Dupa decizia Curtii ...
Raspunsuri - Pagina 16
Marina spune:
da cu ce s-a remarcat ghise asta de la 90 incoace? Inteleg ca a fost primarul brasovului si in urma incantarii maxime a populatiei a ajuns in senat de pe locul 3 cu vreo 6000 de voturi.
In afara de faptul ca a fost un turnator ordinar care din ce spuneti voi aici a recunoscut cand a fost demascat nu a iesit din proprie initiativa la raport, pe mine discursul lui actual ma enerveaza mi se pare gargara goala spusa pe un ton isteric si necivilizat. Nu o sa votez in veci unul de isi pune fustele in cap. Putina decenta domnilor!
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina ca a fost primarul brasovului si in urma incantarii maxime a populatiei a ajuns in senat de pe locul 3 cu vreo 6000 de voturi. |
Exact. Un gandac ca si Antonescu, ajuns in parlament din intamplare.
Rezultate S3 Brasov:
Ioan Neculaie PD-L 15452 (daca mai obtinea 1284 ar fi prins un loc alocat partidului)
Dumitru Dorin Prunariu PSD+PC 12203 (daca mai obtinea inca 2403 ar fi prins un loc alocat partidului)
Ioan Ghise PNL 6580, cāstigator!!!!!!!!
Asadar, un gandac care a primit voturile a doar ... 8% (opt procente) din alegatorii circumscriptiei sale are neobrazarea sa sustina isteric pe la toate televiziunile in care apare ca el este reprezentantul poporului.
capcaunul spune:
Sa radem cu gura pana la urechi:
www.youtube.com/watch?v=gKSm67wR9yc" target="_blank">Eu daca vreau sa ma plimb, ma plimb!
PS. Divertis ar putea primi o substantiala infuzie de umor daca l-ar coopta.
Simonna spune:
Din intimplare, ascult ce zice "Ionica" fara sa ma si uit, suna ca un retardat mintal. A zis de o mie de ori ca se plimba pe trotuar, ca e dreptul lui, ca e cetatean, la aer curat prin Gradina Botanica (abstractie facind ca orice n0n-senator cu o pancarda de git pe trotuar la Coroceni era demult intr-o celula!!!!!)... fix ca un idiot se exprima!
Incredibil, inca de-acum 15 ani, era ilogic si se bloca in cite-o idee, gradul de ridicol al ideii nu conta, dar o tinea pe a lui pina-n pinzele albe, acum e si mai si! E complet intepenit in proiect!
Deceneus, iti spun eu sigur ca nu a iesit singur la scena deschisa despre faptul ca a fost informator. Ghise a fost deputat sub Iliescu, tot PNL, pe urma PNL Aripa Tinara sau cum ii mai zice la ameteala aia de partid, si apoi a candidat la primaria Brasovului. A fost primar o perioada buna cind un concurent politic i-a "copt-o". Aparitia informatiei despre "Ionica" a fost o razbunare politica, nicidecum Ghise-cel-cu-sufletul-curat-iesit-sa-si-faca-mea-culpa! Istericalele din primaria Brasov si conferinta de presa a lui Ghise de dupa ce-a aparut info in presa locala sint clar din categoria "eu daca vreau sa ma plimb, ma plimb!" A fost epopeic!!!!
Cind era primar la Brasov, printre primele lucruri "geniale" pe care le-a facut, a fost sa-si instaleze in birou un paravan. Mare, lung, lat, cam la un metru departare de usa de intrare in birou. Ca cica de cite ori se intra sau se iese din birou orice om din anticamera vede ce face primarul. Si, ca sa fie sigur ca nimeni nu poate sa traga cu ochiul in birou, a protapit paravanul ala acolo. Reactie de om cu toate tiglele pe casa? Really? Paravan sa nu se vada din anticamera daca sezi pe fotoliu si tragi un visichi sau vb la telefon???
A locuit cu nevasta-sa numarul doi(consilier local pnl, cum altfel, sa mai faca si-aia un ban cinstit din indemnizatii) in vila de protocol a primariei, fara sa plateasca un leu primariei, si nu vorbesc de chirie, ci de chestii precum cablu si gaz si taiat iarba etc si etc. I se parea complet normal sa ia din bugetul CL Brasov si sa consume in interes personal.
Pariu ca o sa gaseasca o portita sa se bage in fata? Ca de fapt asta face cu "plimbarea" asta... Vine votul in toamna, tre sa-l convinga pe brasoveanul anti-basescu sa voteze cu nen'so Ghise, nu? Pai cum mai bine decit cu pancarda de git la televizor? Daca are o calitate, ca politician, nu-s daca e de lauda sau nu, e foarte abil in manevrarea mass-media. Ui' cum a ajuns "pe sticla", sa-l cunoasca toata tara! Bleah, "Ionica"!
Simonna
Deceneus spune:
Nu vreau sa intru intr-o polemica inutila si fara sfarsit, dar daca vorbim de incremenirea in proiect, atunci si Ticu Dumitrescu ar fi putut fi caracterizat de parlamentar incremenit in proiect.
As vrea sa avem mai multi parlamentari care sa se lupte pentru proiecte, "intepeniti in proiecte", dar din pacate majoritatea lupta pentru putere fara proiecte.
