LMA Juniori de Iulie-August 2004*8 ani*(102)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia, io habar nu am, cred ca 1 an nu are nimic. parerea mea. nu trebuie sa iti ceri scuze ptr ne-donat, sa stii. eu am pus ca sunt multi care nu au timp sa intre la umanitare si incerc sa fac asta de cate ori e ceva urgent. si cer scuze, ca nu vreau sa inoportunez si nici sa par "pushy".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Salutari din Londra

Gata si vacanta - daca se poate numi asa , am fost ultimii care am luat vacanta si printre primii care am inceput scoala. Ieri a fost prima zi de scoala, year4 - deja ne luam la revedere de la poarta cu un pupic asa in vint, al doilea an de junior aici . Cred ca pina la Craciun nici pe asta nu-l mai primesc. Mi se pare ca s-a maturizat asa de repede

In rest - noi nu am facut nimic in timpul vacantei si normal ca ieri le-a dat compunere 'ce ati facut in vacanta' si al meu nu a juns decit la a 3-a zi de vacanta. Asa ca trebuie sa ne apucam de treaba ....

Andries- ti-am trimis un pm - bicicleta te asteapta la mama, da-i un telefon .

Va urez sa aveti in continuare vacanta frumoasa si sa profiatti de ea , ca bine e !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello!
Scuzati absentele, sunt varza de aglomerata la job :(

Cu intarziere, La Multi Ani Bogdan! Monica , sper ca esti bine!

Nu am apucat sa citesc din urma, promit sa recuperez.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Roxana, nu esti presanta deloc, ai facut ceea ce trebuia sa faci, doar ca pur si simplu cand aud de cazuri necajite ma simt atat de neputincioasa ... e o senzatie de nedescris ! poate n-ar trebui sa fiu asa slaba de inger sau cum sa zic...

Mergi la inceput

Mani, bine ati revenit!
Robi, spor in toate! ati mai gasit vreo varianta pentru afterschool la Matei?

Mergi la inceput

neataaa.....
m-am trezit la 4, era frig in casa. invelit copchiii, inchis geamurile. azi e cam zi de toamna.....

Mergi la inceput

unde steti frate cu toatele...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

..in vacanta Roxi restul ..eu una m-am apucat de curatenie - asa ca dupa vacanta. Imi vine sa string toate cartile/masinutele si mai ales lego si sa le donez - dar ma intreb daca ma va mai recunoste copilul de mama

gata cu pauza , inapoi la munca ... ca avem si noi insfirsit soare si sunt 27C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi ne pregatim de petrecere. Sper sa fie totul ok pentru toata lumea.

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Eu pe aici, da' doar cu un ochi...

Eu il astept pe Matei sa vina azi de la bunici, a stat 3 zile si i-a anuntat ca nu mai vine la ei decat in vizita :)
E baiat mare, nu il mai incanta vaca si gaina

In schimb, daca de doi ani nu a mai fost plecat, eu m-am plimbat ca o curca fara cap prin casa goala...nu radeti...

In avans, La multi ani celor care isi sarbatoresc numele maine, de Sf.Maria mica.

Mergi la inceput