Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Delia bun asa! O sa incerc si eu! Mama dar ai gatit nu te- ai incurcat Ce a facut Dodo in tot acest timp? Abia astept pozele!
Maduta,ziceai la un moment dat ca ne spui cate kg ai avut.Cand ne- am intalnit in parc iti spun sincer ca doar burtica trebuia sa o dai,in rest aratai f bine.Atunci spor maine la cumparaturi daca iesiti.Eu ii fac un tratament,l- am inceput deja si ii dau extract de coacaz negru,de maces si de calin.Mi- a zis dna dr si de echinaceea,dar i- a fost teama sa nu faca Rares vreo alergie,asa ca mi le- a dat pe astea.Eu ii dau deja,2 luni trebui sa il tin si apoi o sa vb cu ea sa vad daca ii mai dau ceva sau astept o luna si reiau acelasi tratament.Pt trusou intra pe e accesorii.ro cu liniuts dupa e si eu am ales trusou buburuza.Voi pune poze dar maine le sun pe alea ca mi- au scris doar numele nu si data botezului cum cerusem.Jar mananca daca nu mi- l fac cum trebuie.S a dus sotul sa il ridice,eu i- am zis la ce sa se uite,dar s a uitat in plopi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mada, caut cablu de atunci de cand am facut pozele... cred ca l-am lasat in ro, deci mi-l aduce soacra sapt viitoare...
andreea a dormit andra atunci...., f frumos trusoul...

Mergi la inceput

Delia ne tii ca pe jar.Abia astept sa o vad si cu zatul de cafea cred ca a fost divina.Ma bucur ca iti place trusoul.Si rochita de schimb e cu buburuze,lumanarea e in forma de buburuza,cerceii la nastere i - am luat cu buburuza si trusoul trebuia sa fie asa.

Mergi la inceput

Mary acum te- a vazut si ochiul meu bine:))Sunteti 2 fete f frumoase,iar piticuta e delicioasa cum se juca cu catelusul si statea intinsa pe nisip.A papat nisip,a baut apa din mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Yasmi, La multi ani!!!!! sa fi fericita, iubita si sa ai parte de tot binele din lume alaturi de familia ta!

delia, acusi fug in pat si tu tot nu ai gasit cablu ?, maine poate ai succes.

Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am ajuns si noi in camera de la cina si am spus sa intru sa o urez pe Yasmi ca maine nu se stie daca am timp, e ultima zi pe mare si din vacanta noastra si ana la 7 seara trebuie sa am toate bagajele facute, pentru ca sambata dimi la 8 jumate se face debarcarea

Yasmi La multi ani !!! sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de cei dragi tie ! sa nu uiti sa zambesti si sa fii la fel de zapacita ca pana acum sper sa mai prind si eu ceva tort sambata cand ajung acasa , sau mai bine nu, ca deja mi-am facut plinul de dulce 2 sapt mi-am facut de cap si trebuie sa trag tare iar pe bicla cand ajung acasa

Noapte buna si ne auzim in weekend!

Monica are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

La multi ani Lavi! Sa fii sanatoasa si fericita!
Mai e putin si vine si mami tau. Ce cadou frumos primesti de ziua ta :)

Astazi este si ziua mamei mele. Din pacate nu pot sa ajung la ea si nici sora mea, dar ii trimitem prin curier un parfum :)

De astazi incepe weekendul. Diatractie placuta tuturor!
Noi avem maine nunta prin Giurgiu. Socri si ei. Cu Daria va sta o matusa si cred ca mai convocam si o verisoara, ca nu stiu daca matusa va face fata.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

La multi ani Yasmi!!! Sa fii sanatoasa, fericita si intotdeauna vesela alaturi de comorici si sotior!!!

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
9 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

LA MULTI ANI LAVINIA!
SA FII FERICITA SI IUBITA SI SANATOASA!SA TE BUCURI DE FAMILIA SI COPILASII TAI!
uite cadou de la mine: http://www.youtube.com/watch?v=2ZlH_Lz5jRw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=4EqTlYi4ep4
http://www.youtube.com/watch?v=HjyyMaO6664&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

LA MULTI ANI LAVINIA, SA AI PARTE DE FERICIRE SI SANATATE ALATURI DE COPII SI SOT!

Mergi la inceput