Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Am fost la farmacie si mi-a dat ceva crema de fundulet cu zinc.Ca urmare asteptam pana in tara.

Ajungem in Buc duminica seara.

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Alina nu am pus mami poze pt ca lumanarea o iau abia pe 2 sept ca atunci e botezul,trusoul l- a dus azi sotul meu ca nu imi scrisesera aia data botezului dar il poti vedea pe e accesorii.ro,pui cratima dupa e;iar cele 2 rochite le- am luat de la anne bebe,una pt biserica si una pt restaurant.Pun link daca ma lasa.

Mergi la inceput

http://www.annebebe.ro/Hainute-Botez-AnneBebe/Rochite-hainute-de-botez-fete/rochite-pentru-botez-anne-bebe/rochie-botez-ivory
Pe cealalta nu o au afisata pe site,dar maine sper sa vina cineva sa ne rezolve laptopul,CA DA AM SI EU LAPTOP,l- am primit cadou de la finii nostri.Deci voi putea sa incep sa pun si eu poze intr- un final,iar cu lumanarea voi pune dupa botez a imi vedeti si voi finuta.

Somleac multa sanatate mami.Cum se ia boala asta? Ce de boli mai sunt pe pamantul asta

Mergi la inceput

ROXY ,mami cred ca fe- ai speriat.Daca azi nu s- a mai intamplat nimic inseamna ca i s- a aplecat.Multa sanatate.Poate ar fi bine sa ai in permanenta ceva
de rontait la tine sa nu se mai repete episodul.Eu fara ceva de ciugulit nu plec nicaieri si nici nu il las sa i se faca foame rau.La 3 ore papa cate un fel de mancare,un fruct,iaurtel ce am sa ii dau.pupici

Mergi la inceput

ALINA SA va traiasca pruncuta mami! E asa mica si frumoasa,iar Luca s- a schimbat mult e un frumos si e blond ca Rares al meu!Tu arati minunat mami, doar esti implinita cu asa 2 comori!

Mergi la inceput

Neata mamicilor! Dau o cafea aromata si tare ca nu am dormit prea bine
ca Rares a fost agitat din cauza caldurii!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Somleac, naspa ca nu ti-au dat nimik din ce trebiua... n-ai antibiotic oral, ca ama vazut ca scrie pe net ca poti sa-i dai si tratament oral
andreea, pupici mami, fugiti si voi undeva unde e racoare, la padure undeva.., sau in mall ca e aer conditionat

Mergi la inceput

Delia,maine mergem la padure ca sunt Sf Adrian si Natalia,asa ca avem 3 sarbatoriti:sotul meu,mama si finuta noastra.Am fost in parc,acum ne pregatim de nani si mai pe seara iar in parc.Sper sa ajungem tot in Parcul Carol ca e asa frumos acolo,ca si aseara am fost.Sta cineva prin zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Helllllooooo din nou!

Am liber la internet pentru ca suntem inapoi in UK. Acum in masina si scriu de pe tel dar asta e moca inclus in abonament. Nu ma mai costa un dolar pe minut. Abia astept sa ajung acasa, mi-e dor si de rutina mea...de tot. O sa am de pus la spalat cred vreo 10 masini pe putin si de despachetat 5 valize dar asta e ok atat timp cat e Nick cu noi si ma pot desfasura in voie.

Va pup si ne auzim mai pe seara cu mai multe impresiu si poate apuc sa pun si poze dar nu promit. Daca nu azi, maine sau luni ca e liber Nick si sta el cu piscoata cat am eu treaba pe laptop. Abia astept sa vorbesc si sa ii vad pe ai mei pe skype ca nu i-am mai vazut de 3 sapt. Sigur nu scap pana nu le pun pozele pe picasa sa le vada

Monica are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Strumphy bine ati revenit.Abia astept sa vad pozele si sa iti citesc romanele.Pupici si spor la despachetat.

Mergi la inceput