Hai Maria! Bravo Dana, Ca_Mila, Roxi! (55)
Raspunsuri - Pagina 5
Laura32 spune:
Buna fetelor
Intru un pic sa raportez ca azi am fost cu bb pe drumuri de dimineata de la 8 pana acum la 10 jumatate ( seara) , am facut Transfagarasanul si ia placut muuult , a fost tare cuminte atatea ore in masina .
Felicitari Dana , sa va traiasca printul !!!!
Protectis eu ii dau 5 pic odata in ceai puse . Vigantol ii dau 2 pic pe zi, nu am o ora anume .
Noaptea il schimb o data de pampers pe la 4 dimineata .
Nu imi mai amintesc mare lucru , sunt franta de oboseala , dar a meritat plimbarea din plin .
Va pup si ne vedem dimineata la cafea
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
ali24 spune:
laura sa va fie de bine plimbarea
si eu am fost azi la strand si nu mai sunt chiar asa alba ca branza.am prins si eu putina culoare asa ca nu mai e nevoie sa merg la solar.
va pup si eu.si va doresc o noapte linistita
ali24 spune:
buna dimi.mersi de cafeluta
eu va servesc cu un ceai
va doresc o saptamana cat mai placuta
Kimmy spune:
Am scris ditamai mesajul si l-am pierdut!
Multumesc de cafeluta,azi am nevoie ca am avut nopate mai grea,s-a trezit de vreo 5-6 ori.
Nu mai stiu ce am mai scris,poate reiau mai tarziu,acuma sunt solicitata
Danuta,felicitari,abia astept sa ne scrii cum a fost!
Maria nastere usoara si bebe sanatos!
Ioana,ma bucur foarte mult ca printesa papa bibic!
Va doresc o zi frumoasa!
Fleurdelise spune:
As bea si eu o cafeluta acum, dar sper sa nu fie nevoie ( e 3 fara un sfert dimineata).
La ultimul mesaj va spuneam ca bb doarme de o ora si eu ma apuc de treburi, ca vin musafiri. Era 9-10 dimineata. Ei bine Eric s-a trezit atunci si nu mi-a mai dormit practic deloc toata ziua. A cerut tzitzi la jumatate de ora cam asa. Asa ca adio treburi am stat cu el mufat tot timpul, cum il puneam in patut era jale mare.Grea meserie. cum zice Laura. Cand au venit musafirii eu am stat bineinteles pe canapea si am alaptat..halal gazda...si-au facut gratarul singuri.
Adevarul e ca ieri a fost, iar, extrem de cald si mai ales umed aici. A plouat dar nu s-a racorit, era inabusitor, o etuva. Cu 2 AC-uri si cu ventilator era tot cald in apartament, oricum pe bb nu il tin in camera cu AC, si el e rau de caldura ca si mine si transpira f mult. Asa am observat ca, pe canicula, cere lapte continuu, probabil ii e sete continuu. De ceai nu a mai fost vorba, ca nu aveam nici timp sa fac si cand il vedeam cum invarte limba in gurita mi se facea mila si il puneam la san.
Reversul medaliei a fost ca, dupa ce au plecat musafirii (8 30-9 seara) bb a papat un pic si a dormit neintors pana la 2! Am dormit si eu 3 ore legate si mi-s fresh de zici ca am dormit 8-9h! A supt un pic si gata, doar un san. Eu am ramas un pic sa ma mulg ca de data asta chiar aveam sanii tari si incarcati, chiar usor durerosi.
Laura, Ali, sa va fie de bine iesirile. Eu nu am indraznit inca o iesire asa lunga ca Laura, dar sunt si singura cu el si nu m-as incumeta. Cum ati procedat, ati facut pauze pe drum, l-ai alaptat sau i-ai dat bibe cu lapte muls sau cumva lp? Bb la ce interval a cerut papa? Of, asa visez si eu la o iesire, un aer mai racoros undeva la munte...dar nu se va putea prea curand.
