Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
mandreeac spune:
LA MULTI ANI LAVI! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA! ITI OFERIM UN BUCHET DE FLORI VIRTUAL! TE PUPAM CU DRAG!
Irinuca sa iti traiasca mama si sa fie sanatoasa!
Somleac spune:
Lavi la multi ani sa fii fericita alaturi de ai tai!!!!!
Fetelor am o problema si va rog sa ma ajutati. .
Ilinca mi-a facut impetigo. Este o boala de piele contagioasa. Normal trebuia izolata, dar eu nu mi-am dat seama ca e asa ceva decat acum, si oricum n-am cum sa o izolez. Stiu ca tratamentul consta in aplicatii locale cu crema cu antibiotic, dar nu stiu ce anume as putea sa dau.
Daca ma puteti ajuta cu denumirea vreunui unguent sa pot suna la prietenii din Bucuresti sa-mi cumpere.
Miki de sun cand ajungem in Buc, poate reusim sa ne vedem.
Cat despre Turcia, stam intr-un sat langa Kusadasi , Davutlar, este cred mai mult o statiune de-a turcilor numai cu vile. De la vile modeste cum este a noastra la cele mai luxoase. Vila a fost 700 de euro pentru 2 saptamani. Sunt 3 camere cu 2 paturi si o camera cu un pat, doua bai si bucatarie , living si terasa. De mancare ne-am ocupat noi. Am mancat in oras doar 5 zile din 14 pentru ca nu ne-am permis mai mult. Pentru noi toti o masa de pranz compusa doar din felul 2 fara desert si alte minuni era minim 50 euro. Dar a meritat pentru ca 2 saptamani la mare chiar le simti , plus ca am fost toti impreuna. Am fost la 2 aqua parcuri Adaland si Aqua Fantasy, am vizitat cetatea Efes, si mormantul Maicii Domnului, toate astea bineanteles costa.
Alina 06 , eu am avut si bebei cu colici groaznice si fara. Chiar nu a contat regimul. La Daria am tinut regim ca picam de pe picioare si degeaba. La restul am mancat de toate, fructe, fasole, sarmale,si au avut mai mult sau mai putin colici. Deci hraneste-te bine, odihneste-te, bea lichide si pune copilul cat de des la san. Si ceaiul de soc e bun pentru lactatie si spirulina.
Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Lavi la multi ani sa fii fericita alaturi de ai tai!!!!! Fetelor am o problema si va rog sa ma ajutati. . Ilinca mi-a facut impetigo. Este o boala de piele contagioasa. Normal trebuia izolata, dar eu nu mi-am dat seama ca e asa ceva decat acum, si oricum n-am cum sa o izolez. Stiu ca tratamentul consta in aplicatii locale cu crema cu antibiotic, dar nu stiu ce anume as putea sa dau. Daca ma puteti ajuta cu denumirea vreunui unguent sa pot suna la prietenii din Bucuresti sa-mi cumpere. Miki de sun cand ajungem in Buc, poate reusim sa ne vedem. Cat despre Turcia, stam intr-un sat langa Kusadasi , Davutlar, este cred mai mult o statiune de-a turcilor numai cu vile. De la vile modeste cum este a noastra la cele mai luxoase. Vila a fost 700 de euro pentru 2 saptamani. Sunt 3 camere cu 2 paturi si o camera cu un pat, doua bai si bucatarie , living si terasa. De mancare ne-am ocupat noi. Am mancat in oras doar 5 zile din 14 pentru ca nu ne-am permis mai mult. Pentru noi toti o masa de pranz compusa doar din felul 2 fara desert si alte minuni era minim 50 euro. Dar a meritat pentru ca 2 saptamani la mare chiar le simti , plus ca am fost toti impreuna. Am fost la 2 aqua parcuri Adaland si Aqua Fantasy, am vizitat cetatea Efes, si mormantul Maicii Domnului, toate astea bineanteles costa. Alina 06 , eu am avut si bebei cu colici groaznice si fara. Chiar nu a contat regimul. La Daria am tinut regim ca picam de pe picioare si degeaba. La restul am mancat de toate, fructe, fasole, sarmale,si au avut mai mult sau mai putin colici. Deci hraneste-te bine, odihneste-te, bea lichide si pune copilul cat de des la san. Si ceaiul de soc e bun pentru lactatie si spirulina. Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi! |
eu nu stiam de boala asta dar am citit acum cate ceva..crema FUGIDINE, TRIDERM ( asta l-am folosit si eu e o combinatie de genta si dexametazona si clotrimazol, o poti folosi dar cu prudenta - nu dai pe zone extinse doar local ), FROMILID si vad ca unii recomanda si 3 zile antibiotic oral ( oxacilina ). poti pune comprese cu betadina. sau baneocin pudra. unii zic ca ceaiul de pelin sau sucul de morcov - comprese.
dar de ce nu incerci sa iei de acolo de la farmacie ? eu parca tin minte ca sotul care merge des pe acolo zicea ca poti cumpara chiar si antibiotice din farmacie la ei fara prescriptie..te duci cu ea si ii arati farmacistului si sigur stie ce sa-ti dea, probabil au alte denumiri..
voi cand ajungeti in bucuresti ?