Ghise a avut o intitativa de reglementare a etici audiovizuualului, absolut necesara in media romaneasca. Asta i-a atras ostilitatea "mogulilor", care nu accepta ca au responsabilitati in educatie, in protectia minorilor si in informarea corecta a telespectatorilor. Tari serioasa ca SUA au reglementari foarte severe. Poate modul in care a formulat-o si sustinut-o nu a fost cel mai potrivit, dar o asemenea reglementare s-ar impune. Lipsa responsabilitatii mediatice este profitabila pentru o clasa de politicieni "buruienosi la gura", tupeisti si demogogi.
In ce priveste recunoasterea semnarii angajamentului, dupa ce au fost santajat si lasat sa se scurga informatia in media, recunoscand a demonstrat ca nu s-a lasat santajat. M Musca nu a recunoscut nici cand era pe treptele CNSAS. Asta a si facut diferenta intre cei doi, prin sanctionarea M Musca si anularea sanctiunii pentru Ghise.
In rest, ca a stat in casa de la primarie cat a fost primar, asta nu cosntituia o ilegalitate. La vremea respectiva era divortat si fara locuinta si avea dreptul la o locuinta de servici. Multi parlamentari stau in case RAPPS cu o chirie modica, sau la hotel cu toate cheltuielile platite de parlament, desi unii au proprietati imobiliare in Bucuresti.
PS cu acest mesaj eu am incheiat replicile la subiectul Ghise.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Deceneus Nu vreau sa intru intr-o polemica inutila si fara sfarsit, dar daca vorbim de incremenirea in proiect, atunci si Ticu Dumitrescu ar fi putut fi caracterizat de parlamentar incremenit in proiect. |
Nu-i polemica, e teatru absurd.
Mai intai l-ai varat pe gandacul Ghise in aceeasi celula cu seniorul Coposu.
Acum mi-l bagi pe acelasi gandac Ghise in rand cu Ticu Dumitrescu.
citat din mesajul lui Deceneus Ghise a avut o intitativa de reglementare a etici audiovizuualului, absolut necesara in media romaneasca. |
Care initiativa? Parodia aceea de propunere cu 50% stiri pozitive, 50% stiri negative? O crima, o nunta, o delapidare, un portofel gasit, una calda, una rece samd
Dupa cate tin minte, Ghise a votat impotriva propriei legi atunci cand ea s-a dezbatut in plen!!!
PS. Nu cumva esti acel prieten misterios cu care se plimba Ghise de cateva zile?
glimmer spune:
Fara nicio legatura cu personajul Ghise, m-as opri putin asupra dezaprobarii pe care o au unii fata de fostii colaboratori ai securitatii. Exista vreun user care a trecut prin aceasta experienta? Ma refer la aceea de a i se propune colaborarea cu securitatea. Pentru ca multi judecam numai din auzite. E de ajuns sa se spuna despre cineva ca a fost colaborator, si e stigmatizat, nu se face diferenta intre "cazuri". Desigur, nu toti au avut puterea sa isi puna in pericol viitorul lui sau al familiei lui, sunt de laudat cei puternici si care au indurat orice pentru a-si apara principiile. Insa nu suntem cu totii la fel de puternici. Mai cred ca ar trebui facuta diferenta intre cei care au colaborat benevoi sau cu exces de zel pentru obtinerea unor avantaje si cei care au facut-o doar "de forma" exact pentru ceea ce am spus, pentru a nu-si periclita viitorul. Cunosc cel putin trei persoane care au acest statut, chiar daca neoficial, de fosti colaboratori. Niciuna dintre ele nu a facut rau nimanui, fiecare a acceptat strict din motive de teama pentru viitor, nu din dorinta de a obtina avantaje "turnand". Una dintre persoane chiar isi datoreaza cariera faptului ca se orienteaza si reorienteaza politic astfel incat sa ii fie bine. Cred ca il urmareste din cand in cand teama ca la un moment dat se poate descoperi ca "este pe lista".
Deceneus spune:
Cinismul a atins cote nesimtite. Cei care au fost constransi sa semenze angajamente sunt blamati si cei care i-au fortat sa devina "turnatori" ca sa asigure securitatea si continuitatea puterii, sunt considerati patrioti care si-au servit tara si poporul si merita sa primeasca "pensii nesimtie".
@cpacaunule - nu ma rastalmacii.
Nu ma facut paralele intre persoane, am facut paralela intre actiuni media si parlamentare.
portocalia spune:
glimmer, eu pot accepta ca cineva a devenit turnator din teama - chiar cunosc pe cineva in aceasta situatie - insa nu pot accepta ca acea persoana sa activeze acum in politica, sa se erijeze in "alesul poporului". asta deja imi face greata, indiferent cat de soft au fost actele lui de "turnare". stii ca esti patat, stai naibii in banca ta si traieste-ti viata ca simplu cetatean.
cat despre persoana pe care o cunosc eu, aceasta a fost nevoita sa emigreze dupa revolutie, pentru ca cei pe care-i turnase inainte au inceput sa-l ameninte pe el si sa-i ameninte familia :D. nu stiu cat erau de serioase amenintarile, insa cum omul respectiv este foarte slab si fricos, si-a facut bagajele si a tirat-o din tara cu prima ocazie. funny, cum le intoarce viata, nu?
Marina spune:
citat din mesajul lui Deceneus Cinismul a atins cote nesimtite. ...... Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
Cu asta sunt perfect de acord, sa ajungi sa incerci sa albesti public un turnator nenorocit care se mai da si in stamba cat de drept si cinstit e....