Va pup, sa aveti o zi usoara, eu ma intorc la nani.
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IIuli nu mai stiu in ce capitol s-a discutat, dar le rog pe porumbita sau alte fete care au mai avut problema asta sa imi spuna si mie ce unguente sunt permise in sarcina pt hemoroizi, ca deja nu mai suport durerea |
creme
Hermosan
Hermozon
Proctoglyvenol
Doxiproct
Ultraproct
Hepathrombin
Diprogenta
supozitoare
Hermozon
Proctoglyvenol
Ultraproct
carpicon
Porumbita spune:
citat din mesajul lui ARUBA Am cateva intrebari: - si-a redus timpul petrecut la fiecare san de la 30 min cat era acum 2 zile, la maxim 15 minute. Dupa astea 15 min ii da drumul si uneori mai il vrea si pe al doilea (max 10 min), alteori nu mai vrea deloc. E ok sa stea doar atat la san? E timp suficient sa ajunga si la laptele cel consistent? Sau bea numai laptele apos de inceput? Lapte stiu sigur ca am pt ca de fiecare data vad la gurita ei in timp ce suge. |
nu o sa suga mereu la fel; unepori in 5 min o sa goleasca sanul alteori sta juma de ora sau mai mult
- Pt ca a cerut san atat de des, am ajuns pe dupa amiaza sa am sanii ft fleoscaiti (eu care aveam pietroaie mereu). Cum la 5 jumate aveam programati niste musafiri, am scos din congelator 70 ml de lapte si i-am dat la biberon. A ras tot si apoi a adormit, si imi doarme dusa si acum. E prea mare coincidenta ca e prima masa a zilei dupa care doarme asa mult. Oare la celelalte supturi tragea mult mai putin? Sau eu ce sa inteleg? |
poate fi oboseala de peste zi si atunci a adormit dupa biberonul ala
Am dormit si eu odata cu ea cam o ora, si m-am trezit iar cu un san destul de tare si plin, astept sa ii dau dupa baita, sa vad cat imi doarme. In mod normal daca o culc la 9 ar trebui sa doarma pana pe la 1, cam asa are prima repriza de somn nocturn, de 4 ore. Daca mi se trezeste mai repede clar ca e in puseu de crestere, eu asta am suspectat si azi. Maine face 2 saptamani, si cam asa am inteles ca e primul puseu. |
e cam devreme sa zici ca are deja program...
- Daca maine peste zi iar cere asa des si am sanii prea fleoscaiti, oare e ok sa ii mai dau si din lapticul de la congelator? ca sa aiba timp iar sa mi se umple sanii? Sau gresesc daca procedez asa? |
dc ii dai bibeoron fara ca tu sa te mulgi in timpul ala (nu chair atunci, dar intelegi ideea, sa stimulezi si sanul) "productia" o sa scada...
citat din mesajul lui dannett Inca ceva..ce parere aveti de balansoarul cu vibratii? Tocmai am reusit sa o pacalesc sa adoarma un pic asa, dar nu imi inspira prea multa incredere vibratiile astea..or fi sanatoase (in afara de pozitia coloanei in scaunel)? |
am primit si noi unul zilele astea de la nasi , cu imprumut, da inca nu l am folosit
citat din mesajul lui ARUBA Eu numai ghinioane am cu sanii, ajung la capatul rabdarii. Dupa ce am scapat de furia laptelui m-am pricopsit cu ditamai ranile, bine macar ca cea mica a inceput sa accepte mamelonul de silicon ca protectie ca altfel era jale. Si toate coincid cu puseul de crestere. Azi noapte m-a trezit la 2 ore sa pape, ea care dormea dusa cate 4-5. Oare cat tine povestea asta? Mami de Ana Grace (23iul2012) |
intre 3 si 7 zile scrie la carte...
oricum in primele 7-14 zile dorm mai mult, unii dintre ei cel putin... dupa nu prea...
adarev eu ii tin falcutele ca sa pot pune cele 2 picaturi de vigantol...
