Tren de noapte - Condoleante pentru Monica

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Ce tragedie .

Nici macar nu stiu ce sa spun . Multa putere familiei .

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

eu imi amintesc aproape perfect ca atunci cand mi-a spus de melanom sica durata maxima de supravietuire e de 10 ani, stiu ca i-am spus ca "n-are cum sa fie dracu atat de negru" si am inceput amandoua sa radem si sa facem dume pe tema asta.... si uite ca da, se moare
Azi noapte gandul mi-a fost doar la ea. Am si visat-o asa cum o stim cu totii, zambitoare, bataioasa si vorbareata!
Moni, acolo unde esti, iti trimit imbratisarea mea! Prietena draga, mereu vei fi in sufletul nostru!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Alaturi de Monica70

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

asa ar fi frumos! sa plangem de minunea ce a fost cu noi si acum e in alta parte de unde va face bine asa cum a facut pana acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

O femeie deosebita, pacat ca a trebuit sa plece de langa copilasii ei.
Dzeu sa o odihneasca in pace, lupta ei s-a sfarsit.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

N-am putut sa scriu ieri, e prea mult pt mine...chiar daca n-am cunoscut-o, chiar daca am schimbat vreo cateva cuvinte la niste subiecte poate, cand auzi chestii din astea parca te prabusesti si tu.
La moartea tatalui meu mi-am definitivat in cap si suflet niste credinte...eu nu am mare legatura cu biserica, nu cred in multe....aleg insa sa cred ca, dupa moartea corpului, sufletul e viu si se odihneste veghind asupra celor dragi.
Fata draga, vei ramane vesnic in memoria si amintirea DC-ului, cauta-ti un locusor placut si frumos sa te odihnesti, copii vor fi bine, are cine sa aiba grija de ei, iti vor simti lipsa, le va fi dor dar vor depasi cumva asta, trebuie sa depaseasca....tu odihneste-te si vegheaza doar. Zbor lin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nici macar nu stiu ce sa scriu.
plang,plang,plang

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Nu am cunoscut-o pe MONICA, nu am citit decat putin din ceea ce a scris (din linkurile postate in acest topic), insa ma doare sufletul cand aud ca pleaca dintre noi oameni cu suflet ca cel ce l-a avut acest OM, aceasta FEMEIE pe care o plangeti si pe care o plang si eu acum. Imi strang copilul in brate, plang si ma rog lui Dumnezeu pentru sanatate! Si ma rog pentru copilasii ce au acum mama in cer, sa fie puternici...
MONICA, acolo unde ai ajuns, sa gasesti linistea si impacarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

N-am mai scris pe DC de citiva ani dar am mai intrat sa citesc. Am citit despre cum si-a descoperit Monica alunita, investigatii, diagnostice, sperante, apoi lupta. De citeva zile am citit ca va rugati pentru ea si nu mi-a venit sa cred ca se agravase atit de repede totul.

Nu am cuvinte sa exprim ce simt. Cind am citit de dimineata... parca a cazut cerul pe mine... Am plins, si mai pling! Draga de ea, cit a putut sa lupte! Dragii ei copilasi, ramasi fara mami lor!!

Fie-ti somnul lin, Moni!

Mai mult nu pot scrie, nu vad bine printre atitea lacrimi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Incerc sa scriu si nu gasesc cuvinte...doar lacrimi . Am cunoscut-o de la inceput cand a scris la spiridusi . A fost prima prietena de pe forum pe care am cunoscut-o personal, parca imi amintec si acum in decembrie 2007 undeva cred intre Craciun si revelion a tot insistat sa mergem la ea la Arad sa se intalneasca si cunoasca fetitele noastre . Si cadoul ei un set de Alba ca zapada cu cei 7 pitici . Ne-a primit cu cea mai mare naturalete posibila si am vorbit de parca ne stiam de cand lumea . Si de atunci vizitele au continuat mereu cam de 2 ori pe an cand veneam in tara era regula ca ne vedeam , in ultimii ani am inversat din lipsa mea mereu de timp venea ea la noi la sat . Imi amintesc cum anul trecut cand au venit fetele s-au dus in gradina s-o caute pe Baba cloanta , apoi toti 3 s-au ascuns intr-o camera , au "furat" o tabla de ciocolata si au impartit-o in trei , cand m-au auzit ca vin Diana cu Clara s-au bagat sub masa si pe Tudor l-au pus ca greutate in spatele usii sa nu pot deschide usa . Si am gasit 3 copilasi razand in hohote si manjiti pe fata de ciocolata :)
Anul acesta Clara ma tot intreba cand mergem sa o vedem pe Diana de la Arad.......din pacate nu s-a putut .... am fost doar eu .....acum 13 zile sa o mai vad odata ..... era aproape la fel de vorbareata ca mereu ....dar boala asta ucigasa isi lasa-se semnatura pe fizicul ei. Am revazut si retrait aceleasi simptome care le avea mama mea acum 3 ani jumate .....stiam .....dar tot speram , ma gandeam ca daca exista o persoana care prin vointa sau prin miracol sa poata sa invinga boala ..e Moni .....dar miracolul nu a mai ajuns
Azi trebuie sa scriu un mesaj de condoleante... Iti multumesc ca te-am cunoscut Moni ..... iti multumesc pentru ca mereu ma cautai si te preocupai daca suntem bine ...si pentru atatea lucruri care acum nu imi vin in minte. Iti promit ca voi incerca sa pastrez traditia ca copilasii nostrii sa sa vada , sa se intalneasca atunci cand suntem in tara .
Sa-ti fie somnul lin si tarana usoara !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

Monica draga acolo unde esti sa-ti gasesti linistea si pacea...
iar celor ramasi in urma ta le doresc sa aiba puterea de a supravietui plecarii tale. Dumnezeu sa le dea mangaiere.

Mergi la inceput