Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

MADUTA ce voiai sa cumperi? hainute pentru copilasi? Se vad rezultatele la logopedie?

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

nu, hainute pt copilasi am luat...chiar in 2 transe . Vroiam sa vad ceva pt mine daca gasesc si poate un covor pt camera Catalinei ca tot fara a ramas.
Sa pui poze cand poti cu prosopelul inscriptionat, am aflat ca vom boteza baietel si ma pot apuca de "treaba" . I-am cumparat deja costumas de scos din spital, o costumatie de primavara si 2 pentru vara viitoare Daca le voi lua din timp imi va fi mai usor cu banutii si voi avea si timp sa gasesc ceva frumos .

Cu logopedul s-au vazut rezultate de la prima sedinta, acum este dr-ita in concediu, dar incepem din nou din septembrie.

Apropos, din sept vreau sa incep sa le dau la copilasi echinaceea si vit C, in primavara i-a ajutat, poate scapam mai usor cu racelile anul asta.
Voi v-ati gandit sa le dati ceva preventiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

DECI:roxy, uite aici: http://www.jamieoliver.com/recipes/chicken-recipes/mustard-chicken-quick-dauphinoise-greens, doar reteta de cartofi o alegi...,cioco de casa am facut, nu-mi lipseste din frigi
andreea, am vazut-o pe nioleta voica la cireasa de pe tort si am furat reteta.. se ia piept de pui sau curcan file, se taie sa fie ca o foaie buna de rulat, se unge interiorul cu branza topita si eu am pus felii de ciuperci (reteta initiala era cu ardei dar a zis sotul pas), se ruleaza, se da prin ou si faina se prajeste in ulei cat sa faca o crusta, apoi se baga un pic 15 min la cuptorul incins mediu( asa a zis Horia)...
deci inafara de ce e scris mai sus, am mai facut orez cu lapte, pui shanhai in pesmet( ca am dat gres la taiat la niste bucati de pui si am avut niste bucati mai mici.../), am facut piciorusele de la ciuperci pane , ca ramasese niste ou , iar palariile le-am pus la cuptor cu sare si ulei si langa am pus felii subtiri de dovlecel sa vedem ce iese... deci Yasmy, nu vii maine la mine sa sarbatorim , ca am la mancare....se vede ca ma durea capul... acum tb sa strang si sa pun masina de vase in functiune...

Mergi la inceput

mada eu Mariei ii dau baraka pt copii si merge bien nu a racit decat odata iarna trecuta..., Andrei nu stiu ce sa-i dau.. acum tb sa-i dau fier dar tb sa vad si cu imunitatea... sigur vitamina c..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna!IRINUCA multumesc din suflet mami! multumesc si tie Yasmi! am reusit sa pun poze

Mergi la inceput

mary, frumoase fetele :si mami si printesa mica..., si cu tortul ala m-ai omorat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza ce sa zic cu vinetele...mie nu mi-au cazut greu, chiar mi-au cazut bine oricum, sunt coapte si da, in general, ce-i copt cade greu la stomac.
deci alina06 mai bine nu mai manca multe vinete
si eu vreau alt covoras la Anastasia dar n-am avut timp sa umblu sa ma uit.

ailed ce de mancare ai facut o sa ma uit peste retete

mary sunteti tare frumoase ce s-a jucat buburuza cu catelul cum de a stat a asa cumintica pe nisip la pozat? ce tort am vazut...

Mergi la inceput

mary, m-am delectat cu pozele voastre, ff frumoase. Ma bucur ca ati avut vreme buna la mare, ca ininte sa plecati se racise vremea, nu?

roxy, si mie imi cad bine vinetele , mai ales daca le iau gata coapte d ela mama , dar sunt persoane care nu le tolereaza asa bine.

Eu ma mertin bine la greutate de aproape 2 luni, am ramas la 62 kg, dar as mai vrea sa dau jos pana la 59.99999 adica sa-l vad pe 5 in fata numai ca o dau numai in balarii, azi nu am gatit si a luat sotul o shaorma de vita deci pauza regim...
Fug sa termin, mai am jumatate din parter...

Mergi la inceput

deci, Andra s-a trezit si i-am pus in castronel pe masutza de cafea cartofiori si ficatei si vine cu linguritza da capacul jos de la oala cu orez cu lapte( pe care o lasasem pe gresie la racit) si da-i si cu lingura si cu mana in guritza ei...supararea a fost cand nu a putut sa ia oala cu ia... i-am facut poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Multumesc fetele! MADA am prins vreme frumoasa, la noi erau 12-15 grade si la mare cand am ajuns erau 28 grade foarte frumos cald si soare.DELIA ce mancacioasa mica ai si mie mi-e dor de lapte cu orez.

Mergi la inceput

delia, de cand ai spus ca ai facut poze, tot verific picasa hai cu pozele, tb sa fie mortala

Mergi la inceput