Piersicute de iulie-august 2012 (58)
Raspunsuri - Pagina 12
Porumbita spune:
pot sa va zic ca am draci?
da ce draci....
- deci fisura aia anala nu pare sa se inchida si parca vad ca nici luni nu pot face ligatura (asta dupa ce mi a luat o vesnicie sa imi fac curaj sa incep sa "lucrez" hemoroizii)
- cezariana nu s a inchis complet... tot mai e cam un pic... nu mult dar oricum in curand termin tubul de actovegin..ma asteptam sa se fi inchis pana acum
- maine mergem la nunta si sunt stresata dc maicamea se descurca cu amandoi seara/noaptea
- am 58.5 (si aveam 56-57 cand am ramas) darrrr s-a schimbat conformatia cumva ca nu intru in majoritatea hainelor..,. ori nu stau pe sold ori nu le inchid peste sani ...
stiu ca e politica strutului da abia azi am probat posibile rochii de luat pt maine la nunta
- am o gramada de lucru si nu am chef... e drept cel mic doarme pe perna la mine in brate, burta in burta (sa pot scrie totusi la laptop) dar sigur as putea sa imi vad de treaba... imi trebuie insa si chef... uf...
- ar tr sa bag mai mult pompa ca sa stochez mai mult (congelez maxim 80-100); stiu toate regulile ca doar le am mai aplicat odata (bagat pompa mai des, in speta noaptea, baut ceaiuri de stimulare etc)... dar... nu am nici o tragere de inima...
partea buna e ca am rezolvat cu invitatii si restaurantul pt botez; doar cu fotograf/dj mai am de rezolvat.
si ma gandesc serios ca tr sa platesc o animatoare pt copii, ca sunt vreo 9 intre 3 si 6 ani;
ceva idei de preturi? recomandari? la restaurant incepe pe la 1:30 si ma astept sa tina spre 8-9 seara
Gabriela82 spune:
salutare!
bag si eu nasul un pic inainte sa ne mutam la bebelusi.
Fleur multumim pentru cuvintele frumoase!
Felicitari pentru micii crestini! Sa va fie de bine si sa fiti sanatosi!
Raportam si noi 1 kg si 5 cm in plus dupa rima luna. De dormit inca doarme bine cu mici exceptii cand si cand, incerc sa nu ma stresez cu ore fixe sau vreun program deocamdta.
Aruba eu am 2 tipuri de pungi ptr lapte, pe cele de la Medela scrie ca nu se lasa la temp camerei iar pe cele de la Lanshinoh scrie ca poate fi lasat intre 6-8 ore la temp camerei
cred ca asa cum a zis Fleur cu geanta termo e cel mai indicat.
Ilenutza multumim de site-uri, am citit articolul despre alaptare, mi-a placut, restul le-am salvat
Mami de printesa si www.pregnancy-duedate.com/tickers/9xlrjurzqtkpvwvr.png" target="_blank"> 40s +
ARUBA spune:
Gabriela: am uitat sa zic ca m-am uitat la pozele tale , ai doua fetite SUPERBE!
Mygirl: eu stiu ca si legarea trompelor are destule efecte nedorite.. si eu iau totusi in calcul pt viitor.
Eu iau Cerazette, nu stiu cum altfel as putea sa ma protejez, ca dupa cezariana nu am voie sa raman 1 an, si vreau sa fiu sigura ca asa se va intampla. Prezervativul nu il suport, fac iritatii de la el. Oricum le iau doar 1 an, dupa care ori mai fac un bebe, ori trec la ceva mai radical... E mare problema asta cu contraceptia, ce mi-a placut sa nu am stresul ei. Vasectomie nu cred ca am sanse sa il conving pe al meu sa faca la 30 de ani , asa ca tot la mine in teren e mingea.
Carmen_80 spune:
Fetelor am trimis si eu cateva poze pe mail-ul comun. dc are cineva timp si chef sa mi le puna si mie in album ca nu stiu cand ajung la laptop. Multumesc
De la botez inca nu am decat cu tortul care e pe maail
Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana
Fleurdelise spune:
Fetelor am postat mesajul de predare a stafetei la Bobocei.
Diana, ne mutam?
Azi si maine avem un program plin, sper sa apuc sa mai intru.
Azi merg la dr, pt controlul mult amanat de 6 sapt.
Va pup!
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
Cine-ti saruta genele-n somn,
Si cine-i acolo cand ingerii dorm?
Toate zanele bune sa te ocroteasca,
Toate florile campului sa te infloreasca!
Daconst spune:
Bumbitza,noi nu am facut niciun vaccin si nici nu facem pina la 4 luni.
asa am facut si la lucas,deci nu ma grabesc nici acum.
fleur,asa e cu leon...nu mai stie unde-i acasa.dar daca si in sarcina am umblat de numa,e normal sa fie si el asa.
eu zic ca dupa ce terminam capitolul sa ne mutam,nu?
asa e frumos.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
Fleurdelise spune:
Daconst, sigur ca da, si eu am vrut sa zic, terminam capitolul si ne mutam, da?
Numai scrieti fetelor, ca ne apuca a doua sarcina (ca tot s-au reluat activitatile , vad...) si noi numai bine tot aici la odisee!
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
Cine-ti saruta genele-n somn,
Si cine-i acolo cand ingerii dorm?
Toate zanele bune sa te ocroteasca,
Toate florile campului sa te infloreasca!
Laura32 spune:
Buna fetele ,
Noi suntem cu pregaterile de botez , maine ne crestinam dupa cum bine stiti , sper sa fie cuminte la biserica si sa devina si linistit dupa ca Patrik si Eric
Frumoase pozele noi
Va
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fleurdelise Daconst, sigur ca da, si eu am vrut sa zic, terminam capitolul si ne mutam, da? Numai scrieti fetelor, ca ne apuca a doua sarcina (ca tot s-au reluat activitatile , vad...) si noi numai bine tot aici la odisee! ************************** Mami de Eric Ioan (21.06.2012) Cine-ti saruta genele-n somn, Si cine-i acolo cand ingerii dorm? Toate zanele bune sa te ocroteasca, Toate florile campului sa te infloreasca! |
sunt bine veniti noii bebelusi , eu ii astept cu drag Se incumeta cineva ???!!!???
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
Gabriela82 spune:
Michelle la cati ani dupa ceza poti naste natural? si dupa 2 ceza a treia nastere mai poate fi naturala? Nici noi nu excludem un al 3 lea bb doar ca nu mai vreau operatie.
Kimmy, Ali e de groaza cu soacrele, am si eu ceva rezerve dar e bine ca nu e asa aproape.
Aruba, multumim! Si Ana e o dulce si o delicata, like mami!
Despre sport, eu am inteles ca dupa 3 luni, eu inca n-am ajuns la medic sa intreb abia am 5 saptamani. Eu vroiam sa fac ceva abdomene, nu-mi place deloc cum arata burta. Fetele care ati intrebat medicii dati-ne si noua de stire.
Am cumparat caruselul acela ptr patut pliant de la Farmacia Tei, Ilinca e incantata, chiar si adoarme cu el daca e mancata, schimbata si nu foarte obosita.
Porumbita sa treaca nervii.
Din ce motiv inca nu ti s-a inchis operatia.