Hai Maria! Bravo Dana, Ca_Mila, Roxi! (55)
Raspunsuri - Pagina 6
Porumbita spune:
danett am fost ieri in dechatlon si obi;
l-am tinut in sling.
eu la drum il tin in scoica orice ar fi
am niste prieteni, baiatul lor are acum 6 ani
cand era bb, la 2 luni, il tinea taicasu in brate in spate si la un semafor a intrat unul in ei
amicul ne povestea ca a "vazut/intuit" ca masina aia intra in ei si a strans si mai tare baiatul in brate dar totusi de la impact copilul efectiv a zburat din bratele lui (si masina lor statea pe loc)
ei de cand ii stiu spun la toata lumea ca orice ar fi copilul tr sa stea in scoica/scaun de masina
Laura32 spune:
offff , mai fetelor m-a disperat cu colicii de azi dimineata de la 6 plange si "doarme" iepureste si eu sunt chiauna rau .... somn ?!? .... 10 minute adica ... acum stau cu el pe umar ca doar asa se calmeza si doarme
L-am trimis pe sot acum sa mai ia si alte sortimente de nebuneli pt colici . Daca se calmeaza vrem si noi sa iesim azi in mall la cotroceni
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
ramonavlas spune:
Dannett, noi am fost in Auchan marti si duminica in Real.
Pt colici, nu ai incercat Debridat?
dannett spune:
Laura, pentru burtica noi folosim Protectis si Gripe Water. Bonnisan l-am folosit la inceput dar pare mai slab.
Neonatoloaga mi-a recomandat Colief, dar m-a cam descurajat modul de administrare.
37+
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dannett Laura, pentru burtica noi folosim Protectis si Gripe Water. Bonnisan l-am folosit la inceput dar pare mai slab. Neonatoloaga mi-a recomandat Colief, dar m-a cam descurajat modul de administrare. 37+ |
Gripe Water il dai pe cel cu girafa ? A fost sotul si a luat espumisan si gripe water cel cu girafa , era mai scump , acum are 15 min de cand doarme . Doamne Dumnezeule si cate luni mai avem de colici , cand il iau durerile mai ales in somn .... se sperie si plange pana nu mai are aer
ilenutza spune:
Pt bubite , repet tratamentul nostru: baie cu apret, baie cu tarate si ceai de pelin si galbenele.
Pt colici nimic, beau eu ceai.
Trebuie sa incepem si noi cump. pt botez, deci umblat prin magazine.
Eu nu il scol pt baie, daca ratam seara ii fac dim. masajul si baita, oricum eu nu fol serv umede acasa si o spal la chiuveta.O data pe zi o tamponez cu ceai pt bubite si e ok, au trecut.
Pup nectarinele
Ile , mami de V si A ,
Kimmy spune:
Am vorbit azi cu dr de familie si maine dupa-masa vine la noi sa vada bebele.Oare cati bani trebuie sa-i dau?Cand s-a nascut Timi eram la alt dr si ala nu a venit acasa,am fost noi cu ea la cabinet,cand a facut 2 saptamani.
O alta intrebare.La bebeii vostrii se vede vaccinul pe manuta?Ca la Emma nu vad nimic,nici macar urma de intepatura .
O sa intreb maine dr oricum,dar vroiam sa vad cum e la voi.
dannett spune:
Laura, pe asta il avem noi: http://www.efarma.ro/products.php?id=596 .
L-a luat sotu de la farmacie. Nu stiam ca mai e si altfel.
Si fetita mea se trezeste tipand. Mi se rupe inima. Aseara, la fel am trezit-o pentru baita si dupa ce am scos-o din apa a inceput un plans sfasietor ca niciodata. Am sarit peste masaj si peste scos muci.
37+
Laura32 spune:
citat din mesajul lui Kimmy Am vorbit azi cu dr de familie si maine dupa-masa vine la noi sa vada bebele.Oare cati bani trebuie sa-i dau?Cand s-a nascut Timi eram la alt dr si ala nu a venit acasa,am fost noi cu ea la cabinet,cand a facut 2 saptamani. O alta intrebare.La bebeii vostrii se vede vaccinul pe manuta?Ca la Emma nu vad nimic,nici macar urma de intepatura . O sa intreb maine dr oricum,dar vroiam sa vad cum e la voi. _ Mamica mandra de Timea(28.06.2008) si Emma(25.07.2012) Povestea noastra |
La Andrei se vede vaccinul bine pe manuta . In legatura cu doctora stii cum este ... depinde si de doctor cat este de cunoscut , ma gandesc , la mine cand a venit acasa , i-am dat la asistenta 50 ron si la doctora 100 ron , acum ..... eu stiu ce sa zic ... ale mele sunt "de toata ziua"
Laura32 spune:
citat din mesajul lui dannett Laura, pe asta il avem noi: http://www.efarma.ro/products.php?id=596 . L-a luat sotu de la farmacie. Nu stiam ca mai e si altfel. Si fetita mea se trezeste tipand. Mi se rupe inima. Aseara, la fel am trezit-o pentru baita si dupa ce am scos-o din apa a inceput un plans sfasietor ca niciodata. Am sarit peste masaj si peste scos muci. 37+ |
Deci nu sunt singura cu trezitul , dar nu mai fac prostia asta , am sarit peste toate procedurile
Eu pe asta l-am luat http://www.farmaciastejara.ro/gripe-water-100-ml-p-3329.html