eu diseara plec de la servici direct la ploiesti la ai mei ca ma asteapta vlad ..de aseara se jelea ca vrea sa-l iau in brate
si ne intoarcem duminica..luni si marti suntem in bucuresti pe urma vrem sa o intindem la munte restul saptamanii..
pup si sanatate multa
miki1979 spune:
LA MULTI ANI LAVINIA
Sa fii sanatoasa, fericita, implinita, iubita si la fel de plina de viata
bb_yasmi spune:
va multumesc frumos pt urari prietene dragi!!
andreea multumesc mami pt sms!!!
strumf,, drum bun si de abia abiaaaaaaaaa astept sa vad pozele!!!!!
va ofer si eu ceva de beut....si va invit la
alina06st spune:
Lavi, La Multi Ani! Iti doresc tot binele din lume pt tine si pt familie asemenea! Sanatate tuturor celor dragi tie si cat mai multe bucurii!
Somleac, multam pentru sfaturi si imi pare rau pt micuta ta! Eu nu stiu nimic despre boala asta , o sa citesc si eu cand am timp... Iti doresc sa rezolvi repede si sa ii treaca repede!
Yasmi, da, sotul a terminat cursul, si acum e acasa si nici nu mai pleaca . Multumesc pt detaliile despre picassa. Am pus si eu vreo 3 poze.
Roxy, multumesc pentru sfaturile despre alaptare. Ziceam ca mi se pare ca nu mai am lapte pt ca uneori mi se pare ca suge asa degeaba... Oricum nu-i mai dau lapte praf. Nu-i dadeam decat asa, cam o data pe zi, cand mi se parea mie, vreo 40-60 ml. Dar am renuntat, sa vedem acum cum va fi. Si Luca al meu s-ar duce la plimbare cu toata lumea care ii intinde mana si ii vorbeste frumos .
Delia, incerc sa schimb semnatura . Stai sa ma mai lase asta mica putin acum, ca doarme de ceva timp. Multam pt sfaturi
Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si 34+ Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
alina06st spune:
Andreea, ai pus undeva poze cu trusoul,rochita si lumanarea? As vrea sa le vad si eu . De unde le-ai luat?
Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si printesa (18.07.2012) Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
roxy_s spune:
ce faceti fetelor?
eu am facut mancare pentru toti, am papat, buburuza n--a prea avut chef
aseara asa m-am speriat ca Anastasia a vomitat. ne pusesem toti 3 in pat la somnic si a scos ea un sunet asa ca si cum i-ar fi ramas ceva in gat si dupa aia poc a vomitat. cearceaful si salteaua praf, normal spal-o, schimba tot....
apoi am dus-o in sufra si a mai stat tati cu ea de s-au mai jucat, si a mai vomitat o data...restul, cred i-am facut un ceai, l-a baut apoi a dormit linistita.
a mancat aseara orez cu lapte si a mancat destul de mult si cam repede ca-i era fomita. numai orez a vomitat, nedigerat.
azi a fost bine, a papat bine de dimineata cu mine, pe la 12 i-am dat fructele apoi a dormit si acum cand s-a trzit n-a prea vrut ciorbita...ii dau mai incolo, sa vad. in rest, este vioaie si vesela.
dar asa m-am speriat....
madutza daaa, stiu ca sunt bune tare vinetele gata coapte cunosc... cred ca eu am mancat doar de cateva ori shaorma, pot numara pe degete...nu prea sunt cu astea...mai bine o ceafa la gratar
ailed ce tare a fost Andra cu zatul de cafea si cu oala de orez tare comica cred ca a fost. cand ai cablul musai poze
somleac nu stiu sa te ajut, habar n-am ce-i aia. dar sper sa gasiti remediul potrivit. sanatate multa.
alina06 bine faci ca nu-i mai dai lapte praf. bine a zis irinuca, este inamicul alaptarii. nu suge in gol, nu-ti fie frica, stie ea sa suga. abia astept sa vad pozele
bb_yasmi La multi ani! sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta si sa te bucuri de copilasii dulci
toate mamicile.
roxy_s spune:
alina06 buburuza este superba, cu pielea rozalie si frumoasa este asa dulceeee si micuta sa fie sanatoasa si sa creasca mare alaturi de fratior. ce mare s-a facut Luca, a crescut, s-a schimbat este un scump
bb_yasmi ai facut tortul? cum a iesit?
Anastasia vad ca papa cu tati. in ultima vreme vrea sa se joace mai mult cu el, sa manance cu el si sa doarma cu el, ce-o fi apucat-o?
strumphitza te asteptam sa ne povestesti tot cu lux de amanunte cred ca a fost superb abia astept sa vad poze
ailed_dota spune:
a papat Andra 200 ml legume cu orez si carnitza, facute marunt ca de bebei mici, dar a papat
roxy, stai sa vezi pe la 3 ani, cand numai pe ta-su o sa-l vada..., si a mea a inceput sa vrea la taica-su.... dar tot imi bate cu palmutele in usa cand ma duc la wc
somleac, nu stiu de boala asta.. dar vezi ca a scris miki, poate-ti dau de acolo de la farmacie...si incepeti mai repede tratamentul...
alina, ti-ai facut dublura mami, iar tu arati minunat,radiezi