Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *441*
Raspunsuri - Pagina 4
Ilinca_M. spune:
Eeeei, deci asa zi norocoasa e 13 august?
La Multi Ani tuturor Leoaicelor nascute azi: draga noastra Dodo-pui si mamicile minunate de novus si monnvas Sanatate si fericire alaturi de familiile faine!
Novusica, punem de intalneala? Primul weekend din septembrie ar fi ideal, haideti a la BM s-a lasat deja racoarea, mie cel putin seara in parc mi-e frig
Tin pumnii pentru Iulia, nu mai e mult pana joi, sa fie cele mai bune vesti posibile!
Bianca2503 spune:
Buna dimineata,
sa urez si eu multi ani cu sanatate mamicilor de mamici! sa aiba putere in continuare si sa sarbatoreasca asa cum doresc.
Am vorbit acum cu Cami. Joi sunt programate la RMN si apoi sa vedem incotro vor merge.
cu alte cuvinte Iulia chiar a luptat si a evoluat, mai ramane acum acceptul unei clinici si plecarea.
Ne intindem antenele si rezolvam!
novus spune:
Anaan
Iulia si mai ales Cami dupa cum spunea si Bianca asteapta cu nerabdare RMN-ul de joi, au ceva emotii ,e normal dar sunt convinsa ca totul va fi bine
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Anaan spune:
Of, tufete, cu Monica70 e tare rau, asa m-am intristat, nu mai am chef de nimic...
IULIA va invinge CANCERUL
novus spune:
Da am citit si eu ultimele vesti, off off, de ce oare??
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
Ilinca_M. spune:
Este groaznic, zilnic citesc topicul acela...numai chipul Monicai imi vine in minte, asa de frumos si bun...nici nu cred ca am conversat vreodata pe forum dar imi amintesc ce senina si relaxata prea mereu, scria la diferite sectiuni, si-a pus pozele cand povesteam de sprancene.... Ma tot gandesc la copiii ei dintre care cel mic e de varsta alor nostri...Imi vine mereu in cap si Emma si figura ei dragalasa si povestea groaznica a acelei familii...
Tot ce vreau acum e sa aiba povestea Iuliei cel mai frumos final, stiu ca asa va fi, sunt 100% sigura...speram sa fie la fel si in cazul Monicai dar pentru ea chiar e tarziu
simonapro spune:
La multi ani, cu multe bucurii si impliniri GABI
La multi ani mamici de NOVUS si MONVAS, sa va bucurati multi ani inainte de ele
Eu de dimineata am primit vesti rele, a murit unchiul meu, fratele tatalui bolnav de cancer Cand am mai citit si vestile despre Monica70
Imi e teama ca mama a plecat de dimineata acolo si stiu ca si ea nu e prea sanatoasa,trebuie sa ajung si eu un pic mai incolo sa vad in ce stare e si sper sa o iau acasa.
Si eu am avut mult timp dupa alaptare lichidul acela in sani, cred ca tot in jur de un an.
Ne rugam sa iasa rezultatele Iuliei bune la RMN.
Monnvas spune:
Multumesc, fetelor, pentru urari!
DODO la multi ani si la multa putere! Roadele muncii tale se vad, asa ca eu cred ca ai motive sa fii bucuroasa azi: timpul nu trece degeaba!
SIMONA - e o idee, eu pe 15 mai trebuie sa ma vad cu o tanti, plus ca iar e ziua mamei, ca o cheama Mariana.
Din categoria "d-ale destinului": io si Novus, dupa ce ca ne cheama la fel, avem si mame cu acelasi nume, si nascute in aceeasi zi. Deci, NOVUSELU, iti zic si pe aceasta cale: trai-ti-ar ma-ta!
Azi a dat si Inji de gustul marii. Si mi-am amintit de pozele de anul trecut cu Ana care striga: `aaaaapppppaaaaaaaa!!!`. Si-al meu e disperat
ramona7575 spune:
Dragele mele,
Nu am intrat de o sapt.(poate mai bine) dar am reusit sa citesc din urma in ciuda faptului ca am fost cuprinsa de treburi (stiti, daramatul debaralei, in sfarsit terminata treaba)...
Din cauza oboselei am avut si ceva contractii, dureri de spate dar le consider si normale la cele 31 sapt.
Ma bucur ca a venit putina racoare peste noi, asa reusesc sa ies afara la plimbare.
Cat priveste kg., am acumulat doar 7 dar e bine,sapt.viitoare ma duc la un nou control si sper sa primim vesti bune.
Duminica se marita verioara mea de la Galati dar nu ma duc, ma oboseste drumul, in plus ma intalnesc cu sotia varului care ia murit copilul chiar in perioada in care sunt eu insarcinata, nu as vrea sa-mi etalez burta si e Stefan care-l adora... o sa mearga sotul cu mama si fam.fratelui.
Stefan iar a facut o criza de dureri de picioare azi dimineata, din fericire a durat juma` de ora, o sa continui cu osteocare....
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 30