pantofii cu toc nici nu m-am incumetat sa probez, ca n-am avut nevoie de ei. Sambata viitoare merg la o nunta, atunci o sa aflu cum stau.
Mai am si problema sutienelor, care nu ma mai incap. Am tot vrut macar cand ies in oras sa nu port sutienele astea de mamaie, dar inca nu am ajuns sa imi iau altele deci numai cu bluze si rochite largi m-am afisat, ca daca pun ceva mulat arata ca naiba sutienele de alaptat umplute si cu tampoane . Din punctul asta de vedere abia astept sa creasca bebe si sa termin alaptatul.

Fetelor voi aveti vergeturi pe sani? Eu m-am umplut si imi vine sa mor de ciuda Si nici nu suport sa ma dau acum cu creme sau uleiuri ca imi transpira in sutien, se lipesc tampoanele de san, e oribil. Nu mai zic ca aluneca si prostia aia de protectie de silicon, ar trebui sa ma spal inainte de fiecare alaptat... Pe burta si pe picioare n-am nimic, in schimb sanii au fiecare 4-5 linii mov pe partile dinspre exterior. Abia cand oi termina alaptatul o sa ma ocup, dar sunt convinsa ca va fi prea tarziu.
Apropo, sunt incantata ca am gasit niste tampoane de san ft bune si subtiri, de la Lansinoh. Sunt si mai ieftine decat Chicco si Nuk, ce foloseam inainte. Au la farmacia Tei.
Voi va dati cu parfum? Eu am citit ca e posibil sa irite pe bebe si de cand am nascut n-am mai folosit, dar mi-e cam dor ...

Ada, Ali, de cavaleri promit sa ma ocup cat de curand, vorba aia poate ma incuscresc cu careva de pe aici, nu se stie :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

alina
Nu a cedat inca galma de la augmentin, iau abia de ieri si inca e lafel de dureros, dar nu mai e la fel de rosu. Temperatura a scazut la 37,2, dar tot ametita sunt si imi e rau. Eco nu am facut, o sa fac luni, dr a zis ca facem dupa cateva zile de tratament, sa vefem cum stam. Fiecare dr cu metodele lui, se pare. A zis ca daca nu e mai bine dupa 3 zile de augmentin, trecem pe alt antobiotic si vedem. Eu facusem o eco marti, pt ca aveam un nodul nou in axila, atunci dr a vazut canalul infundat si a zis sa golesc neaparat sanul, dar nu am reusit. Asta e. Doamne ajuta sa fie asta singura problema pe care sa o avem! Bine ca suntem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata! Va servesc cu un capuccino cu mult lapte, sa nu agite piersicutele prea tare

Am intrat si eu pe picasa ieri si am vazut frumusetile, nu nominalizez pt ca n-as vrea sa uit pe careva. Am pus si eu cateva poze cu printesele mele, le aveam puse si pe fb.

Fleur, ma bucur ca a disparut diabetul.

Iiuli, imi pare rau ca te chinui cu sanii, sanatate multa!

Ramona, petrecere frumoasa! Sa nu planga mult Riana!

Muraturica, eu nu stiu sa-ti raspund ref la calciu. Dar vroiam sa va intreb, am vazut ca sunteti mai multe mamici carora le-a recomandat medicul sa dea calciu bbilor, e ok sa ia asa mici, fara analize in prealabil? Mie inca nu mi-a zis nimic pediatra dar o voi intreba. Dar a recomandat sa incep sa-i dau vit D mai repede pt ca are fontanela cam mare.

Aruba, eu am facut vergeturi micute sub sani si s-au estompat dupa ce am incetat alaptarea si si-au revenit sanii la forma initiala.

Diana, bafta la gradi si la scoala! Mai pune poze cu frumuseii cand ai vreme, chiar daca stergi albumul dupa, dar sa-i mai vedem si noi.

Gata timpul meu, tre sa ma ocup de caprita cea mare. Cea mica e cumintica inca, multumesc lui D-zeu, papa, nani, kk, se mai strange de burtica dar face fata cu brio durerilor. Duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Va dau cafeaua. Parca nu a dat nimeni dimineata asta. Nectarel nu se Mai trezeste Asa DES noaptea. Ne chinuim din nou cu caca. E foarte bine la curte dar aseara socrul meu iar a luat- o razna. I-a dat Soacra-mea sa Tina 2 minute copilul si asta mic a inceput sa planga . Eu eram cu Tudor pe langa piscina si era si intuneric. Nu va pot spune ce a inceput sa tipe ca nu vin Mai repede, dar eu eram spre el, ca nu-mi doresc copilul asta si sa spun ca si-a dat el seama de asta. Am ramas cu guar cascata. Nu Mai trek pe aici , sa ramana cu casa lui, cu tot ce vrea, ca eu Asa ceva nu am Mai pomenit.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Buna dimi

Felicitari noilor crestini, Dumnezeu sa-i ocroteasca mereu.

Ali si eu am facut controlul de 6 sapt la 4 sapt ca doar avem acelasi dr.

Si noi ne pregatim de botez duminica viitoare.

in pantofi nu mai incap nici eu si nici nu mai cred ca o sa incap vreodata, vergeturi pe sani am inca dela vreo 4 luni, in ultima luna de sarcina mi-au aparut si pe ....peste tot, asta sa fie toata problema.
eu am alta problema, cred ca sunt pe post de suzeta pt Ana. Cand vrea sa doarma doar cu tzitzi in gura vrea, si asa am ajuns sa ne tzitzalim mai toata ziua. Ieri i-am dat sa pape si nu o lasam prea mult si nu a dormit mai toata ziua si aseara sa te ti...rupta de somn, nici macar plimbarea cu carutul de 2 ore nu a facut-o sa doarma, i-am dat sa pape si ne-am chinuit vreo 2 ore sa o facem sa doarma fara sa-i mai dau tzitzi, am reusit, dar saraca a cam urlat. Asa ca a adormit la 23 s-a trezit la 2 a papat si somn din nou pana la 5 apoi la 8 si doarme si acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Bumbita, cred ca am scris in acelasi timp.Mai vroiam sa spun ceva.Iuli, sper sa te refaci cat Mai rapid. Aruba si mie mi-au aparut niste vergeturi, nu stiu nici eu ce sa fac.

Ada

Mergi la inceput