Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013, capitolul 14

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Buna fetelor,

Pentru inceput doua vesti bune : mi-au iesit in norma analizele de tidoida si am schimbat saptamana .

In ceea ce priveste dormitul, baiatul meu a dormit la el in patut cand era nou nascut, dar la noi in camera pentru ca nu ma vedem horbecaind prin casa in mijlocul noptii. Apoi cateva luni, isi incepea noaptea la el in pat si o termina la noi in pat. De pe la un an doarme la el in patut la el in camera DAR trebuie sa stea cineva cu el pana adoarme cu poveste si tinut de manuta etc. Patut din lemn cu doua etaje este de departe cel mai bun, avem si unu mic pentru nou nascut care e foarte practic primele luni ca poti sa-l plimbi cu tine pe bebe prin casa si avem si dina la pliant cu care plecam prin concedii si in care primim invitatii

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Cris, sa vii cu vesti bune .

Dankutza, nici mie nu mi-a scris grosimea placentei

Bubble, imi place ideea de a ne vedea undeva la un moment dat

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Cris - totul va fi ok, cele mai bune ganduri la tine acolo sa iasa eco perfecta

majia -

Eu una nu stiu nimic de grosimea placentei, si aici se fac masuratori & stuff??

Mami lui Matei si burtica 16+

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Dankutza, mie mi-a zis de grosimea placentei la morfo de trim 1, adica la 11 sapt, si era de 1 si 1.1 cm. Cred ca e bine sa fie groasa placenta... zic eu, dar nu am cunostinte in domeniu; daca nu ti-a zis nimic doctora, nu vad de ce te-ai panica

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaivona spune:

Buna fetelor ... sunt si eu o viitoare mamica (primul bb data nasterii : 19.01.2013 si as vrea sa intru si eu in randul vostru
daca nu va supar as avea si eu o intrebare pentru voi daca ma poate lamuri cineva care stie si este din iasi: eu sunt din vrancea si am fost trimisa de catre dr meu la morfofetala la iasi la Dr Mihalcea care cica ar avea cabinet pe stefan cel mare pe langa galeriile comerciale langa casa modei... stie cineva ceva de el? a facut cineva morfofetala(la 22 saptamani) la el si daca da cum a fost si cat v-a costat? va multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Mena imi place ce spui tu de eco la tine. Ai facut cu Andrei Cristian sau cu Cringu Ionescu? As vrea sa ma programez la unul dintre ei ca tare mi-a placut cum vorbesti de eco. Ai idee cat costa o eco de 18 saptamani (hai sa-i spunem eco de TT), aia de ziceai tu eco de trim 2-3? Daca vin la Victoriei poate ne si vedem...
Mie mi-a facut eco de DT transabdominal. Ar fi fost mai bine daca facea transvaginal. Ai dreptate, s-ar fi vazut mai bine, dar nu stiu daca mi-ar fi convennit sa stea dr cu sonda o 1/2 h scormonind "la parter".... De aia nici nu stim ce sex are bebe. Ca sa nu mai zic, ca trebuie sa traveseze niste straturi bune de sunci, la mine...

Va rog, sa-mi spuneti si mie, ce grosime maxima are placenta voastra? A mea e deja de 16mm. O fi prea groasa? Ecografista nu a spus nimic ca ar fi in neregula...

13 saptamani

Eu am fost doar la Andrei Cristian just for checking . Stiu ca sunt foarte buni amandoi de la pacienti. O eco transvaginala nu-l afecteaza pe bebe si nu doare . Cea de trimestrul 2-3 este 300 de lei. Cam scumpel asa .

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Mena depinde cine iti face eco transvaginala, ca la al meu doctor si la altul in spital m-a durut al naibii de tare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Mena depinde cine iti face eco transvaginala, ca la al meu doctor si la altul in spital m-a durut al naibii de tare

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Ai dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Cum spuneam, noi avem de gand sa amortizam investitia in infrastructura. Adela a facut upgrade de patut, asa ca cel de bebe a ramas liber. Acasa avem unul din ala de lemn, la care am folosit saltea de cocos si aparatori iar pt deplasari avem unul de-ala... portabil, care se strange si se face ca un cort. Pentru ca cel mai des il foloseam la bunici, la Targoviste, i-am luat si o saltelutza de iarba nu-sh cum (mie-mi miroase a fan... ) Astea nu au nevoie de aparatori intr-adevar.

Cand a mai crescut junioara, inainte de a face up-grade de patut, i-am coborat o laterala si i-am pus un soi de... aparatoare sa nu cada din pat. La asta mare nu se poate atasa, dar vad ca reuseste sa se mentina pe pozitie.

Asa... cum mai era intrebarea, am raspuns la tot?

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 12+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Scz pentru mesajul anterior dar am probl la PC. Ai dreptate. Am mai auzit si eu asta. Cred ca partea cu mana usoara este adevarata. Pe mine nu m-a durut niciodata la dr mea si am mai facut la o alta si m-a durut f putin. Pe ua dintre colege a durut0o la o alta dr dar e probabil pentru ca avea un chist operabil si a tinut-o f mult la eco.

Mergi la inceput