Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *441*
Raspunsuri - Pagina 5
ramona7575 spune:
La multi ani, draga DODO sa iti dea Dumnezeu putere si multa sanatate, sa te bucuri de minunile din viata ta si sa ai parte de iubire !!!
La multi ani si mamicilor voastre care au crescut niste fete minunate, sa fie sanatoase !!!
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 30
ramona7575 spune:
Doamne cat m-am intristat la aflarea vestii ca Monica este bolnava ,am cautat pe forum si am dat peste cazul ei , este cutremurator ce se intampla in secolul nostru despre aceasta boala cumplita . Ma rog la Dumnezeu sa ii dea putere, of, of... nici nu am cuvinte
Sunt necajita pentru ca in ultima perioada nu am primit nici un ban pentru Iulia, la cine am apelat am fost refuzata pe motiv ca zilnic vin astfel de cazuri la ei sau chiar colegi de munca au cancer in faza 4 (cei de la ING).
Deci, saptamana asta voi incerca sa ajung la banca sa depun banutzii... ma bucur enorm sa stiu ca Iulia este mai bine si ca foarte curand o sa mearga la operatie
Va pup, ma duc la o ora de odihna
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 30
novus spune:
Multumesc de urari tufetelor !!
Eu azi am avut o zi nebuna nebuna , am vrut sa plec la 14 ca sa se poata pregati mama pt musafirii de diseara dar noroc cu Pisi ca a putut merge acasa, in baza mea ii servea cu pizza
Miercuri petrecem iar in familie ca se intorce si fratele meu de la mare si e sf Maria ,dupa cum spunea Monnvas pe mamele noastre le cheama Mariana, sa ne traiasca !!
Bianca, cum esti? m-am gandit la tine de dimineata
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
novus spune:
Inapreda, am uitat sa-ti raspund cu pantalonii : ma simt cel mai bine in ei si nu mi se pare ca am picioare de etalat in rochii scurte (mai ales fara tocuri), fustele nu-mi plac deloc decat cele maxi
No, fiecare cu fluturii lui
Mi-e dor de tine activa pe forum
Am uitat sa zic ca mi-am luat sacou galben canar inspirata de tine asa ca te rog mai pune poza aceea cu al tau sa ma inspir si pt esarfa
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Mada si noua ne-ar fi placut sa veniti si voi , la anu' nu mai scapati, Olga si Cristi vor sa faca un mini-concediu la Gyula si noi la fel asa ca strangem gasca mare E plin oricum de bebelusi mici, copii , e un mix interesant de toate varstele tocmai pt ca au o gama mare de activitati |
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 13+
IULIA va invinge CANCERUL!
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Novusica, punem de intalneala? Primul weekend din septembrie ar fi ideal, haideti a la BM s-a lasat deja racoarea, mie cel putin seara in parc mi-e frig |
Dar de-o intalneala la Bucuresti in ultimul we din august nu-i nimeni interesat? Asa.... ca o avantpremiera!
denisamada spune:
citat din mesajul lui Monnvas Azi a dat si Inji de gustul marii. Si mi-am amintit de pozele de anul trecut cu Ana care striga: `aaaaapppppaaaaaaaa!!!`. Si-al meu e disperat |
Eheeeee, pozele alea "disperate" erau de-acu'2ani! Bine si acum amorul e la fel de mare, dar metodele sunt mai... elevate.
Pe-aceasta cale, fac un apel la parintii sus-numitei domnisoare, sa deie un semn de viata!!!
Iar dvs, doamba, balaceala placuta!
Floric spune:
Ramona, bine ca esti bine!
Ca toit adusei vorba de dureri de picioare. Copiii vostri se vaita de picioare sau e vreo probleme cu astia de au avut dintotodeauna probleme cu picioarele?
Rares desi nu merge foarte mult pe jos se aseaza in fata mea si cere in brate zicand ca il dor picioarele.
Ceea ce ma face sa cred ca nu e chiar asa cum spune este ca nu face mereu asa sau o face la distante diferite. Uneori mergem juma de oras si nu zice nika alteori pana la colt vrea in brate.
Eu cu piticul meu pe creier tot as zice ca ar avea ceva la picioare dar vine piticul celalalt de pe celalalt creier si zice...pai daca dr a zis ca n-are nika tu de ce cauti.
Bianca2503 spune:
Legat de durerile de picioare, mai nou, Vladimir imi spune simplu:"sunt puturos!". Asa mi-e drag de el ca il iau in brate. Doar canu prea pot sa il mai car si il las repede la loc. Mai facem pauze cand mergem pe jos...ne descurcam
In alta ordine de idei astazi ar fi trebuit sa fie online modificarile la site-ul IUliei...fiecare cu ce-l doare
Si ca sa ii raspund si lui Novus (care arata ca o diva) ma simt ciudat. Foarte ciudat. Imi dau seama ca ce s-a intamplat este adevarat insa imi este destul de greu sa constientizez. Imi tot vine in minte zambetul si chipul fericit al tatalui de fiecare data cand se uita la Vladimir. Chiar duminica, cand l-am luat pe Vladimir de la el, mi-a zis: " Ca sa te bucuri tu de el, imi iei mie bucuria". Si apoi in 2 zile...s-a dus.
Mi-e...nu stiu cum...ciudat sa stiu ca nu mai e acolo. Fizic. Ca sunt convinsa ca inca e cu noi. As scrie mult si bine pe marginea aceleiasi idei. Sunt chestii pe care nu le realizez, nu le inteleg, mi-e greu sa le cuprind cu minte, mi-e greu sa ma obisnuiesc cu ele.
Mi se succed in minte imagini cu el in ambele ipostaze si nu inteleg cum e una si aceeasi persoana, nu inteleg de ce nu se mai misca, de ce nu mai radea la mine, de ce, de ce, de ce....
Uof, va las cu ale mele.
Asta este cursul vietii, toti avem un plan, toti murim, toti suntrem datori cu o moarte si vorba parintelui, la finalul slujbei (care m-a facut sa tremur ca o varga, sa mi se ridice parul pe spate- atat de frumos cantau) "mergeti la omul bolnav. nu exista- nu stiu ce sa ii spun sau nu vreau sa deranjez. o vorba face multe pentru omul bolnav. si nu fiti certati. nu pastrati ura. traiti in pace si armonie ca nu se stie niciodata cand e ultima zi si apoi framantarile va vor urmari toata viata".
gata, chiar ca inchei!
Multumesc
novus spune:
Bianca te imbratisez cu drag
Parca descrii flash-urile din viata mea de acum 4 ani cand s-a dus tata ...
_