Piersicute de iulie-august 2012 (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Ce misto e tortul asta !!! Oare mie mi-ar iesi la fel de perfect ?

http://www.supereva.ro/info.asp?id=9334

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

'Neata, fetelor!

Ne mutam dupa ce terminam capitolul acesta, nu ne da nimeni afara pana atunci.

Noi nu avem noutati, bebe e cuminte ca de obicei, ne pregatim pt. scoala si gradinita, tocmai am aflat ca ar incepe pe 17 in loc de 10, sa vedem daca se confirma.

Va pup, azi sunt prin zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

'Neata, fetelor!

Ne mutam dupa ce terminam capitolul acesta, nu ne da nimeni afara pana atunci.

Noi nu avem noutati, bebe e cuminte ca de obicei, ne pregatim pt. scoala si gradinita, tocmai am aflat ca ar incepe pe 17 in loc de 10, sa vedem daca se confirma.

Va pup, azi sunt prin zona.

Diana, mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008), Alexandru (16.01.2010) si Irina (18.06.2012)

Bine Diana, cum spui tu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Pai daca vreti musai acum, ne mutam, nu-i bai. Nu trebuie sa faca nimeni cum vreau eu, doar mi-am spus o parere .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Fetelor ma tot uit la poze pe picasa si pe Fb, sunt efectiv indragostita de fetitele de la odiseea noastra. Una mai frumoasa ca alta, Pusi, Danett, Roxy, Camila, aveti niste minunatii de printese. Nu mai zic de pozele mamicilor care au cate 2 fetite, Michelle, Rocsy, Gabriela, Kimmy... ma faceti sa imi doresc si eu inca una! Eu care inainte sa raman si pana la prima morfo fetala vroiam baiat, acum sunt asa fascinata de fetite ca mi-as mai dori una.

Eu ma mai invart prin casa, fac ordine, soacra sta afara in curte o pazeste pe bb care doarme in landou. Cand se trezeste o alaptez si o tai spre parc, a ajuns sa fie nelipsita plimbarea in parc, o facem ziua pe la ora pranzului si imi prieste si mie si ei. Eu fac miscare, ea doarme. Mai am de dat jos 3,5 kg si sper sa termin cu ele intr-o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Neata, fetele. Noi suntem la Tara si e Tare bine. Laura, Ramo Petrecere frumoasa. Avem si musafiri azi . Ne pregatim de scoala.cand ma gandesc ce mare e Tudor. Nu Mai e mult si-mi vine cu vreo mandra.Fleur ma bucur ca s-a rezolvat cu diabetul. Porumbita, fata mea ai tras si tu cu operatia si cu hemoroizii, sper sa rezolvi. Aruba, ai dreptate sunt frumoase papusicile noastre, dar si cavalerii nostri....Noi ce sa Mai spunem de greutate, ca suntem codasi, dar crestem noi. Va pup pe toate.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Revin cu vesti nu prea bune, pt mine s-a cam incheiat povestea cu alaptatul. Am fost ieri la dr, am mastita si, pe fondul unor probleme mai vechi in sanul respectiv, dr a propus sa renunt la alaptat. Intai am incercat sa desfundam, eu nu am rezistat de durere si am zis gata, asta e. acum iau pastile antilactatie - dostinex -, augmentin de 1000, paracetamol si ketonal supozitoare si speram sa treaca. Zona unde e umflatura arata f urat, e cumva iesita in afara si doare f rau, sper sa nu ajungem la metode mai drastice. Acum iar stau cu comprese cu gheata si imi e tare dor sa il pun pe bb sa suga.

Laura, ramona, samva dstrati la botez. Eu inca nu am aj sa fac nici molifta, nici macar nu stiu cum se proedeaza. Ada, ce bine ca va relaxati un pic la aer. Lasa ca Nectarel desi e mic, e cel mai voinic . Aruba, si eu sunt topita dupa fetitele de aici, si eu mi-am dorit ffff mult fetita, dar acum sunt ffff fericita cu motanelul meu . Poate data viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Ce misto e tortul asta !!! Oare mie mi-ar iesi la fel de perfect ?

http://www.supereva.ro/info.asp?id=9334

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia (26.06.2012 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Da, e fain,n-are de ce sa nu-ti iasa, singura chestie mai delicata e sa se tina bine bomboanele alea, sa nu cada de pe lateral. Nu-mi plac bomboanele Maltesers, as pune Rafaello...aoleu imi ploua-n gura .

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

Cine-ti saruta genele-n somn,
Si cine-i acolo cand ingerii dorm?
Toate zanele bune sa te ocroteasca,
Toate florile campului sa te infloreasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Iuli, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva..

Ada, cat are Nectarel acum? greutate ma refer.. Miss u!

Carmen, tu ii dai doar colief pt colici? A mea se screme c at e treaza de ma sperie. Nu mai stiu ce sa fac. Parca acum au inceput mai rau ca pana saptamana trecuta ne descurcam doar cu Gripe.

Aruba, alea 3,5 kg nici nu se mai pun . Sunteti tare frumoase si mama si fata, nu-ti face griji. Dar am vrut sa te intreb cum a ramas cu numarul la picior, ca eu am pus-o! Am 39 acum de la 38 inainte si am inceput sa imi cumpar incaltaminte noua ca nu-mi mai incape piciorul in cea veche. Asta imi mai lipsea...

Fleur, ai facut din nou glicemia provocata?

Pup toate fetele!

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Iiuli NU se intrerupe alaptarea daca ai mastita!

Distractie frumoasa la botez celor ce ii crestineaza azi pe cei mici

Mergi la inceput