ii mai dau probioticele baby's jarro-dophilus, dar pun praful direct pe sfarc si il ia singur de acolo (nu stiu cat ajuta dar barbatemiu m a tot batut la cap ca e bun si l a luat)
felur eu ii schimb noaptea pampersul doar dc face kk; dc doar pipi nu; il schimb aprinzand o lumina ff mica, chioara chiar, ca sa nu i fuga complet somnul,...
la fund am scris in cap anterior ce contine creme care am preparata o la farmacie, i s-a dus iritatia imediat;
laura felicitari pt plimbare; am vrea si noi sa plecam 2 zile wk urmator, sa serbam implinirea primei lui luni de viata in deplasare
Bravo Dana! Bine ai venit Leon!
hai maria!!! si la multi ani piticei!!
noi sambata am iesit cu gasca de prieteni la gratar...
si ne am cam facut de cap, am stat pana la 1 noaptea...
baiatul cel mare si cu al nasilor au fost exemplari , de la 11 la 1 au desenat cu creta toata curtea (au amandoi 3 ani jumate);
piticii (al nostru 2 sapt, al nasilor 1 an si altul de 9 luni) au dormit super bine in carucioare, de pe la 8:30 ...
asta in cdt in care acasa victor dorme maxim 2 -3 ore primul somn si apoi la maxim o ora jumate cere san.
ma gandeam serios sa il culc pe balcon, poate asa doarme si el mai mult odata (desi in dormitor e racoare, ca ori merge AC ori sunt gemuri usi deschise)
Laura32 spune:
Buna fetelor ,
Fleur , am fost plecati ieri toata ziua dar bb a fost destul de cumintel , a dormit muuult , a mancat ca de obicei la o ora si jumatate , doua ore , nu mi-a plans deloc . Cand am ajuns acasa era rupt de oboseala si am facut prostia sa-l trezesc si sa-i fac baie si de aici sa te tii , a urlaaaat la greu , abia a adormit dar toata noaptea afost agitat. Cred ca chiar daca el a dormit pe drum a fost totusi si obositor , zgomotul A/C nu stiu, dar tind sa cred ca ceva la obosit si acum nu mai adormea de la oboseala . Pentru ca am testat , nu recomand atatea ore in masina , merge un drum mai scurt de 2 ore si sa te cazezi undeva .I-am dat numai san si cand am facut pe seara un popas in Sinaia , i-am dat un pic de ceai , ii era si lui ft cald . L-am avut in landou si am stat cu el in spate , eu nu sunt incantata de scoica asa de mic si la atatea ore cred ca se incingea cam rau , asa ca a stat in landou ca imparatul , s-a intins , nu stiu daca ai vostri copii se intind , dar al meu se intinde asa de des si de muuult ca am impresia ca isi va rupe ceva
Imi pare rau Fleur de musafirii tai , dar Eric este pe primul loc , foarte bine ca sunt intelegatori .
Ali cum a fost iesirea ta ? Bebe a fost cuminte ?
Noi si azi avem o zi agitata , doarme iepureste se trezeste destul de des iar eu sunt zombii raaaau de tot .
Gata s-a trezit
Pupici !!!!
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
dannett spune:
Buna fetele!
Pentru mine subiectul plimbarilor cu bebe pe intervale asa lungi de timp e tabu. Sincer va invidiez pe cele care reusiti.
Pana acum am iesit doar cat am avut treaba la doctor sau a stat cu mama in masina cat am dus eu niste acte pentru schimbare de buletin. In rest, doar in curte in carut.
Pe caldurile astea nu prea imi vine sa o scot.
Imi doresc sa ajung in magazine/supermarketuri/malluri. Fara ea e exclus pentru ca nu accepta altceva decat san si programul pe timpul zilei e dezordonat total.Nu mai spun ca imi doresc sa ajung sa ma vopsesc si la o manichiura...
La cate salptamani/luni voi scoateti bebelusii la cumparaturi? Ma refer la spatii inchise, cu aer conditionat?
37+