Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *441*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multumesc pentru urari dragelor!!

O zi minunata va doresc.
all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Cafeaua e gata, cornurile la fel asa ca haideti sa incepem ziua cu dreptul !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Hai ca am prins un fir de net...

La multi ani, Dodo !

La multi ani mami de Monn si mami de Novus !

Pupici si imbratisari, Bianca!

Ela, sunt sigura ca o sa fie bine ...

dovezile le-ati vazut; ce TREBUIE a precizez e ca tunsoarea Ilincului nu e bob, fce parte din piticii de pe creierul meu.

despre participanti nu zic nimic acum, ca nu stiu de-o sa pot trimite mesajul; sper diseara sa ajung la un net mai de doamne-ajuta....

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 21+

Mergi la inceput

Pisigri, freza Pisilincai chiar daca nu e bob , e mortala
Distratie placuta sa aveti !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

dovezile le-ati vazut; ce TREBUIE a precizez e ca tunsoarea Ilincului nu e bob, fce parte din piticii de pe creierul meu.

despre participanti nu zic nimic acum, ca nu stiu de-o sa pot trimite mesajul; sper diseara sa ajung la un net mai de doamne-ajuta....

Si nu e Piticul Bob?

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 13+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Buna,

noi ne-am intors aseara din Maramuresla Viseul de Jos mai exact am stat la niste prieteni.
a fost splendid, mai greu cu drumurile, insa inca o data sunt mandra ca sunt romanca, avem o tara super frumoasa, dc am sti cum sa o pastram...am lua medalie de aur

vremea a tinut cu noi, am urcat cu telescaunul la Cascada Cailor, in Muntii Rodnei,Ari avea emotii, insa sus tipa si radea de mama focului Apoi am ajuns si la Cimitirul vesel, ma asteptam sa ma sparg de ras, insa ma rog e o varianta mai calda, sa nu bocesti ff tare, ce sa zic, am facut poze frumoase, mai tarziu le afisez.
Voiam sa ne dam cu Mocanita(un tren ce merge cu lemne)insa a plouat duminica, asa ca ieri am parasit zona si am venit acasa.
M-am simtit bine si pe drum, insa cu datul la boboci, o dimineata da, una nu, asta e scorul

acolo prietenii nostri au fost super gazde, Ari s-a imprietenit cu 2 baietei, unul care vb numai francaisa, si unul juma romana juma germana, insa joaca a decurs in parametri normaliii mai necajea Ari si le mai fura un trenulet, o masinutad-astea

Ah treb sa mentionez ca painea era belea, sa-ti bati copiii

Pt ca n-am fost pe faza: La multi ani, draga DODO sa iti dea Dumnezeu putere si multa sanatate, sa te bucuri de minunile din viata ta si sa ai parte de iubire !!!

Pt Monici- La multi ani si pt mamicilor voastre care au crescut niste fete minunate, sa fiti sanatoase si voi si dansele

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 7

Mergi la inceput

Ilinca- sa stii ca m-am gandit la tinesi al Ina, c-am trecut prin Bistrita(insa numai la ore tampite, si eu vomam, Ari la fel, eram ca dupa garla scoase, as aca am renuntat)
Mai erau 150 km pan la tine la BM, asa ca nu am iesit decat asa 60-70 km de jur imprejurul Viseului, normal ca te sunam dc era ceva...mi-ar fi plakut s-o pupacesc pe Sophiphi si sa stam noi 2 la o bere, la anul vrem in Bucovina, sa vedem ce vremuri mai vin...

Bianca- cum mai esti?

A fost un taraboi al mine la sv cu coletul, pana la urma s-a rezolvat, urmeaza sa impart fluturasii, deja mama a dat o parte pana m-am intors eu
ms Gianina

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 7

Mergi la inceput

Pisigri- felicitari pentru bebe Catincasa ne dai reteta de carlionti, ca nu se mai poate
+am admirat si pozele din deplasaresi la noi a fost bataie pe fluiere, in padure cand coboram, ziceai ca mergem cu ciobanii, nu stiam dc mi-e rau de la inaltime sau de la fluiere

Mergi la inceput

Azi merg si eu dupa colet si dupa-masa vreau sa distribui afisele deja ca mai avem 2 saptamani liniile de Romtelecom si e pacat sa nu le fructificam
Multumim Gianina

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Am vazut ca ati baut fara mine! La Multi Ani sanatosi si fericiti pentru Dodo si mamicile de Novus si Monn!Am ajuns si noi back home, rupti de oboseala, iar vremea nu ne ajuta deloc. Ploua non stop.Am rosit citind complimentele facute de Monn, din pacate pozele vorbesc de la sine . La mini-intalnirea bucuresteana am cunoscut si face to face doua mamici cu burtici superbe (si mamicile si burticile), mi-ati facut, fetelor, o pofta de bb2, de-mi pare rau ca nu a fost si sotul meu sa va vada, poate-poate se molipsea si el. Denisa, daca te mai aud ca te plangi de kg, te cert maxim, arati grozav, m-am cam uitat la picioarele tale (admirativ!!) .Adela e un spiridus cochet (mi-au placut foarte tare pantofiorii ei si palariuta cu floare, mai ales ca are si Eva una la fel), Cristi e un perlos nastrusnic, un adevarat puiut de dinozaur , care te cam imbata cu cei mai negri ochi pe care i-ai vazut vreodata!De Monn ce sa zic, i-am dat termen pana vara viitoare (ca noi se pare ca odata pe an reusim sa ne vedem) sa se ingrase 5 kilograme, arati pur si simplu prea bine, ce rost are sa starnesti invidii aiurea, nu mai bine te mai ingrasi un pic? De rochie nu mai zic nimic, imi parea rau ca m-am imbracat in blugi, mi-am mai revenit cand am vazut-o pe pisigri!Ce m-a frapat cel mai tare a fost asemanarea dintre Ilinca si mama ei, poate sa-mi zica oricine orice, mie mi s-a parut ca seamana ca doua picaturi de apa. Tunsoarea m-a dat gata, as aplica-o si eu la Eva, ca prea tare mi-a placut, insa la parul ei carliontat, sigur nu s-ar intelege nimic. Pisigri, trebuie sa te tunzi si tu la fel . Imi pare rau ca nu ti-a iesit manevra cu terasa! Sau ti-a iesit?Despre tatici nu am prea multe de spus, caci nu am schimbat prea multe vorbe cu ei, doar cu sotul tau, Monn, am mai discutat pe drum. Am facut tot posibilul sa evit politica, cred ca si-a facut Marius o parere grozava despre mine, ca numai "ihmm, da..." etc spuneam Una peste alta, fetita mea este la mare de 3 zile, iar eu acasa ma sting de dorul ei. Din punctul asta de vedere, nu mi-a prins grozav intalnirea, ca eu nu am avut ghiocel la purtator!

Mergi la inceput