Piersicute de iulie-august 2012 (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

n am idee...
marti ma duc la ctr de 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

da,da trebuie umplut repede capitolul ca nu se stie.

eu am o problema:de ce trebuie sa astepte si fetele cu ceza 40 de zile???
hai ca la naturala se intelege,ca dureaza pina se repara,dar la taietura pe burta ce are??

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Fleur, multumim pt mesaj. Sa le fie de bine viitoarelor mamici.

Gabriela mie mi-a zis dr ca sport usor dupa o luna jumate, adica o bucicleta, ceva pt picioare in principal si abdomene dupa 3 luni.

Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

hai ca la naturala se intelege,ca dureaza pina se repara,dar la taietura pe burta ce are??

Din cate stiu eu nu are importanta cum nasti , doar sunt fete care nasc normal si nu sunt taiate si tot 6 sapt asteapta pentru ca totul consta in strangerea uterului care trebuie sa revina la normal . Totusi ceva s-a intamplat acolo si pana la urma dupa 6 sapt ai tot timpul din lume sa te " joci " , eu personal nu vad o graba si chiar ma bucur ,sa ma astepte , sa vada si el cum este , eu nu vad o nenorocire in asta .

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Din ce am inteles, activitatea sexuala trebuie sa astepte terminarea lohiilor. De asta se rotunjeste la 40 de zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hola! girls, panica la discoteca...mi-a venit ciclul de ce pana mea o fi venit asa de rpd nu stiu...si fix azi cd trebuia sa merg la dr la control am simtit io aseara asa o jena prin burtik jos da ma gandeam k e prea dvrm...si azi surpriza! chilotul plin de sange aveti idee ce pastile putem lua pt dureri (in caz k ma apuca ceva k deocamdata sunt ok)? inteleg ca unora le-a permis dr sa ia nurofen sau ketonal din cd in cd k ar fi ok cu alaptarea...

ieri am avut sedinta foto cu pitik de fapt, ea cu tac'su...k cica tre sa fie elemente contrastante nu stiu cum...deh, daca aveam baiat eram si io eroina abia astept sa vad cum au iesit pozele

in alta oridne de idei - a cam scazut productia de lapte de cand a inceput sa suga mai viguros si mai mult pitik, am cam inceput sa raman fara lapte pe parcursul zilei...plus k ea trage f bine si mananca suficient doar atunci cand am sanii full ceea ce inseamna k tre sa las sa treaca minim 5-6 ore intre mese...am sporit cant de ceai, incerc sa mananc cum trebuie, sa ma odihnesc dar deocamdata vad k tot nu e suficient. drept pt care ii dau cam 2-3 mese cu LP. asa k deocamdata adio vise de stocare LM pt cand plec la botezul de sapt viitoare...

va poop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

are legatura cu lohiile ... la mica inca mai pica un pic de ex...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Bumbita
la cluj este. Este si la Gine 1 si la particular la Ginia. Eu la Cluj l-am facut.

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza

Si inca ceva f important, mai este vreo piersicuta fara BCG facut? Eu am un mare stres cu asta si nu stiu cum sa fac sa il gasim si sa-l facem mai repede :(

mami de bumbita (31.03.2010) si de piersicuta (20.08.2012)

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Fetelor, haideti ca am patit-o si eu cu sanii. Am mai zis ca eu pot alapta/scoate lapte doar din sanul stang, dreptul nimic, e mamelonul ombilicat, nu iese nici cu mamelon, nici cu pompa, de bb ce sa mai zic, nici atata. Iar de azi dimineata sanul stang s-a inrosit si e umflat si ma doare destul de rau. Am si un pic de temperatura - 37,5. Am pus comprese cu gheata pe el si stau acum asa, oare trece sau ar trebui sa ma duc la doctor? Aruba si alte fete care au patit, e grav oare sau nu deocamdata?

Doctorul meu a spus ca dupa 3 saptamani de la ceza pot incepe exercitii usoare de tonifiere si inot (asta daca totul e ok cu operatia). Sala, fitness, tenis - dupa 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Of, sun ametita rau se pare. Despre sanul drept voiam sa spun ca e rosu si umflat si doare, adica cel din care nu curge nimic.

Mergi la inceput