Piersicute de iulie-august 2012 (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

EU controlul de 6sapt l am facut la 4 si dr mi a dat liber ptr ca mi a spus ca totul e vindecat.eu oricum actionasem cu vreo 2zile inainteca nu mi a mai curs nimic.
La sport mi a dat liber dupa 8 sapt dar sa nu exagerez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Michelle, camera e d-link DCS-932L, este wireless, are doar cablu de alimentare, transmite audio-video, poti vedea transmisia de oriunde de pe orice calculator din browser sau prin aplicatie pe smartphone sau tableta. Are leduri infrarosii, se vede destul de bine si noaptea. Singura problema e la sunet, pe transmisie se aude un fasait ca un white noise. Exceptand partea cu sunetul noi suntem foarte multumiti de ea.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Iuli da-te pe tot sanul cu garmastan si maseaza-l

I nu a mai facut kk de 2 zile, a fost agitata aseara vreo
10 min si asta seara cam 40
Sper maine dim sa iasa, acum sta la san de vreo juma se ora.
Am fost si azi la mare si i s-a redus considerabil productia de muci
Se poate ajunge f usor la constanta pe autostrada, o excursie de o zi e super.Noi numai excursii de o zi faceam cand erau copiii mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Ada, Ioana, multumesc pt raspunsuri. Am sunat si eu azi la Giulesti, unde am nascut, si mi-au zis ca ma contacteaza ei luni sau marti ca se pare ca au venit vaccinurile.
Sanatate multa lui Nectarel, sa nu fie grava treaba cu hernia, of!
Daconst, cred ca in De e alta schema de vaccinare daca mi-aduc aminte bine. Cred ca vaccinul asta anti TBC nici nu se face.

Iiuli, maseaza bine ca sigur ai canalele infundate si sa nu dai in vreo mastita Doamne fereste! Nu iese nimic la pompa din sanul ala?

Carmen, Viairo, Michelle Cred ca tot spre Motorola ma indrept si eu.

Roxypuy, naspa cu ciclu. Eu sper sa patesc si de data asta la fel ca la prima fetita, cat timp am alaptat-o n-am stiut ce-i ala ciclu...
Asteptam poze.

Porumbita imi pare rau de starea naspa. Din pacate sarcina/nasterea vin la pachet si cu lucruri urate...

Gata, hranit pui mic, halit si eu ceva si acum ma bag la somn. Ne auzim maine, cred ca la noul capitol. Noapte usurica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Hop si eu...
Laura: petrecere frumoasa la botez, sa fie cuminte Andrei la scaldatoare si sa-i zambeasca toti ingerii cand il inchina preotul la altar!

Am fost azi la dr. si sunt tare fericita ca diabetul nu mai este! Yupiiiii! Tare emotii aveam, cica aveam 50 % risc sa il "pastrez" dupa sarcina, bine ca nu mai e. Mi-a facut si control jos, totul ok.
Mie mi-a zis ca pot face orice sport, dar usurel si progresiv, nici un efort mare brusc.
Bb l-am luat cu mine, a fost super cuminte mititelul aproape 5 ore cat a durat incursiunea la dr (am asteptat f mult acolo, vreo 2 ore), a dormit non stop. Acasa a papat pana acum in 2 reprize de cate o ora, sa recupereze.

Am facut mancare si acum m-am asezat la tv si forum, dar sper sa ma culc la o ora rezonabila.

Pup you all!

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

Cine-ti saruta genele-n somn,
Si cine-i acolo cand ingerii dorm?
Toate zanele bune sa te ocroteasca,
Toate florile campului sa te infloreasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Neatza!!!! Am venit cu cafeluta!
E prima trezire de aseara de la 22. Mai nou, tot asa program si-a facut.
Si eu am fost joi la control. Totul f bine, liber la sport insa sa nu fortez abdomenul, deocamdata.
Maine avem si noi botezul...parca am emotii deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Neatza...in dimineatza asta mi-e cam somn ca ne-am dat putin progr peste cap. Aseara a cazut lat la ora 22, nu a mai vrut sa manance lp, decat tzitzi, asa ca s-a trezit la 3 prima data si la 6.30 a doua oara... Nu-i foarte rau, dar imi placea varianta cu o sg trezire.

Ramona, Laura petrecere frumoasa la botez si sa aveti parte de piersicute cuminti si la botez si dupa.

Mie mi se pare ca Patrick s-a linistit bine de tot. Ori ca i-au mai trecut colicii (traiasca colieful), fie datorita botezului, fie datorita amandorura combinate. Dar fetelor, e alta viatza. Ieri am reusit sa ma spal la par, sa calc cat a dormit el, pe seara am fost cu sotul la cora, apoi am venit, a mancat si am iesit afara...parca e alt copil...

Ah, i-am luat un pat pliant. E promotie la cora la 250 ron (de la 320)

Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

Acum am intrat pe picassa sa mai pun si eu cateva poze si wowww .... cate poze frumoase cu bebelusi minunati ! Toate piersicutele noastre sunt deosebite , mai mare dragul sa le privesti .

Mergi la inceput

IIuli : sum esti cu sanul ?

Mergi la inceput

A DESCHIS CINEVA SUBIECT NOU LA BEBELUSI ... SAU DESCHID EU ???

Mergi la inceput