LMA Juniori de Iulie-August 2004*8 ani*(102)
Raspunsuri - Pagina 16
szivarvany spune:
Matei
Ema
Wow ce misto balaceala ati tras
Acum mi` dor de mare, toata vara am evitat sa ma gandesc. Poate la anu` ajungem iar :-)
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
roxanaz spune:
balaceala a fost continua vara asta. asa apa curata si calda nu cred ca am vazut in vreun an. adica fara alge, nu cred ca au fost 2 zile cu alge. pfff ce bine era .....
Andries spune:
faptul ca transpira si miroase urat nu cred ca indica neaparat o problema hormonala. Fetele evolueaza mai repede, asta-i viata. Ca si consolare, pot sa va spun a si al meu baiat, transpira si pute ca un sconcs dupa orele de antrenament, desi el bea o tona de apa si mananca sanatos as zice... daca a ajuns el sa-si faca dus din proprie initiativa si sa foloseasca deodorant, fara sa il mai bata cineva la cap, va dati seama ca il deranja pana si pe el.
Dorsilia spune:
hello
La multi ani Ema! nu mai zici nimic de o vreme...
Iar imi faceti pofta cu marea? treaba-i asta? asa apa calda si curata a fost ca nu cred ca in 10 zile am stat pe nisip 3 ore adunate.
faza cu transpiratia inca nu am experimentat-o cu copiii, la axila. La talpite la Danu da, doar e baiet :)
cica atunci cand transpiratia devine neplacuta la axila se cere o detoxifiere a organismului, asa am citit undeva...daca o fi ceva adevarat la mijloc numai cei avizati o pot sustine (Roxana, Olivia, cine e mai in domeniu)
o zi buna si sanatate maxima!
szivarvany spune:
detox la copii ?
asta cum o fi ? la adulti stiu, am tinut, dar la copii ink n am auzit.
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
Dorsilia spune:
Daria, nu cred ca se impune o detoxifiere ca la adult, am omis sa mentionez ca articolul se referea la transpiratia adultilor. La copii, cred ca e ok daca macar ar consuma cv mai multa apa/ceai de plante sau de fructe naturale, si sa posteasca o saptamana (adica mai fara carne si dulciuri rafinate) in favoarea fructelor si cerealelor.
roxanaz spune:
neata
azi noapte am dormiiiit! asa fara pauze (la mine e rara de tot chestia asta ) incat la 7 cand a sunat ceasul eram adormita bine. deci sunt ok
o zi frumoasa sa aveti!
corianai spune:
Neata,
Asta cu pauza de dulciuri as vrea si eu sa incercam dar nu merge :( Eva e extrem de dependenta si face un scandal monstru daca nu-si primeste bomboanele de sfarsit de saptamana... Inainte mai bea si siropuri de fructe indulcite cu zahar, acum am trecut la stevia (un indulcitor 100% natural) vreau sa incerc sa-l folosesc si la prajituri, inghetate, etc E cam greu de dozat pana te prinzi cum functioneaza pt ca e foarte dulce dupa mine.
Cu carnea la noi e pe dos :) ii indes cu forta in gura cate o bucatica pt ca nu ii place. Ea mananca intai salata apoi garnitura (de regula bulgur sau cartofi la cuptor) si carnea ramane in farfurie. Singura exceptie e gratarul lu tasu si pestele
Dorsilia spune:
hello
Roxana, ma bucur ca ai dormit asa bine, si eu, din nefericire, pot numara pe degete noptile cand efectiv simt ca dorm odihnitor...
o intrebare: am niste pungi la congelator de anul trecut cu morcov cuburi. oare il mai pot folosi si in continuare, pana in iarna, sau sa-l arunc ca si-a pierdut vitaminele ?
din nefericire in octombrie nepotica mea de numai 10 luni va avea nevoie de operatie in Germania la rinichi, suma de bani de care au nevoie e destul de mare, avansul a fost deja achitat, asa ca imi cer scuze ca posibilitatile nu-mi permit sa pot dona si aici sume care sa conteze. am multe hainute de la copii pe care le-am pastrat dupa ce le-au ramas mici, le-as putea pune la bazar, daca pot ajuta, asta as putea face
sanatate maxima sa avem !