Monica70 s-a dus la ingeri - organizatorice.
Raspunsuri - Pagina 15
RAMONELLA spune:
Nu pot sa credddd!!!offfff doamne cum e via#539;a asta!!!!ea ne-a dat atātea sfaturi despre boala asta...#537;tia totul despre ea...p#259;cat de copilasii aceia mici care r#259;mān f#259;r#259; m#259;mic#259;...nu se poate!!!a plecat ca si mami meu, noaptea la 3...A plecat in zi de mare s#259;rb#259;toare,atunci cānd Maicuta domnului a plecat si ea....
gabitzica spune:
Ramas bun draga Moni. Dumnezeu tii-a curmat suferunta, dar ne -a lasat pe noi cu sufletele sfasaiate de durere. Ii doresc familiei multa purere, sa ltreaca cat mai usor peste aceasta grea incercare.
Monica70 are nevoie de ajutorul nostru. Hadeti sa-i fim alaturi!
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coracora Rall, multumim pentru avatare, o idee foarte buna! Ai putea sa modifici si dimensiunea pozelor..? Eu am uploadat una si e mare... Multumesc! |
Marimea lor e ok, DCul le redimensioneaza.. trebuie micsorate dupa upload, tragand de "dunga" de crop.
Dar vad ca ai reusit
T_Ioana spune:
Ce om puternic....cata determinare...a tras de ea pana la final, sa nu plece de ziua lui Tudor, sa nu ramana mititelul marcat ca mamica lui a murit in ziua aniversarii lui! Moni, esti demna de tot respectul, ai fost un om de mare caracter, un om complet care a avut grija de cei din jur pana in ultima clipa!
Misiunea ei pe pamant s-a incheiat, a dat viata unor copii minunati, a avut prieteni multi, a atras ca o flacara multe suflete spre ea, a avut viata scurta dar a ars intens si sunt sigura ca nu va fi uitata!
Du-te linistita pe drumul tau, toti se vor descurca aici iar tu ii vei veghea mereu!
Dumnezeu sa te ierte si sa-ti dea odihna vesnica!
Adio Moni!!!!!
T_Ioana spune:
Fetele care tin legatura cu familia Monicai ar putea sa ne spuna daca nu ar trebui sa ne mobilizam acum sa strangem bani pt inmormantare...sunt sigura ca s-a cheltuit mult si inmormantarile costa o mica avere....ar fi ultimul lucru care l-am putea face pentru Moni cat mai e cu noi!!!
ceska777 spune:
Maica Domnului sa o consoleze pe ea ca a lasat copiii aici si pe copii ca le-a plecat mama. Noua nu ne ramane decat sa incercam sa fim alaturi familiei ei......
ceska777 spune:
citat din mesajul lui T_Ioana Fetele care tin legatura cu familia Monicai ar putea sa ne spuna daca nu ar trebui sa ne mobilizam acum sa strangem bani pt inmormantare...sunt sigura ca s-a cheltuit mult si inmormantarile costa o mica avere....ar fi ultimul lucru care l-am putea face pentru Moni cat mai e cu noi!!! "Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea" |
Cred ca orice donatie in conturi sau prin pay pal va fi folosita cu scop de familie.........nu?
roxanaz spune:
T-Ioana, banii din paypal vor fi trimisi toti si sunt sigura ca vor fi folositi si in acest scop trist. sunt mai mult de 1.200 de eur (600 deja trimisi).
Doris-Alina spune:
Ramas bun, draga Monica!
Fie-ti somnul lin si ingerii aproape!
M-am rugat neincetat si o voi face in continuare, pentru pacea si linistea sufletului tau, pentru copilasii tai iubiti, pentru intreaga ta familie, atat de greu incercata!
Zbor lin catre Eternitate!
dyanira spune:
citat din mesajul lui G_I_O Aseara, Adablackcat a vorbit cu Cristi, fratele Monicai...si i-a auzi si vocea ei, spunand ca nu a apucat sa se uite cine i-a mai trimis bani, dar o va face si ca multumese tuturor! Un camp de pt o fata deosebita! Ramas bun Moni si D-zeu sa-ti ierte toate pacatele! Monica70 are nevoie de noi |
Ramas bun Moni!!!
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR