LMA Juniori de Iulie-August 2004*8 ani*(102)
Raspunsuri - Pagina 15
kim222 spune:
iote..ce fumaraie
https://picasaweb.google.com/111280993528609352489/Pozenexus?authkey=Gv1sRgCNPjzJ2FpOFe#slideshow/5784326410226219906
Andries spune:
hello girls
In primul rand La Multi Ani sarbatoritilor !! si Alexandrilor si Alexandrellor!! Eu am reusit sa uit ca e si ziua lui fi-miu pe 30 August, bine ca el nu stie ca ma taxa de un cadou.
Am fost intr-o scurta escapada la mare (dar nu la noi, Rox nu ma trage de maneca ) si ca de fiecare data cand ma intorc in Romania sunt mai nostalgica.
Rox am vazut subiectul, doamne ajuta sa il opereze repede si sa fie benigna povestea. Daca nu ... cel mai bun doctor e Taromul. Uite cand citesc povesti din astea ma apuca tremuriciul si pur si simplu vreau sa emigrez intr-o tara unde asigurarea medicala mi-ar acoperi si aceste costuri.
amironeanu spune:
Salut!
Multumesc tare mult Roxana si Daria. Pana la urma am luat 3, un stick fara aluminiu si parabeni si. doua rollon, unu cu galbenele si unul sensitive si alte citeva chestii. Noi nu avem DM in Iasi si cand am citit dimineata si am vazut in Ramnicu Valcea magazinul am si intrat.
Nu stiu cum sunt alte fetite,dar noi avem mari probleme cu transpiratia, nu transpira mult, dar miroase foarte puternic si urat. Cred ca ii voi face niste analize hormonale Stefaniei, nu prea imi place.
Si Stefi e destul de aeriana, surprinzator din tabara a venit cu toate lucrurile, dar a reusit sa strice aparatul foto.
Noi azi am vazut Pestera Polovragi, dar copii nu mai vor si la “Pestera ia o pauzarii“, s-au cam speriat. Maine vedem Horezu si apoi spre Bucuresti. Poze am mai pus pe facebook, oricum avem tone de poze, timp sa am sa le triez.
roxanaz spune:
neata
Kim ahahahaha ce poze ai pus.... produsu finit trebuia sa se vada, in toata splendoarea
Andries, nu trag de mana, am zis ca nu mai fac asa ceva ca probabil par insistenta aiurea.
sa aveti o zi frumoasa!
szivarvany spune:
Andrea, depinde si de consumul de lichide, fi`mea nu consuma destule, asa ca are aceasta problema mirositoare :D Eu zic sa nu ti faci mari probleme
Kim, super pozele, e la voi in curte ???
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
kim222 spune:
nici eu nu mai trag pe nimeni de maneca..cine vrea sa ne vada..aici suntem ..
Daria este la mine ,da...inainte cosit ,ai vazut ce jungla??
Rox la produsul finit nu am facut poze
io sunt in Mamaia la un hotel asigur cica asistenta medicala..sunt la 20 de metrii de plaja..il astept si pe Luca pe aici
Andrea incearca cu apa in care ai dizolvat bicarbonat alimentar..si apoi tamponeaza axila cu aceasta solutie..merge de minune!
kim222 spune:
niste broaste:
https://picasaweb.google.com/111280993528609352489/August2012?authkey=Gv1sRgCP_MpICv6Y_bvgE#slideshow/5784601192928223730
cristalina spune:
La multi ani Matei!
Sa-ti traiasca voinicul, Andrea!
La multi ani Ema!
Andrea, vacanta placuta si vreme frumoasa in continuare.
Noi inca nu avem problema asa ca nu ma stresez cu deodorantul...deocamdata.
Intai am admirat gratarele din curtea Oliviei Acum stim unde se mananca niste gratare buna in constanta ...hihihi
Banuiesc ca produsul finit s-a mancat prea repede si n-a mai "stat" la poza :)))
Apoi cand a venit cu "niste broaste" (pentru ca ramasesem cu ideea de iarba mare cosita apoi) chiar ma asteptam sa vad niste broaste pozate la Olivia in curte
Mi-e dor de balaceala! Vin si io la hotelul ala din Mamaia
O zi frumoasa sa avem!
Editez, am uitat de sarbatoriti! Noroc ca am citit si mesajul Ioanei...
g_ioana spune:
La multi ani Emamulta sanatate si fericire alaturi de cei dragi
La multi ani Matei,sa fii sanatos si norocos!!Andrea sa-ti traiasca flacaul